9 dager

Ta kontakt

Ta kontakt

Oslo

Eksempeltur

Dette er et eksempel på en reise som settes opp fra Reisecompaniet. Akkurat nå har vi ikke en konkret dato for denne reisen, men send oss gjerne en forespørsel!

Klikk her for program pil

Safari og mulighet for sol og bad i Mombasa

Nærkontakt med fascinerende dyr, storslått natur, hyggelige mennesker og kanskje noen dager på stranden. Kan du tenke deg noe bedre? Bli med på en opplevelsesrik safari til Kenya! Opplev magiske Masai Mara, juvelen blant villmarksområdene i Afrika. Her våkner alle sansene til liv, og du får oppleve de vakre, ville dyrene ansikt til ansikt –et ekte afrikansk eventyr! På savannen lever mer enn 95 pattedyrarter og 550 fuglearter.

Vi reiser i september, når dyreflokkene er på vandring og mulighetene for å komme tett på dem er størst. Klimaet er tørt og behagelig; 13-27 grader. Vi kjører i komfortable biler og overnatter på hoteller og safarihytter (lodges) med høy standard. Vi skal oppleve dyr på nært hold, vi skal få se hvordan masaiene lever og selvfølgelig slappe av og bli kjent med hverandre. Hvis du vil, kan du avslutte ferien ved Mombasa, der du kan nyte de nydelige strendene med kritthvit sand og asurblått hav.

Se det fullspekkede programmet og la deg friste!

PROGRAM

DAG 1: OSLO – NAIROBI

Avreise fra Gardermoen, Mellomlanding i Istanbul og ankomst Nairobi. Her blir vi møtt av våre lokale guider og transportert til Southern Sun Mayfair Hotel.

DAG 2: NAIROBI

Etter frokost på hotellet har vi dagen til egen disposisjon. Nyt solen ved det flotte bassenget eller gjør de siste innkjøpene før vi setter kursen ut på savannen. De som vil, samles til middag på kvelden (ikke inkludert).

DAG 3: NAIROBI – LAKE NAKURU

Etter en god natts søvn og en deilig frokost kjører vi vestover i ca. 2 ½ time gjennom et frodig område kjent for dyrking av kaffe og te. Vi stopper på kanten av The Great Rift Valley, en av verdens største naturstrukturer. Til lunsj ankommer vi Flamingo Hill Tented Camp (fullpensjon). På ettermiddagen reiser vi ut på «game drive», der muligheten for å se nesehorn er stor. Lake Nakuru er også kjent for sine enorme mengder flamingo.

DAG 4: LAKE NAKURU – LAKE NAIVASHA

Etter frokost kjøer vi i ca. to timer til Lake Naivasha, der vi spiser lunsj i vår nydelige lodge med fullpensjon. Resten av dagen kan du kose deg ved bassenget eller delta på en spennende båttur på innsjøen (tillegg kr. 150).

DAG 5: LAKE NAIVASHA – MASAI MARA

Etter frokost venter en fem timers tur til Masai Mara. Til lunsj ankommer vi lodgen Mara Simba ved Talek River, der vi kan holde øye med flodhestene fra restauranten (fullpensjon). På ettermiddagen blir det en ny «game drive» og muligheten for å se «the big five». På vei tilbake til lodgen får vi med oss en fantastisk solnedgang over savannen.

DAG 6: MASAI MARA

Nok en dag i Masai Mara, med to turer ut på savannen. Opplevelsene fra denne dagen blir nok det store samtaleemnet rundt middagsbordet om kvelden. Den som ønsker, kan bli med på en fantastisk ballongsafari med påfølgende frokost på savannen (tillegg kr. 2500) og spise middag til levende lys ute på savannen (tillegg kr. 350).

DAG 7–8: MASAI MARA – NAIROBI – OSLO

Etter noen begivenhetsrike dager setter vi kursen for Nairobi (4 1/2 time). Vi spiser lunsj i Karen Coffee Garden, en grønn osase i en hektisk by. Så besøker vi Karen Blixens museum. Middagen inntar vi på den kjente restauranten Carnivore. Her kan du smake på kjøtt fra bl.a. krokodille, struts og kamel. Etter middag er det klart for transport til flyplassen. Vi tar nattfly via Istanbul til Oslo.

DAG 7–9: MOMBASA (frivillig!)

Mot et pristillegg kan du få en perfekt avslutning på reisen med en badeferie på Diani Beach ved Det indiske hav. Vi flyr fra Nairobi til Mombasa (1 ½ time) og har transport til hotellet (1 ½ time). Vi har tre netter på Leopard Beach Resort & Spa nær sjøen. Frokost og middag er inkludert. Ønsker du å være med til Mombasa?

PRISER

Pris per person i dobbeltrom: Ta kontakt

Dette er inkludert i prisen

 • Fly tur/retur Gardermoen–Nairobi
 • 6 overnattinger i dobbeltrom og måltider i hht program (fullpensjon unntatt dag 2)
 • Avgifter til nasjonalparkene
 • Transport i minibuss med maks 6 personer
 • Engelsk talende sjåfør og norsk guide
 • Flying doctor service
 • Erfaren norsk reiseleder er med på hele reisen
 • For et tillegg får du fly tur/retur Nairobi – Mombasa og 3 netter på hotell nær stranden med frokost, middag og flyplasstransport.

Land

 • kenya

  Kenya

  Kenya er et eksotisk reisemål for deg som lengter etter sol og varme strender. Reise til Kenya kan kombineres med spennende safari for å oppleve landets ville natur og rike dyreliv.

  Les mer

Kart

Send en forespørsel

Forespørsel

 • Se vår personvernpolicy
 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.