Julecruise på Seinen

Image

Bli med oss på en koselig førjulstur – på elvecruise i sakte tempo nedover Seinen! Underveis blir vi servert nydelig av nydelig fransk mat og vin – alt er inkludert i cruiseprisen!

JULECRUISE PÅ SEINEN

Bli med oss på en koselig førjulstur – på elvecruise i sakte tempo nedover Seinen! Underveis blir vi servert nydelig av nydelig fransk mat og vin – alt er inkludert i cruiseprisen! Vi nyter det vakre landskapet i Normandie, langs Seinens bredder. Det blir god tid til å bli kjent en av verdens vakreste byer – Paris – som har pyntet seg til jul. Vi skal også innom byene Rouen og Mantes-la-Jolie og føle litt på førjulsstemningen i disse sjarmerende byene. Ikke se bort fra at julehandelen kan gjøres her!

Julecruiset starter i Paris og tar oss videre på Seinen som snor seg gjennom den nordlige delen av Frankrike – Normandie. Vakre byer og landskap i vinterdrakt vil vi kunne nyte synet av, mens vi sitter lunt og godt i salongen på A Rosa Viva, med noe godt i glasset kanskje. Vi skal nyte det gode liv og la oss inspirere av franskmennenes livsfilosofi joie de vivre! Maten om bord er inspirert av områdene i seiler forbi, og julesesongen. Vinen ombord er tilpasset regionen vi befinner oss i – på fransk vis!

Livet om bord på A Rosa Viva byr på smakfull mat fra de to restaurantene om bord, med tilpassede viner fra regionen vi seiler gjennom. Det er en avslappet atmosfære om bord, her kler man seg som det passer. Skipet er moderne med fine lugarer og salonger.