Hotel Avani Bentota

Dette luksuriøse feriestedet er designet av den verdensberømte arkitekten Geoffrey Bawa, og ligger på den vakreste sandstranden langs Sri Lankas vestlige kystlinje. Hotellet er inspirert av en nederlandsk landsby fra det 18. år hundre, men har likevel en moderne følelse og tilbyr en tropisk øy ved strandpromenaden.

Hotellet har to restauranter som gjør valgene uendelige. Gjestene kan velge mellom en nydelig buffet på Breeze Restaurant, laget av internasjonale kokker som kokkelerer for å imponere, eller eksotiske retter sammen med et stort utvalg kvalitets-viner på spesialitetfusjons-restauranten, Frangipani.

Alle rommene har balkonger eller terrasser med elegant utsikt over havet. De moderne rommene har blant annet gratis Wi-Fi og flatskjerm TV, regndusj, minibar og te- og kaffetrakter. Det er mulig å oppgradere til Avani Suite mot tillegg i prisen. Suitene har en privat balkong med to solsenger, stue med spiseområde, boblebad og servering av vin, frukt og sjokolade ved ankomst.

Rett i nærheten kan gjestene besøke vannsportsenteret som tilbyr et mangfold spennende vannaktiviteter som vannski, wake-boarding og windsurfing.