Connections Ferie – Opplev verden med oss! 

Connections Ferie er en helnorsk turoperatør som tilbyr gruppereiser og individuelle reiser over hele verden. Våre reiseledere er alltid norske, alltid dyktige, alltid personlige og sørger alltid for at dere får maksimalt ut av reisen med både ferie og opplevelser i ett. Vi har et variert utvalg reisemål så hos oss finner du til enhver tid drømmereiser som perler på en snor. -Personlig service i særklasse gjennom en årrekke!
Connections Ferie er gasellebedrift i 2018, noe vi er meget stolte av. Klikk for å lese mer om dette.

Skreddersydde turer til grupper, foreninger, klubber og lag

Connections Ferie endret navn i 2020, fra tidligere Reisecompaniet. I starten vokste Reisecompaniet raskt til å bli en av de ledende byråene på Dubai og fikk tidlig fotfeste innenfor mediemarkedet med leserturer for de største aktørene i Norge. Siden den gang har vi blitt en toneangivende leverandør av skreddersydde turer til foreninger, klubber og lag. Mottoet har alltid vært å lage «turer alle blir glade av». Vi legger vår prestisje i å glede andre, ofte med det lille ekstra som nøkkelfaktor. Vårt søsterselskap Connections AS ble også grunnlagt i 2007 og er spesialister på firmaturer og events. Selskapene holder til i Sandefjord, hvor man har felles administrasjon.

«Best på personlig service»

Connections Ferie bruker kun norske reiseledere og kun reiseledere som vi kjenner godt og stoler på. Vi er kvalitetsfantaster og strekker oss hver dag for å opprettholde det servicenivå vi syntes du fortjener, alt under parolen «best på personlig service». Våre turer skal inneholde både avslappende ferie- elementer, aktiviteter og opplevelser- alt riktig porsjonert. Du velger selv hvor mye du vil være med på. Å reise på tur med Connections Ferie er ensbetydende med «det lille ekstra», hele veien. Vår suksess og din perfekte drømmeferie ligger i detaljene! Vi bor stort sett på førsteklasses hoteller, er opptatt av kvalitetssikring av våre underleverandørers arbeid og setter vår tilgjengelighet ovenfor deg i høysetet. Som reisearrangører føler vi også et ansvar for legge igjen gode spor hos vertsdestinasjonen når vi drar hjem igjen.

Connections Ferie – eksklusivt og trivelig i ett!

Kvalitetsgaranti

Kvalitetsgaranti - ReisecompanietConnections Ferie har KVALITETSGARANTI:

  • attraktive reiseperioder
  • håndplukkede hoteller med god standard og beliggenhet
  • flere utflukter og måltider inkludert i prisen
  • alltid norsk reiseleder

Husk dette når du sammenlikner våre tilbud med andre.


Se alle våre reiser her

Les mer om våre gruppereiser og individuelle reiser!


Her er hva noen av våre kunder sier om oss:

Turen gjorde et så stort inntrykk på meg at jeg MÅ gi dere denne tilbakemeldingen. Les hele reisebrevet her.

Les hele reisebrevet fra en av våre Cubafarere. Herlig og interessant lesning fra Vigdis Lamberg!

Det var en fantastisk tur – så innholdsrik og full av gode opplevelser. Jeg er imponert over hva dere har klart å inkludere i programmet. Føler at jeg trakk vinnerloddet da jeg fikk oppdraget å følge leserne på tur. Må berømme dere for å legge inn gardsbesøk og slik støtte både landbruk, nisjenæringer og lokal produksjon. Veldig viktig – og et lite bidrag for fortsatt bosetting uten for bykjernen. All ære til ReiseCompaniet. Og takk til en flott reiseleder –myndig på en pedagogisk og sympatisk måte. Og med superhumør og hyggelige kommentarer, og god måte å takle ulike folk og situasjoner på. Jeg reiser gjerne på gruppetur med ReiseCompaniet igjen, og ser gjerne Lise som flokkleder.

Mette Bleken, Journalist

Reisen var meget profesjonelt lagt opp, av og med et byrå med stor kunnskap om sitt reisemål. Tett oppfølging, flott program, og kunnskapsrik og profesjonell guide var med på å gjøre vår tur til Dubai til en strålende opplevelse. Her fikk vi mye for pengene! Takk til dere i Reisecompaniet! Vi reiser gjerne med dere igjen og anbefaler dere med glede!

Bjørg K. Romøren Aasheim og Bjarne Aasheim, Bærum

Hei Reisecompaniet, Har kommet hjem etter en fantastisk Cuba tur :-). Kristin Eriksen var en superflott reiseleder som gjorde turen helt vidunderlig. Hun tok oss med til «det private» Cuba ( hjem til folk, barnehjem, kirken der hun jobber, salsadansing). Hun gjorde virkelig alt for at vi skulle ha det så bra som bare mulig. Varaderoforlengelsen gikk også som smurt. Transporten kom når den skulle og hotellet var flott med god mat ++. Tusen takk.

Mvh Ann-Helen Christensen

Vi vil takke for fantastiske og opplevelsesrike dager på Cuba, opplevelser som overgikk forventningane. Vi reiste samen med en super gjeng, og Kristin og Grisell gorde en kjempe jobb. En tur vi trykt kan anbefale andre. Synd dagane går så altfor fort.

M.v.h. Jorunn og Bjørn Bigset

Vi er nå kommet vell tilbake fra en fantastisk reise til Cuba. Etter at alle inntrykk har festet seg må vi gi uttrykk for en fantastisk opplevelse av en annerledes tur. Vi gir honnør til Kristin Eriksen som en fantastisk reiseleder, med gode kunnskaper og med Cuba «under huden». Tusen takk for turen!

Anne Lise Og Egil Nakjem

     Hei hele (Reise) Companiet! Og, litt i etterkant, Hjertelig TAKK for en fantastisk tur til Dubai! Dere stod for et koselig og strøkent opplegg og presenterte dette stedet på en utrolig fin måte! Denne turen ga oss virkelig lyst til å benytte dere også ved senere anledninger. Igjen hjertelig takk!

Irina og Per Rune