SeaDream – En eksklusiv cruiseopplevelse i eget land

Image

Atle Bryntestads SeaDream seiler endelig i Norge. Dette er det beste i klassen luksus yacht cruising. En unik mulighet til å oppleve norskekysten, uten mengder av utenlandske turister på slep. Nå har

Bli med på en eksklusiv reiseopplevelse med SeaDream Yacht Club

SeaDream Yacht Club gir deg det beste av det beste. På grunn av årets koronakrise har rederiet flyttet ett av sine skip til Norge, og vi tilbyr nå flere ulike seilinger langs den vakre kysten vår. Rederiet er norskeid og her settes personlig service og uformelt samvær i høysetet.

Sea Dream tar 112 passasjerer og med en besetning på 92, ligger alt til rette for en luksuriøs ferie. Både gourmet-måltider, vin til lunsj og middag, åpen bar med utvalgte merker, treningssenter og aktiviteter er inkludert i prisen.

Det er nok av tilbud om bord – om det er å bli med kokken på innkjøpsrunde, padle i kajakk med glassbunn, prøve golfsimulatoren, nyte velvære i SeaDream Spa, sove under stjernene på dekk, prøve alle tilbud i marinaen akterut og ikke minst bli med på utflukter som arrangeres. Siden yachtene er såpass små kommer de inntil bortgjemte eksotiske havner andre skip ikke kommer inn til.

Aktiv, fleksibel og avslappende ferie uten barn, med høy kvalitet og uformell luksus.

Selv om yachtene er elegante er det avslappet luksus ombord – her er ingen dresskoder eller faste spisetider. Utsøkte måltider serveres al fresco på dekk eller i restauranten – alt med et enestående servicenivå. Her kan du nyte godt av deres fantastiske vinkjeller med over 3000 flasker. Nyhet i år er SeaDreams vinturer. Topp service, nydelig mat og selvfølgelig servert med de riktige, utsøkte vinene. Her kan du lære om vin, smake vin og ikke minst besøke vingårder. SeaDreams eminente vinkjenner følger med. Du kan til og med ta et vinkurs om bord med avsluttende eksamen. SeaDream er for deg som ønsker en aktiv, likevel fleksibel og avslappende ferie uten barn, og med høy kvalitet og uformell luksus.

Sea Dream Norge

Sea Dream Norge