6 dager

02/08/2017 - 07/08/2017

Fra NOK 16.500,-

Oslo, Gardermoen

Turen er fullbooket

Fortvil ikke, ny Bocelli-tur er satt opp og klargjort for bestilling.
Denne turen har avreise 1. august. Klikk for å lese mer om turen:

Bocelli Italia 1-6. august

Klikk her for program pil

Bli med til Italia 2. – 7. august 2017 og opplev konsert med Andrea Bocelli på hjemmebane!

Det er vanskelig å tenke seg en mer romantisk kulisse; Toscanas natt setter inn, solen har varmet opp marken, det dufter av pinjer, magnolia og sypresser idet dagen blir til kveld, men dette er ingen typisk kveld. Stillhetens Teater våkner fra sin Tornerosesøvn, Andrea Bocellis klangfulle stemme bryter stillheten og trollbinder sitt publikum idet kunst, musikk, teater og landskap smelter sammen til en magisk helhet.

Vi gjentar suksessen fra i fjor og har et begrenset antall billetter til en av årets mest ettertraktede musikkbegivenheter – en konsert med Andrea Bocelli i hans eget teater. Foreløpig vet vi ikke tema for konserten, men at den blir storslått og med vakker musikk, er vi helt sikre på.

Stjernetenoren trenger knapt noen nærmere presentasjon. Han har sunget for paver og presidenter, på noen av verdens største arenaer, solgt millioner av album og vunnet prestisjetunge priser, men i hjembyen Lajatico er han bare Andrea, en landsens gutt som gleder seg til å komme hjem. Derfor bestemte Bocelli seg for å bygge et utendørs amfiteater i dalen hvor hans familie har dyrket jorden i generasjoner, og samle sine musikervenner og fans til en konsert. Stillheten her er viktig for den blinde artisten, likevel vil han bryte den, men bare én eneste sommerkveld hvert år. Det er hans hyllest til sin barndoms dal.

I tillegg til turens høydepunkt, konserten med Andrea Bocelli, skal vi oppleve noen av Toscanas vakreste kulturbyer og det er Firenze, Siena og Lucca.

Dette er min scene og teateret er en gave til mitt hjemsted. Min stemme bryter stillheten, men det er en honnør til denne marken og menneskene, musikken absorberes av landskapet, det er mitt budskap om kjærlighet. (Andrea Bocelli)

PROGRAM

F=Frokost, L=Lunsj, M=Middag

ONSDAG 2. AUGUST – ANKOMST PISA (F/L/M)

Kl. 09.25 Flyavgang med SAS ( SK 4823) fra Oslo
Kl. 12.20 Ankomst Pisa

Turen starter med lunsj underveis til Volterra hvor vi skal bo under oppholdet vårt i Italia. Det tar ca 1 time å kjøre direkte fra flyplassen i Pisa uten stopp. Byen ligger ikke så langt unna Lajatico hvor Andrea Bocelli kommer ifra og hvor konserten skal holdes. Middag på hotellet.

HOTEL SAN LINO****

Hotel San Lino, Volterra, Italia : Reisecompaniet

Et hyggelig 4-stjerners hotell inne i det historiske sentrum av Volterra. Rommene vender mot Via San Lino, den sjarmerende middelaldersgaten som hotellet har inngang fra, og noen ligger på baksiden mot hagen og svømmebassenget. Rundt svømmebassenget har de solsenger og parasoller og en utsiktspost med bord og stoler hvor man har en fantastisk utsikt ut over områdene rundt Volterra.

Bygningen var tidligere et kloster og alle rommene på hotellet har tidligere vært nonnenes soverom hvor de bodde avsperret fra omverdenen. Rommene er i toskansk bondestil og er forholdsvis små da det opprinnelig var spartanske soverom for nonnene, men allikevel sjarmerende med tanke på hotellets historie. Utstyrte med air-condition, minibar med kun vannflasker, telefon og TV. Se hotellets nettside.

TORSDAG 3. AUGUST – VOLTERRA OG KONSERT MED BOCELLI (F/L)

Denne formiddagen tar vår norsktalende guide oss med på en byvandring i Volterra. Vi titter ned fra utsiktsposten i byen til det romerske amfiteateret og andre severdigheter i byen. Volterra er en by i den italienske provinsen Pisa i Toscana. Byen ligger ca. 50 km syd for Pisa og ca. 50 km fra havet.

