6 dager

27/07/2022 - 01/08/2022

fra NOK 18.950,-

Trondheim, Tromsø

Klikk her for program pil

Bli med til Italia 27. juli – 1. august 2022 og opplev Andrea Bocelli på hjemmebane. Avreise fra Trondheim/Tromsø.

Connections Ferie vil for 8. gang invitere deg til en helt spesiell konsertopplevelse i Italia. Nå kan du melde deg på tur til Toscana, og årets store utendørs forestilling med Andrea Bocelli. I år er det 16. gangen tenoren står på scenen i det spektakulære Teatro Del Silenzio, i hans hjemby i Toscana, og vi har et begrenset antall billetter til det som er en av årets mest ettertraktede musikkbegivenheter.

OBS: Denne turen er nå fullbooket, men vi har satt opp en ekstratur med omtrent samme program. Klikk for å lese mer om denne reisen.


TRONDHEIM/TROMSØ – PISA – SIENA – FIRENZE – TRONDHEIM/TROMSØ

Stjernetenoren trenger knapt noen nærmere presentasjon. Han har sunget for paver og presidenter, på noen av verdens største arenaer, solgt millioner av album og vunnet prestisjetunge priser, men i hjembyen Lajatico er han bare Andrea, en landsens gutt som gleder seg til å komme hjem. Derfor bestemte Bocelli seg for å bygge et utendørs amfiteater i dalen hvor hans familie har dyrket jorden i generasjoner, og samle sine musikervenner og fans til en konsert. Stillheten her er viktig for den blinde artisten, likevel vil han bryte den, men bare én eneste sommerkveld hvert år. Det er hans hyllest til sin barndoms dal.

8 år med Bocelli-reiser, se opp for etterligninger

Allerede i 2014 arrangerte vi vår første reise til Andrea Bocellis konsert i Toscana. Våre reiseledere har besøkt området mange ganger, og vi håndplukker sentralt beliggende hoteller og utmerkede restauranter, slik at du er garantert gode opplevelser når du reiser med oss. Vi tilbyr dessuten gode plassbilletter til forestillingen.

Årets forestilling med Andrea Bocelli

Vi har ennå ikke fått informasjon om innholdet i forestillingen, men vil komme tilbake med nærmere informasjon.

Merk: Det er langt å gå i forbindelse med forestillingen, og denne turen er ikke lagt til rette for personer med bevegelseshemninger.
Forestillingen til Andrea Bocelli har gjennom historien hatt varierende innhold. Det har vært både operaforestilling og konsert. Vi vet ikke hva slags musikk Bocelli velger å fremføre. Vi tar forbehold om endringer, da vi ikke er ansvarlig for det musikalske innholdet.

Magisk opplevelse i det vakreste av Italia

Det er vanskelig å tenke seg en mer romantisk kulisse; Toscanas natt setter inn, solen har varmet opp marken, det dufter av pinjer, magnolia og sypresser idet dagen blir til kveld, men dette er ingen typisk kveld. Stillhetens Teater våkner fra sin Tornerosesøvn, Andrea Bocellis klangfulle stemme bryter stillheten og trollbinder sitt publikum idet kunst, musikk, teater og landskap smelter sammen til en magisk helhet.

I tillegg til turens høydepunkt, konserten med Andrea Bocelli, skal vi oppleve noen av Toscanas vakreste kulturbyer, Firenze og Siena, på denne reisen i det vakreste av Italia, og vi skal være med på en dagstur hvor vi nyter mat og drikke på en italiensk vingård.

