Midt i den arabiske kulturen

Jordan har alt man kan ønske seg. Det er et utrolig rent, vakkert og gjestfritt land. Her kan du kombinere søvnige dager på stranden med utflukter til landets fascinerende severdigheter.

Jordan er et ørkenland som gjemmer på fabelaktige opplevelser for reisende. Hele 80 prosent av landet er dekket av ørken. Den jordanske ørken er et fremragende sted å gå på oppdagelse. De siste 20 prosentene av landet er det mest fruktbare område som ligger rundt Jordanelven. Her bor også størstedelen av befolkningen.  Du kan gå, eller kjøre med hest og kjerre for en liten sum. Fra Dødehavet og ørkenen, til det krystallklare Rødehavet. I Jordan befinner du deg midt i den arabiske kulturen, med myldrende markeder og spennende severdigheter.

Den fantastiske ruinbyen Petra som for mer enn 2000 år siden ble hugget ut av det bare fjell, er en enestående opplevelse. Kjent som en av de 7 verdens underverker. For å komme seg dit er det mest naturlig å gå gjennom en relativt trang kløft i fjellet som markerer inngangen til byen, og plutselig står man foran den imponerende fasaden som reiser seg i 50 meters høyde.