6 dager

31/07/2017 - 05/08/2017

fra kr. 18.200,-

Oslo

Klikk her for program pil

Nordea logo : ReisecompanietEkstratur til Italia 31. juli – 5. august 2017 med Andrea Bocelli-konsert!

Denne turen er nå også fullbooket.
Ta kontakt med oss for å sette deg på venteliste (tel. 22427044 – e-post salg@reisecompaniet.no), da vil du få beskjed dersom det skulle komme noen avbestillinger.

Det er vanskelig å tenke seg en mer romantisk kulisse; Toscanas natt setter inn, solen har varmet opp marken, det dufter av pinjer, magnolia og sypresser idet dagen blir til kveld, men dette er ingen typisk kveld. Stillhetens Teater våkner fra sin Tornerosesøvn, Andrea Bocellis klangfulle stemme bryter stillheten og trollbinder sitt publikum idet kunst, musikk, teater og landskap smelter sammen til en magisk helhet.

Vi har et begrenset antall billetter til en av årets mest ettertraktede musikkbegivenheter – en konsert med Andrea Bocelli i hans eget teater. Foreløpig vet vi ikke TEMA for konserten men at den blir storslått og med vakker musikk er vi helt sikre på.

Stjernetenoren trenger knapt noen nærmere presentasjon. Han har sunget for paver og presidenter, på noen av verdens største arenaer, solgt millioner av album og vunnet prestisjetunge priser, men i hjembyen Lajatico er han bare Andrea, en landsens gutt som gleder seg til å komme hjem. Derfor bestemte Bocelli seg for å bygge et utendørs amfiteater i dalen hvor hans familie har dyrket jorden i generasjoner, og samle sine musikervenner og fans til en konsert. Stillheten her er viktig for den blinde artisten, likevel vil han bryte den, men bare én eneste sommerkveld hvert år. Det er hans hyllest til sin barndoms dal.

I tillegg til turens høydepunkt, konserten med Andrea Bocelli, skal vi oppleve noen av Toscanas vakreste kulturbyer Siena og Firenze.

Dette er min scene og teateret er en gave til mitt hjemsted. Min stemme bryter stillheten, men det er en honnør til denne marken og menneskene, musikken absorberes av landskapet, det er mitt budskap om kjærlighet. (Andrea Bocelli)

PROGRAM

F=Frokost, L=Lunsj, M=Middag

MANDAG 31. JULI – ANKOMST PISA – (L/M)

Kl. 16.55 Flyavgang med Norwegian DY 1866 fra Oslo
Kl. 19.50 Ankomst Pisa

Etter ankomst til til Pisa blir det ca 2 timers busstur før vi ankommer Siena.

Siena er ulik alle andre byer i Italia. Årsaken til det ligger i byens dramatiske historie. Siena hadde sin storhetstid i middelalderen i tiden frem til pesten Svartedauen i 1348. På den tiden var byen større og viktigere enn nabobyen og rivalen Firenze. Sienas unike historiske bysenter ble i år 1995 oppført på Unescos liste over Verdensarven på grunn av sin godt bevarte middelalderbebyggelse.

Hotel Athena****4

  

Hotel Athena ligger innenfor Sienas historiske bymur, og har en elegant italiensk restaurant og en møblert terrasse med utsikt over byen og dalen. Alle rommene har klimaanlegg, elegant innredning med varme farger. En variert frokostbuffé serveres hver morgen. Restauranten serverer både internasjonale favoritter og toskanske retter i tillegg til god vin. Hotel Athena ligger under 10 minutters gange fra domkirken i Siena og det store torget Piazza del Campo. Sienas universitetsområde ligger en kort spasertur unna. Se hotellets nettside.

TIRSDAG 1. AUGUST – FIRENZE – (F/L)

