Reise til Storbritannia

Historisk, vakkert og moderne! Storbritannia ligger på De britiske øyer utenfor nordvestkysten av det europeiske fastland, og omfatter England, Wales, Skottland, og Nord-Irland på den nordøstlige delen av øya Irland.

Europeiske finanser og nattlige eskapader – Londons to verdener!

London går aldri av moten, og drar man ikke for å oppleve fotball i toppklasse, er det fortsatt shoppingby nr 1 for mange nordmenn. Byen fornyer seg kontinuerlig og byr på de sprekeste aktivitetene, de hotteste restaurantene og et natteliv man bare kan drømme om! Vi skaffer fotballbilletter til de fleste kamper både i Premier League og i forskjellige cuper. For de som vil gjøre noe annet kan vi foreslå alt fra et sofistikert middagscruise med underholdning på Themsen til Jack the Ripper Pub Crawl. London er også showby nr 1 og både teater, musicals og andre kulturelle forestillinger er populære for oss nordmenn.

Brighton, en av Storbritannias mest interessante og best besøkte byer

Brighton, med sin rike historie, milde klima og mange severdigheter å velge mellom, en av Storbritannias mest interessante og best besøkte byer. Hvert år strømmer tusenvis av briter og andre turister hit til sørkysten av England.

York – En av Storbritannias mest sjarmerende byer

Vi påstår at York er en av Englands mest sjarmerende byer! Opplevelsene og aktivitetsmulighetene står i kø her, og dessuten finnes et godt utvalg av hoteller og restauranter. Lurer du på hva hvordan Yorkshirepudding skal smake? Her får du svaret!

Idylliske Yorkshire

Reis og opplev «Hjartet på rette staden» i idylliske Yorkshire. Yorkshire har mye mer å by på enn pudding og søte firbente – selv om disse også har sin genuine opprinnelse her på den engelske landsbygda. Her vil du få oppleve det ærverdige England, mektige katedraler og klostre samt idylliske fiskerlandsbyer.

Sørvest-England og Cotswolds

Storslåtte landskap og byggverk, vennlige beboere, skjeve, gamle bindingsverkshus, antikviteter, honningfargede steinhus hvor stokkroser slynger seg rundt dørene, selve innbegrepet av «English Countryside».