Volterra har en lang historie. Etruskerne har hatt bosettinger i området fra det 8. århundre f.Kr. De bygget forsvarsanlegg på toppen av en kolle i det 4. århundre f.Kr. Byen ble også en av etruskernes 12 bystater med kobber og sølv tilgjengelig i området, rike skoger og et godt landbruk fikk området en god vekst.

Lunsj på hotellet før vi reiser til konserten.

Kl 17.30 kjører vi fra hotellet til Lajatico som ligger 22 km fra Volterra. Volterra ligger på ca. 500 moh og Lajatico på ca 200 moh så det er 300 meters høydeforskjell. Noe svingete vei, og det kan være endel trafikk når man nærmer seg Lajatico da ca. 8000 personer skal til konserten. Vi har faste sitteplasser men vi beregner likevel god tid før forestillingen begynner for å finne vår plass. Vi anbefaler å ta med noe å spise og drikke. Det finnes barer og kabintoaletter inne på området, men her kan det være kø.

Lajatico er landsbyen hvor Andrea Bocelli vokste opp. Et lite sted med litt under 2000 innbyggere. Utenfor sentrum er det bygget opp et teater. I Teatro del Silenzio har Andrea Bocelli kun en konsert i året. Storskjermer er satt opp på sidene slik at man ser godt også om man sitter bak. Det er et stykke å gå fra bussene til teateret . Vi anbefaler derfor gode sko (ingen høye heler) og bekvemt pent tøy. En jakke kan være godt å ha med seg da det ofte blir litt kjølig utover kvelden. Forestillingen slutter ca. ved midnatt. Det tar litt tid å komme tilbake til bussen da det er mange mennesker som skal dit. Vi regner med å være tilbake på hotellet ca kl 01.00.

FREDAG 4. AUGUST – FRIDAG ( F)

Nyt dagen ved svømmebassenget på hotellet, shopping eller gjør en byvandring i Volterra. Rett utenfor hotellet finnes mange koselige restauranter og barer. Lunsj og middag på egen hånd.
Reiseleder kan foreslå steder å spise.

LØRDAG 5. AUGUST – FIRENZE (F/L/M)

Toscana kalles ofte Italias Hage, og med rette. Midt i ”hagen” ligger Firenze. Navnet betyr Den blomstrende byen, og kan både henvise til landskapet og den kunstblomstring som fant sted under Renessansen.

”Kunstnere og glade mennesker blir født i områder med god vin”. Det var selveste Leonardo da Vinci som uttalte ordene og for Firenze stemmer det godt. Under 1300 og 1400-tallet opplevde byen en kunstutfoldelse uten sidestykke siden antikkens dager. Her ble Renessansen født, en ”gjenfødelse” av antikkens rike kunst og kulturliv. En gang i tiden levde Michelangelo, Leonardo da Vinci og Rafael her, samtidig Og den gode vinen? Fra de sydvendte skråningene mellom Firenze og Siena kommer en av verdens beste viner – Chianti Classico.

Firenze ligger ca 78 km fra Volterra, og etter ca 1,5 time busstur er vi framme og blir møtt av vår svensktalende lokale guide. Vi skal ikke besøke museer men vår guide skal ta oss med på en historisk vandring forbi bla. Santa Maria del Fiore, Domkirken, med sin fasade i rosa, grønn og hvit marmor og flotte kuppel dominerer den bybildet. Dåpskapellets Paradisport og Giottos klokketårn får vi også med oss, før vi fortsetter til Piazza della Signoria, byens vakre Rådhusplass. Plassen prydes av skulpturer, bl.a. en marmorkopi av Michelangelos David. Den gamle Gullsmedbroen og de livlige friluftsmarkedene, som tilbyr lærvarer, silke og filigranspapir minner om byens viktige rolle som handels- og håndverksby. De elegante handlegatene i sentrum vitner om at byen fortsatt er et senter for mote. Både Gucci og Ferragamo begynte sine karrierer her.

Vår byvandring tar ca 2 timer og vi avslutter med lunsj i nærheten av Santa Croce. Etter lunsj blir det litt tid til egne formål før vi returnerer til Volterra. Det historiske sentrum i Firenze har restriktive trafikkregler og bussen må parkere et godt stykke fra sentrum. Den beste måten å se byen på er til fots, utstyrt med gode sko og lette klær da det kan være varmt i Firenze i august.
Middag på hotellet.