”Kunstnere og glade mennesker blir født i områder med god vin”. Det var selveste Leonardo da Vinci som uttalte ordene og for Firenze stemmer det godt. Under 1300- og 1400-tallet opplevde byen en kunstutfoldelse uten sidestykke siden antikkens dager. Her ble Renessansen født, en ”gjenfødelse” av antikkens rike kunst og kulturliv. En gang i tiden levde Michelangelo, Leonardo da Vinci og Rafael her, samtidig! En kombinasjon av kreativitet og handel gjorde byen styrtrik. Handelsdynastiene, med Medici-familien i spissen, styrte byen men understøttet også rikelig kunsten. Og den gode vinen? Fra de sydvendte skråningene mellom Firenze og Siena kommer en av verdens beste viner – Chianti Classico.
Vi skal oppleve Firenze som ligger 75 km fra Siena. Vi blir møtt av vår lokale svensktalende guide etter en ca 1,5 times busstur. Denne guide turen vil ikke omfatte besøk i museer, i stedet skal vi på en historisk vandring. Guiden tar oss med til blant annet Santa Maria del Fiore og Domkirken som med sin fasade i rosa, grønn og hvit marmor og med sin flotte kuppel dominerer bybildet. Dåpskapellets Paradisport og Giottos klokketårn får vi også med oss før vi fortsetter til Piazza della Signoria, byens vakre Rådhusplass. Plassen prydes av skulpturer som bl.a. en marmorkopi av Michelangelos David. Den gamle Gullsmedbroen og de livlige friluftsmarkedene, som tilbyr lærvarer, silke og filigranspapir, minner om byens viktige rolle som handels- og håndverksby. De elegante handlegatene i sentrum vitner om at byen fortsatt er et senter for mote. Både Gucci og Ferragamo begynte sine karrierer her.
Vår byvandring tar ca 2 timer og vi avslutter med lunsj i nærheten av Santa Croce. Etter lunsj blir det litt tid til egne formål før vi returnerer til Siena. Det historiske sentrum i Firenze har restriktive trafikkregler, bussen må derfor parkere et godt stykke fra sentrum. Den beste måten å se byen på er til fots, utstyrt med gode sko og lette klær da det kan være varmt i Firenze i august.

ONSDAG 2. AUGUST – BESØK PÅ LOKAL VINGÅRD – (F/L)

Kl. 09.00 skal vi besøke San Gimignano som er en italiensk småby med ca. 7000 innbyggere i provinsen Siena i Toscana. Den er kjent for sin middelalderske bykjerne med en rekke tårn. Byen er ført opp på listen over verdensarven UNESCO. Deretter går turen til en av de koselige vingårdene Fattoria San Donato som ligger ved San Gimignano.. Her skal vi spise deilig lunsj med tilhørende gode viner fra området. Vi er tilbake på hotellet på ettermiddagen.

Middag på egenånd i Siena. Reiseleder kan anbefale sted.

TORSDAG 3. AUGUST – ANDREA BOCELLI-KONSERT – (F/L)

Kl. 13.00 spiser vi lunsj på hotellet.
Kl. 17.00 Vi kjører ca 1 1/2 time til landsbyen Lajatico og området hvor vi parkerer bussen. Vi har faste sitteplasser, men vi beregner likevel god tid før forestillingen begynner for å ta plass. Vi anbefaler å ta med noe å spise og drikke. Scenen er satt opp utendørs med Toscanas vakre landskap som kulisser. Det finnes barer og kabintoaletter inne på området. Lajatico er den lille landsbyen hvor Andrea Bocelli vokste opp, og hvor familien fortsatt driver vingård, ridesenter og overnatting.
Storskjermer er satt opp på sidene Det er et godt stykke å gå fra der bussen kan parkere og til teateret og deler av veien er på tørr jord som skaper støv (ca 500 meter i oppoverbakke). Vi anbefaler derfor gode sko (ingen høye heler) og bekvemt, pent tøy. En jakke kan være godt å ha med seg da det ofte blir litt kjølig ut over natten. Forestillingen slutter ca midnatt. Etter forestillingen kjører bussen tilbake til hotellet hvor vi beregner å være fremme ca kl 02.00 – 02.30.

FREDAG 4. AUGUST – SIENA – (F/L/M)

Kl. 11:00 blir det sightseeing i Siena med vår norske guide som bor i dette området. Hun tar oss med på en spennende byvandring og forteller oss historien om denne vakre middelalderbyen. Turen avsluttes med deilig lunsj på hyggelig restaurant i Siena.

Siena er en av Italias vakreste byer med sine mange trange gater og sitt karakteristiske toscanske preg. Sienas middelalder bygninger er usedvanlig godt bevart, og innenfor bymurene er det stengt for trafikk som gjør det til en utmerket plass å spasere rundt bare for å ta inn alle inntrykkene, luktene og stemningen. Vi anbefaler deg å gå opp alle de 388 trappetrinnene opp til klokketårnet, som rager 102 meter over bakkenivå. Her får du en fantastisk utsikt utover byen og landskapet. På byens torg Il Campo er det to ganger i året et av verdens mest kjente hestekappløp.

Felles middag på lokal restaurant.