Dette er min scene og teateret er en gave til mitt hjemsted. Min stemme bryter stillheten, men det er en honnør til denne marken og menneskene, musikken absorberes av landskapet, det er mitt budskap om kjærlighet. (Andrea Bocelli)

PROGRAM

F=Frokost, L=Lunsj, M=Middag

ONSDAG 27. JULI:  TRONDHEIM/TROMSØ – PISA – SIENA (M)

Kl. 06:40 Flyavgang med SK 339 fra Trondheim
Kl. 06:45 Flyavgang med SK4403 fra Tromsø
Kl. 07:35/08:40 Mellomlanding i Oslo
Kl. 09:25 Flyavgang med SK 4823 fra Oslo
Kl. 12:15 Ankomst Pisa

Etter ankomst Pisa kjører vi til Siena (ca. 1,5 timer). Siena er sannsynligvis Italias vakreste middelalderby og gir deg den beste middelalderby-opplevelsen. Det sies at byen er grunnlagt av Senius, sønn av Remus, en av de to legendariske grunnleggerne av Roma. Arkitekturen i Siena svever og gir besøkende mye å undre seg over. Byen har beholdt både middelalderens former og sine ekstraordinære kunstsamlinger. Il Campo, Sienas hjerte, er et av de største middelaldertorgene i verden, og det berømte Palio hesteveddeløpet foregår her to ganger hver sommer. Hele byen er på UNESCOS verdensarvliste, og er fylt med vakre og interessante steder å besøke. Byen er fylt med livlige gater med håndverksbutikker, deilige konditorier og fristende restauranter.

Hotel Four Points by Sheraton Siena 4 ****

Via Antonio Lombardi, 41, 53100 Siena SI, Italia

Hotel Four Points by Sheraton Siena, Italia : Reisecompaniet

Med sin beliggenhet kun 1,5 km. fra gamlebyen i Siena, på en av de vakre toppene ved Chianti, er Four Points by Sheraton et meget populært overnattingssted blant våre gjester. Her bor man i rolige, vakre omgivelser, kun 10 min. til fots fra bymuren i Siena. Hotellet tilbyr gratis WiFi, en god restaurant som serverer italienske retter, en elegant bar, lobbybar, sauna og et stort svømmebasseng.
Rommene er moderne, klassisk innredet, med TV, kaffe- og tefasiliteter, safe, minibar og eget bad med hårtørrer. Se hotellets nettside.

Vi ankommer hotellet ca. kl. 15:30 og sjekker inn. På kvelden møtes vi i hotellets restaurant for felles velkomstmiddag.

TORSDAG 28. JULI – ANDREA BOCELLI KONSERT (F/L)

Etter frokost på hotellet vil det være fritid før vi møtes i restauranten på hotellet ca 13.00. Vi spiser en fire-retters lunsj før avreise til konserten. Alle får med seg en piknik-matpakke med mat og drikke til konserten, men vi anbefaler å medbringe et par vannflasker ekstra.
Kl. 16:00: Vi kjører ca 1 1/2 time til landsbyen Lajatico og området hvor vi parkerer bussen. Vi har faste sitteplasser men vi beregner likevel god tid før forestillingen begynner for å ta plass. Scenen er satt opp utendørs med Toscanas vakre landskap som kulisser. Det finnes barer og kabintoaletter inne på området. Lajatico er den lille landsbyen hvor Andrea Bocelli vokste opp, og hvor familien fortsatt driver vingård, ridesenter og overnatting.

Storskjermer er satt opp på sidene slik at man ser godt også om man sitter bak. Det er et godt stykke å gå fra der bussen kan parkere og til teateret og deler av veien er på tørr jord som skaper støv. Vi anbefaler derfor gode sko (ingen høye hæler) og bekvemt, pent tøy. En jakke kan være godt å ha med seg da det ofte blir litt kjølig ut over natten. Forestillingen slutter rundt midnatt. Etter forestillingen kjører bussen tilbake til hotellet hvor vi beregner å være fremme ca. kl. 02:00.