SØNDAG 6. AUGUST – SIENA (F/L/M)

På formiddagen blir det sightseeing i Siena med vår norske guide som bor i dette området. Hun tar oss med på en spennende byvandring og forteller oss historien om denne vakre middelalderbyen. Turen avsluttes med deilig lunsj på hyggelig restaurant i Siena.

Siena – en av regionens, og Italias vakreste byer med sine mange trange gater og sitt karakteristiske toscanske preg. Sienas middelalder bygninger er usedvanlig godt bevart, og innenfor bymurene er det stengt for trafikk som gjør det til en utmerket plass å spasere rundt bare for å ta inn alle inntrykkene, luktene og stemningen. Vi anbefaler deg å gå opp alle de 388 trappetrinnene opp til klokketårnet, som rager 102 meter over bakkenivå. Her får du en fantastisk utsikt utover byen og landskapet. På byens torg Il Campo er det to ganger i året et av verdens mest kjente hestekappløp. Felles lunsj i Siena.

Vi avslutter vårt opphold i Italia med middag på lokal restaurant i Volterra.

MANDAG 7. AUGUST – LUCCA OG HJEMREISE (F/L)

Kl. 08:30 sjekker vi ut og tar med bagasjen.

Lucca hviler hemmelighetsfullt bak sine høye murer, og er en av de best bevarte middelalderbyer i Italia, og det sier ikke så lite! Ringmuren er mer som en park, beplantet med skyggefulle kastanjetrær og plataner og flittig benyttet av byens syklende og joggende innbyggere. Innenfor murene er byen nesten bilfri, med fredelige gatelabyrinter og små stemningsfulle torg. De fleste gatene leder inn mot byens hjerte, den ovale plassen Piazza del Anfiteatro. Her er husene bygget i et sjarmerende virvar over sitterekkene i et gammelt romersk amfiteater! En enorm rikdom av kunstverk og vakre marmorkirker forteller om fordums prakt, spesielt da Lucca var senter for silkehandelen i Italia, men også at de berømte marmorbruddene i Carrara ligger like ved. Byens store sønn er operakomponisten Puccini, modernisten innen opera. Han sitter lett henslengt i bronse utenfor sitt barndomshjem, som i dag er museum, og ikke sjelden kan man høre en arie fra La Boheme eller Turandot fra et åpent vindu – man er stolte av sin store sønn i Lucca.

I Lucca møter vi vår lokale engelsktalende guide som tar oss med på en vandring hvor vi får se høydepunktene, som bl.a. omfatter ”Piazza del Anfiteatro». Hele byen er på UNESCO’s verdensarvliste, så ingenting kan forandres. Kun en inngangsport av det gamle teateret er synlig i dag.

Det blir tid på egenhånd og felles lunsj i Lucca før vi reiser til flyplassen i Pisa.

Kl. 20:35 Flyavgang med Norwegian 1867 fra Pisa
Kl. 23:30 Ankomst Gardermoen

Vi tar forbehold om eventuelle endringer i programmet og uforutsette pris/-valutaendringer.

PRISER

Pris per person i superiorrom: NOK 16.500,-

Enkeltromstillegg: NOK 800,-

Dette er inkludert i prisen:

 • Fly Oslo – Pisa direkte t/r med Norwegian/SAS
 • 5 døgn på hotell San Lino i Volterra med frokost
 • Utflukter i henhold til programmet med transport og guider
 • 2 middager på hotellet eksl. drikke
 • Lunsj ankomstdagen med drikke
 • Lunsj på hotellet før konserten eksl. drikke
 • Lunsj i Firenze med drikke
 • Lunsj i Siena med drikke
 • Lunsj i Lucca med drikke
 • Middag på lokal restaurant i Volterra siste kvelden med drikke
 • Inngangsbillett til konserten med Andrea Bocelli: (Kategori: poltroncina – nummerert)
 • Teknisk reiseleder fra Reisecompaniet er med på turen fra Norge

I tillegg kommer følgende:

 • Drikke til måltidene på hotellene
 • BILLETTER til konserten: Du kan om du ønsker kjøpe deg opp fra Poltrolcina til Poltronissima. Pris kr 1.300,- per person (se kart over sceneområdet under fanen «Praktisk»).
 • Mat og drikke på flyet
 • Reiseforsikring
 • Tips

 

Vi tar forbehold om eventuelle endringer i programmet og uforutsette pris/-valutaendringer.
Prisen er basert på minimum 20 personer.

