Ikke bestemt dager

Ikke bestemt

Ikke bestemt

Ikke bestemt

Bli med til Italia sommeren 2019 og opplev Andrea Bocelli på hjemmebane!

Det er vanskelig å tenke seg en mer romantisk kulisse; Toscanas natt setter inn, solen har varmet opp marken, det dufter av pinjer, magnolia og sypresser idet dagen blir til kveld, men dette er ingen typisk kveld. Stillhetens Teater våkner fra sin Tornerosesøvn, Andrea Bocellis klangfulle stemme bryter stillheten og trollbinder sitt publikum idet kunst, musikk, teater og landskap smelter sammen til en magisk helhet.

Vi gjentar suksessen fra de siste 4 årene og har et begrenset antall billetter til en av de mest ettertraktede musikkbegivenhetene i 2019 – en forestilling med Andrea Bocelli i hans eget teater. Foreløpig vet vi ikke tema for forestillingen, men at den blir storslått og med vakker musikk er vi helt sikre på. Sikre deg billetter allerede nå!

NB! Billettene er ikke lagt ut for salg enda, så dato for forestillingen er ikke klar. Men disse billettene går fort! Send oss en e-post for å sikre deg billett allerede nå.

Stjernetenoren trenger knapt noen nærmere presentasjon. Han har sunget for paver og presidenter, på noen av verdens største arenaer, solgt millioner av album og vunnet prestisjetunge priser, men i hjembyen Lajatico er han bare Andrea, en landsens gutt som gleder seg til å komme hjem. Derfor bestemte Bocelli seg for å bygge et utendørs amfiteater i dalen hvor hans familie har dyrket jorden i generasjoner, og samle sine musikervenner og fans til en konsert. Stillheten her er viktig for den blinde artisten, likevel vil han bryte den, men bare én eneste sommerkveld hvert år. Det er hans hyllest til sin barndoms dal.

I tillegg til turens høydepunkt, forestillingen med Andrea Bocelli, skal vi oppleve noen av Toscanas vakreste kulturbyer og noe av det beste regionen har å tilby.

Dette er min scene og teateret er en gave til mitt hjemsted. Min stemme bryter stillheten, men det er en honnør til denne marken og menneskene, musikken absorberes av landskapet, det er mitt budskap om kjærlighet. (Andrea Bocelli)

 

Send en forespørsel

Forespørsel

  • Se vår personvernpolicy
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.