USA passer for alle!

USA, offisielt Amerikas forente stater, er en forbundsrepublikk i Nord-Amerika som består av 50 delstater. De 48 delstatene som utgjør det kontinentale USA grenser til Canada i nord og Mexico i sør. USA har et areal på 9 826 630 kvadratkilometer. Det gjør USA til verdens tredje største land, etter Russland og Canada. USA har rundt 320 millioner innbyggere, noe som også gjør landet til verdens tredje mest folkerike, kun forbigått av Kina og India.

Landet har så utrolig mye å by på. Her kan de fleste, uansett alder og interesser, finne et reisemål som passer for seg. Fornøyelsesparker, livlige storbyer og imponerende natur, og store variasjoner i både kultur og natur fra stat til stat er bare noen av grunnene til hvorfor mange velger å ta ferie i USA gang på gang.

USA er stort land. Her kan man feriere i ukevis, avhengig av hvor mye man vil se og gjøre. Solskinn byen-Florida på østkysten har et behagelig klima hele året. I Miami kan du kombinere storbyens utvalg med sol og bad på de berømte strendene, mens Key West er perfekt for en avslappet avstikker. Den vestlige kysten frister også med innbydende strender.