FREDAG 29. JULI – BESØK PÅ LOKAL VINGÅRD (F/L/M)

Omtrent 45 minutter fra Siena ligger en av de koselige vingårdene i San Donato. Den lille, sjarmerende middelalderbyen ligger midt imellom Firenze og Siena. Byens historie går tilbake til krigen mellom Firenze og Siena på 1200-tallet. San Donato ble brukt som et stoppested for folk som reiste fra stormakten, Firenze til Roma. Byens kjerne er fremdeles omgitt av beskyttende murvegger fra 1100-tallet. Tross for størrelsen på byen tilbyr beliggenheten en sjarmerende utsikt over den unike byen og landskapet rundt.

Eierne av gården, Fattori San Donato holder til i byen. I tre generasjoner har vingården vært i Fenzi-familien. Vinmarkene i byen har et unikt mikroklima i de toskanske åsene i 1300 meters høyde, noen av vinmarkene med høyest beliggenhet i regionen. Familien dyrker kun innfødte sorter uten kjemikalier og høster druene for hånd. Vi besøker vingården ca. 12:30 hvor vi smaker to forskjellige viner og spiser lunsj. Vi reiser tilbake til hotellet på ettermiddagen. På kvelden samles vi for å nyte felles middag.

LØRDAG 30. JULI – FIRENZE (F/L)

Toscana kalles ofte Italias Hage, og med rette. Midt i ”hagen” ligger Firenze. Navnet betyr Den blomstrende byen, og kan både henvise til landskapet og den kunstblomstring som fant sted under Renessansen. ”Kunstnere og glade mennesker blir født i områder med god vin” . Det var selveste Leonardo da Vinci som uttalte ordene og for Firenze stemmer det godt. Under 1300 og 1400-tallet opplevde byen en kunstutfoldelse uten sidestykke siden antikkens dager. Her ble Renessansen født, en ”gjenfødelse” av antikkens rike kunst og kulturliv. En gang i tiden levde Michelangelo, Leonardo da Vinci og Rafael her, samtidig.

Og den gode vinen? Fra de sydvendte skråningene mellom Firenze og Siena kommer en av verdens beste viner – Chianti Classico.

Firenze ligger ca 75 km fra Siena, og etter ca 1 time busstur er vi framme og blir møtt av vår lokale guide. Vi skal ikke besøke museer men vår guide skal ta oss med på en historisk vandring forbi bla. Santa Maria del Fiore, Domkirken, med sin fasade i rosa, grønn og hvit marmor og flotte kuppel dominerer den bybildet. Dåpskapellets Paradisport og Giottos klokketårn får vi også med oss, før vi fortsetter til Piazza della Signoria, byens vakre Rådhusplass. Plassen prydes av skulpturer, bl.a. en marmorkopi av Michelangelos David. Den gamle Gullsmedbroen og de livlige friluftsmarkedene, som tilbyr lærvarer, silke og filigranspapir minner om byens viktige rolle som handels- og håndverksby. De elegante handlegatene i sentrum vitner om at byen fortsatt er et senter for mote. Både Gucci og Ferragamo begynte sine karrierer her.

Vår byvandring tar ca 2 timer og vi avslutter med lunsj i nærheten av Santa Croce. Etter lunsj blir det god tid til egne formål før vi returnerer til hotellet. Det historiske sentrum i Firenze har restriktive trafikkregler og bussen må parkere et godt stykke fra sentrum. Den beste måten å se byen på er til fots, utstyrt med gode sko og lette klær da det kan være varmt i Firenze i juli.
På ettermiddagen returnerer vi tilbake til hotellet i Siena. Kvelden er til fri disposisjon, og vår reiseleder har gode restaurantanbefalinger.

SØNDAG 31. JULI – SIENA (F/L/M)

På formiddagen blir det sightseeing i Siena med vår norske guide som bor i dette området. Hun tar oss med på en spennende byvandring og forteller oss historien om denne vakre middelalderbyen. Turen avsluttes med deilig lunsj på hyggelig restaurant i Siena.