Vi gjør spesielt oppmerksom på at våre reiseledere ikke fungerer som guider underveis. Vi benytter autoriserte lokale guider på våre rundreiser. Reiseleder oversetter ved behov, og skal for øvrig påse at arrangement forløper som planlagt.


VIKTIG! Grunnet strenge refunderingsregler fra våre leverandører er betingelsene noe utvidet på denne turen:

BETINGELSER FRA ARRANGØR

KONSERT ANDREA BOCELLI 3. august 2017 Teatro del Silenzio.

Arrangøren City Sound & Events har rett til å endre tid og sted for konserter av tekniske og organisatoriske årsaker. Hvis regn den 3. august vil konserten bli flyttet til 4. august. Hvis konserten av tekniske eller organisatoriske årsaker må kanselleres må det søkes om refusjon av billettprisen innen 5 dager etter at forestillingen skulle ha vært. De gebyr som billettsalgsorganisasjoner har tatt blir ikke refunderte. Refusjon gjelder kun selve billettprisen «Face Value».

City Sound & Events er ikke ansvalig for eventuelle kostnader som måtte oppstå i forbindelse med kansellering. Mistede billetter blir ikke refundet eller trykt om igjen. Den som har mistet sin billett får ikke adgang til konserten. Hvis kunden kansellerer sin billett er det ingen refusjon av hverken billettpris eller booking-begyr. Sitteplasser som er booket er disponible fram til forestillingen starter og kan ikke garanteres etter at forestillingen har startet. Eventuelle reklamasjoner for sitteplassen må gjøres før eller under konserten. Ingen klager godtas på etterskudd. Arrangøren har ikke ansvar for ting som er mistet eller stjålet på konsertstedet og på parkeringer. Dette er arrangørens generelle betingelser.

Tillegg fra Reisecompaniet AS: Om avlysning av operaforestillingen skjer gir dette ikke rett til å heve kjøpet av hele turen. Selve turen vil gå som oppsatt, og Reisecompaniet AS vil søke om refusjon av billetten på vegne av deltakerne.

Ved avbestilling etter bestilling beholder arrangøren det innbetalte depositumet. Les for øvrig våre generelle betingelser (disse blir også sendt i din bekreftelses epost).

FLYINFORMASJON

2. august 2017

Kl. 09.25 Flyavgang med SAS ( SK 4823)  fra Oslo
Kl. 12.20 Ankomst PIsa

7. august 2017

Kl. 20.35 Flyavgang med Norwegian 1867 fra Pisa
Kl. 23.30 Ankomst Gardermoen


KONSERTINFORMASJON

Oversikt over Reisecompaniets reserverte plasser i teateret, er merket i grønt.
Du kan om du ønsker kjøpe deg opp fra Poltrolcina til Poltronissima. Pris kr 1.300,- per person

Kart over sceneområdet : Andrea Bocelli 2017 : ReisecompanietReiseleder

 • bjorn-fredrik-bratsberg

  Bjørn Fredrik Bratsberg

  Bjørn Fredrik har vært i bransjen siden 1996. Har erfaring fra forretningsreiser og bred erfaring med feriereiser i tillegg til å ha drevet egne reisebyråer. Har reiseerfaring fra Asia, Europa, Det indiske hav, Karibien, Afrika og USA og har vært reiseleder for små og store ferie- og firmagrupper. Trives best på reise i varmere strøk, med kulturopplevelser, eksotisk mat og kald drikke. Favorittreisemål er Italia, Thailand og Sør-Afrika. I tillegg har han reiseledererfaring fra Spania, Italia, Polen, Thailand og Mauritius. Bjørn Fredrik var på Bocelli-turen i 2016, 2017 og 2019, og har god erfaring med reise i Toscana, Piemonte og øvrige Italia.

Hotell

 • hotel-san-lino-volterra-italia

  Hotel San Lino, Volterra, Italia

  Et hyggelig 4-stjerners hotell inne i det historiske sentrum av Volterra. Rommene vender mot Via San Lino, den sjarmerende middelaldersgaten som hotellet har inngang fra, og noen ligger på baksiden mo

  Les mer

Land

 • italia

  Italia

  Italia er virkelig landet for feinschmeckere. Landet byr på alt fra alpetopper til naturskjønne Toscana, kanalenes Venezia, vakre Adriaterhavskysten og antikkens Roma. Italia er velkjent for sin kunst og kultur.

  Les mer

Kart

Ja! Jeg er interessert Send en forespørsel

Forespørsel

 • Se vår personvernpolicy
 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.