Gruppereiser med høy kvalitet siden 2007

Connections Ferie er en helnorsk turoperatør som tilbyr gruppereiser over hele verden. Våre reiseledere er alltid norske, alltid dyktige, alltid personlige og sørger for at dere får maksimalt ut av reisen med både ferie og opplevelser i ett. Vi har et variert utvalg reisemål så hos oss finner du til enhver tid drømmereiser som perler på en snor. Personlig service i særklasse gjennom en årrekke!

For deg som ønsker det lille ekstra

Connections Ferie lager gruppereiser med høy kvalitet og god service. Vi benytter reiseledere vi kjenner godt – en god reiseleder betyr mye for den gode opplevelsen ved å være på tur. Våre turer skal være ferie og opplevelse i ett – med akkurat passe av begge deler. På noen av våre turer kan man også være litt mer aktiv, dette velger man selv.

De fleste av våre destinasjoner selges også av flere operatører. Våre turer tar sikte på å være for deg som ønsker det lille ekstra når du først er på tur, uten at man reiser på første klasse hele veien. Eksempelvis så bor vi stort sett på førsteklasses hoteller og legger litt ekstra i måltidene, vi kvalitetssikrer våre underleverandører på flere ting enn pris og vi er tilstede for å svare på alle spørsmål du som kunde måtte ha i forbindelse med reisen.

Vi ønsker å sette gode spor etter oss når vi drar hjem igjen, slik at vi også hos de vi har besøkt blir husket som en trivelig gjeng fra lille Norge. Alt dette tror vi på og forsøker å formidle til deg som kunde så vel som til våre leverandører og samarbeidspartnere. Det betyr kvalitet og ansvarlighet i alle ledd.

Alltid norsk reiseleder

Connections Ferie bruker kun norske reiseledere og kun reiseledere som vi kjenner godt og stoler på. Vi er kvalitetsfantaster og strekker oss hver dag for å opprettholde det servicenivå vi syntes du fortjener, alt under parolen «best på personlig service».

Kvalitetsgaranti

Kvalitetsgaranti - ReisecompanietConnections Ferie har KVALITETSGARANTI:

  • attraktive reiseperioder
  • håndplukkede hoteller med god standard og beliggenhet
  • flere utflukter og måltider inkludert i prisen
  • alltid norsk reiseleder

Husk dette når du sammenlikner våre tilbud med andre.


Se alle våre reiser her eller les om våre individuelle reiser – Drømmereisen