Siena er en av Italias vakreste byer med sine mange trange gater og sitt karakteristiske toscanske preg. Sienas middelalder bygninger er usedvanlig godt bevart, og innenfor bymurene er det stengt for trafikk som gjør det til en utmerket plass å spasere rundt bare for å ta inn alle inntrykkene, luktene og stemningen. Vi anbefaler deg å gå opp alle de 388 trappetrinnene opp til klokketårnet, som rager 102 meter over bakkenivå. Her får du en fantastisk utsikt utover byen og landskapet. På byens torg Il Campo er det to ganger i året et av verdens mest kjente hestekappløp.

På kvelden samles vi til hyggelig avskjedsmiddag i Siena.

MANDAG 1. AUGUST – SIENA – PISA – TRONDHEIM/TROMSØ (F)

Etter en tidlig frokost på hotellet sjekker vi ut og drar til flyplassen i Pisa. Avreise fra Siena ca. kl. 06:00.

Kl. 09:50 Flyavgang med SK 4824 fra Pisa
Kl. 12:40 Ankomst Oslo
Kl. 14:25 Flyavgang med SK 350 til Trondheim
Kl. 16:30 Flyavgang med SK4424 til Tromsø
Kl. 15:20 Ankomst Trondheim
Kl. 18:20 Ankomst Tromsø

PRISER

Pris pr. person i Classic dobbeltrom: NOK 18.950,-

Tillegg, dobbeltrom som enkeltrom: NOK 2.250,-

Dette er inkludert i prisen:

 • Flybilletter Trondheim/Tromsø – Oslo – Pisa t/r med SAS
 • Alle kjente norske og internasjonale flyskatter
 • 5 overnattinger i Classic dobbeltrom på Four Points by Sheraton ****  i Siena
 • Daglig turistskatt på hotellet (3 Euro pr. person pr. dag)
 • Daglig frokost på hotellet
 • Velkomstmiddag på hotellet, 3 retter med drikke
 • Dagsutflukt til Firenze med transport og lokal guide
 • Lunsj i Firenze, 3 retter med drikke
 • Lunsj på hotellet før konserten, 4 retter
 • Dagsutflukt til lokal vingård med lunsj inkl. drikke
 • Avskjedsmiddag i Siena, 3 retter med drikke
 • Matpakke på konsertdagen: Sandwich, frukt, kake og vann
 • Førsteklasses billetter til konserten med Andrea Bocelli (nummerert)
 • Erfaren reiseleder fra Connections Ferie

Dette er ikke inkludert:

 • Oppgraderte BILLETTER til konserten (NB: utsolgt!)
 • Mat og drikke på flyet
 • Reiseforsikring
 • Tips

Vi tar forbehold om endringer i programmet samt pris og valutaendringer. Prisene er basert på at minimum 30 personer reiser.


Connections Ferie har KVALITETSGARANTI!

 • attraktive reiseperioder
 • håndplukkede hoteller med god standard og beliggenhet
 • flere utflukter og måltider inkludert i prisen
 • alltid norsk reiseleder

Husk dette når du sammenlikner våre tilbud med andre.


VIKTIG! Grunnet strenge refunderingsregler fra våre leverandører er betingelsene noe utvidet på denne turen:

BETINGELSER FRA ARRANGØR

FORESTILLING: ANDREA BOCELLI 28. juli 2022 Teatro del Silenzio.

Arrangøren City Sound & Events har rett til å endre tid og sted for konserter av tekniske og organisatoriske årsaker. Hvis regn på konsertdagen vil konserten bli flyttet til dagen etter. Hvis konserten av tekniske eller organisatoriske årsaker må kanselleres må det søkes om refusjon av billettprisen innen 5 dager etter at forestillingen skulle ha vært. De gebyr som billettsalgsorganisasjoner har tatt blir ikke refunderte. Refusjon gjelder kun selve billettprisen «Face Value».

