Italia, Hotel Oliveto***

Beliggenhet

Hotel Oliveto ligger i Desenzano del Garda, i nærheten av Villa Romana, Maria Magdalenas katedral og Porto Maratona. Ikke langt unna ligger også Podesta-huset og Museo Civico Ornitologico.

Hotellfasiliteter

Hotel Oliveto har et utendørs basseng, et innendørs basseng og et dampbad. Wi-fi er tilgjengelig i fellesområdene (tilleggsavgifter tilkommer). Dette hotellet med 4 stjerner har forretningsfasiliteter som består av et forretningssenter og møterom. Spisealternativene på dette hotellet med forretningsvennlig profil består av en restaurant og en bar/lounge. Gratis frokost tilbys. Andre fasiliteter er et treningssenter, flerspråklig personale og tour-/billettassistanse. Det tilbys gratis ubetjent parkering på området for gjestene. Dette hotellet er et røykfritt hotell.

Gjesterom

Rommene har balkonger. De 76 gjesterommene med luftkondisjonering på Hotel Oliveto har minibar og safe. Gjestene kan mot en avgift bruke Internett på rommet via trådløs tilgang med høy hastighet. Gjesterommene har parabol. Alle rommene har skrivebord og telefon.