Comfort Hotel Grand Central er Oslos mest sentrale hotell. God pris, lett tilgjengelig og kult – midt i Østbanehallen, spekket med restauranter, kafeer og butikker. Kombiner dette med moderne design i New York-stil, og du får en hotellopplevelse utenom det vanlige.

Midt i gryta – men stille rom: Midt i Oslo, på Oslo Sentralstasjon – Østbanehallen, venter et av Nordens lekreste hotell. Comfort Hotel Grand Central åpnet i 2012, og har en beliggenhet få, om noen, kan matche. Bjørvika vokser rett bak hotellet, Operaen ligger ved siden av, og Karl Johan og Jernbanetorget ligger rett utenfor døra. Ikke minst er hotellet bokstavelig talt omringet av et nytt, innendørs torg med yrende folkeliv. Og likevel er alle de lydisolerte rommene helt, helt stille.

Rommene er på 16-20 kvm, har en en 160 cm bred dobbeltseng, eller to separate senger på 90 cm hver, romslig bad med dusj, skrivebord og en 40″ flatskjerm. Rommene vender enten mot Operahuset eller den vakre Oslofjorden, Karl Johan, det livlige Jernbanetorget eller mot den eldste delen av bygningen. Fordi hotellet har renovert en bygning fra 1800-tallet varierer de sjarmerende rommene i atmosfære og utseende.

Hotellet tilbyr daglig frokost i restaurant Bella Bambina, gratis WiFi, treningssenter og Self-check-in fasiliteter.
Les mer på hotellets nettsider..