City Sound & Events er ikke ansvarlig for eventuelle kostnader som måtte oppstå i forbindelse med kansellering. Bortkomne billetter blir ikke refundert eller trykket om igjen. Den som har mistet sin billett får ikke adgang til konserten. Hvis kunden kansellerer sin billett er det ingen refusjon av hverken billettpris eller booking-gebyr. Sitteplasser som er booket er disponible fram til forestillingen starter og kan ikke garanteres etter at forestillingen har startet. Eventuelle reklamasjoner for sitteplassen må gjøres før eller under konserten. Ingen klager godtas på etterskudd. Arrangøren har ikke ansvar for ting som er mistet eller stjålet på konsertstedet og på parkeringer. Dette er arrangørens generelle betingelser.

Tillegg fra Connections Ferie: Om avlysning av forestillingen skjer gir dette ikke rett til å heve kjøpet av hele turen. Selve turen vil gå som oppsatt, og Connections Ferie vil søke om refusjon av billetten på vegne av deltakerne.

Ved avbestilling etter bestilling beholder arrangøren det innbetalte depositumet. Les for øvrig våre generelle betingelser (disse blir også sendt i din bekreftelses-epost).

FLYINFORMASJON FRA TRONDHEIM

ONSDAG 27. JULI 2022

Kl. 06:40 Flyavgang med SK 339 fra Trondheim
Kl. 07:35 Ankomst Oslo
Kl. 09:25 Flyavgang med SK 4823 fra Oslo
Kl. 12:15 Ankomst Pisa

MANDAG 1. AUGUST 2022

Kl. 09:50 Flyavgang med SK 4824 fra Pisa
Kl. 12:40 Ankomst Oslo
Kl. 14:25 Flyavgang med SK 350 fra Oslo
Kl. 15:20 Ankomst Trondheim

 

FLYINFORMASJON FRA TROMSØ

ONSDAG 27. JULI 2022

Kl. 06:45 Flyavgang med SK 4403 fra Tromsø
Kl. 08:40 Ankomst Oslo
Kl. 09:25 Flyavgang med SK 4823 fra Oslo
Kl. 12:15 Ankomst Pisa

MANDAG 1. AUGUST 2022

Kl. 09:50 Flyavgang med SK 4824 fra Pisa
Kl. 12:40 Ankomst Oslo
Kl. 16:30 Flyavgang med SK 4424 fra Oslo
Kl. 18:20 Ankomst Trondheim

Tillatt bagasjekvote: 23 kilo innsjekket bagasje pr. person.
Håndbagasje kommer i tillegg.
Ingen måltider på fly inkl. Kan kjøpes ombord.


KONSERTINFORMASJON

Inne på konsertområdet foregår salg av enkle matretter, øl, vin og mineralvann.
Det kan bli lange køer, og vi anbefaler å medbringe ekstra vannflasker.
Det er gode toalettfasiliteter på området.

Oversikt over våre reserverte plasser i teateret.
Vi har to typer billetter (poltroncina og poltronissima):

 

Kart Teatro del Silenco : Andrea Bocelli 2018 : ReisecompanietReiseleder

 • bjorn-fredrik-bratsberg

  Bjørn Fredrik Bratsberg

  Bjørn Fredrik har vært i bransjen siden 1996. Har erfaring fra forretningsreiser og bred erfaring med feriereiser i tillegg til å ha drevet egne reisebyråer. Har reiseerfaring fra Asia, Europa, Det indiske hav, Karibien, Afrika og USA og har vært reiseleder for små og store ferie- og firmagrupper. Trives best på reise i varmere strøk, med kulturopplevelser, eksotisk mat og kald drikke. Favorittreisemål er Italia, Thailand og Sør-Afrika. I tillegg har han reiseledererfaring fra Spania, Italia, Polen, Thailand og Mauritius. Bjørn Fredrik var på Bocelli-turen i 2016, 2017 og 2019, og har god erfaring med reise i Toscana, Piemonte og øvrige Italia.