LØRDAG 5. AUGUST – HJEMREISE – (F)

Frokost og utsjekk kl. 12:00.
Nyt siste dagen i Siena på egenhånd. Det kan også være en opplevelse. På oversiden av Campo finner du smale gater og smug med forretninger, matbutikker, kafeer, barer og restauranter. Noe av det mest spennende med Siena er at byen er så stappfull av arkitektoniske perler og detaljer. Er du interessert i arkitektur- og kunsthistorie, er dette stedet for deg! Hvert eneste smug og hver plass i strøket rundt Piazza del Campo, forteller sin individuelle historie. Ja, selv dørene med sin kunstferdige utsmykning mumler sitt budskap om opphav og tilhørighet. Det er derfor all grunn til å bevege seg langsomt i denne kunsthistoriske skattekisten. Bruk øynene høyt og lavt – prøv å se for deg livet for 7-800 år siden.

Kl. 16.30 Avreise fra hotellet
Kl. 21:00 Fly med Norwegian DY 1867 fra Pisa
Kl. 23:55 Ankomst Gardermoen

PRISER

Pris per person i dobbeltrom: NOK 18.200,-

Tillegg for enkeltrom (dobbelt som enkeltrom): NOK 2.550,-

Dette er inkludert i prisen:

 • Fly Oslo – Pisa – Oslo med Norwegian
 • 5 døgn på hotell Athena i Siena i Executive og DeLuxe Rom med frokost
 • Utflukter i henhold til programmet med transport og guide
 • Lunsj på hotellet før konserten – 4 retter (drikke ikke inkludert)
 • Besøk på vingård med lunsj og drikke
 • Lunsj i Firenze – 3 retter med drikke
 • Lunsj i Siena – 3 retter med drikke
 • Middag på lokal restaurant i Siena siste kvelden – 3 retter med drikke
 • Inngangsbillett til konserten med Andrea Bocelli: Kategori: Poltonissima – langt fremme – nummererte plasser. (Se kart over sceneområdet under fanen «Praktisk»)
 • Reiseleder fra Reisecompaniet er med på turen fra Norge

Dette er ikke inkludert:

 • Drikke til lunsj på hotellet konsertdagen
 • Mat og drikke på flyet
 • Tips

Betal med ditt MasterCard fra Nordea. Du har reise- og avbestillingsforsikring inkludert. Du betaler med ditt MasterCard fra Nordea. Minner om at reise- og avbestillingsforsikring da er inkludert. Forsikringen dekker deg og din familie (hjemmeboende barn)/alternativt 3 medreisende når min. 50% av reisens totale transport kostnad er betalt med kortet. Se fullstendige forsikringsvilkår gjeldende ditt MasterCard på nordea.no. Her finner du også forsikringskortet som du kan skrive ut og ta med deg på reisen.

Vi tar forbehold om endringer i programmet, pris- og valutaendringer. For at turen skal være mulig å gjennomføre, må det være minimum 30 antall påmeldte. Ønsker du mer informasjon om turen ring oss på telefon 22 42 70 44 eller send en mail til: salg@reisecompaniet.no

Påmeldingsfrist: «Først til mølla». Vi har et begrenset antall billetter.

Vi gjør spesielt oppmerksom på at våre reiseledere ikke fungerer som guider underveis. Vi benytter autoriserte lokale guider på våre rundreiser. Reiseleder oversetter ved behov, og skal for øvrig påse at arrangement forløper som planlagt.


VIKTIG! Grunnet strenge refunderingsregler fra våre leverandører er betingelsene noe utvidet på denne turen:

BETINGELSER FRA ARRANGØR

KONSERT ANDREA BOCELLI 3. august 2017 Teatro del Silenzio.

Arrangøren City Sound & Events har rett til å endre tid og sted for konserter av tekniske og organisatoriske årsaker. Hvis regn den 3. august vil konserten bli flyttet til 4. august. Hvis konserten av tekniske eller organisatoriske årsaker må kanselleres må det søkes om refusjon av billettprisen innen 5 dager etter at forestillingen skulle ha vært. De gebyr som billettsalgsorganisasjoner har tatt blir ikke refunderte. Refusjon gjelder kun selve billettprisen «Face Value».

City Sound & Events er ikke ansvalig for eventuelle kostnader som måtte oppstå i forbindelse med kansellering. Mistede billetter blir ikke refundet eller trykt om igjen. Den som har mistet sin billett får ikke adgang til konserten. Hvis kunden kansellerer sin billett er det ingen refusjon av hverken billettpris eller booking-begyr. Sitteplasser som er booket er disponible fram til forestillingen starter og kan ikke garanteres etter at forestillingen har startet. Eventuelle reklamasjoner for sitteplassen må gjøres før eller under konserten. Ingen klager godtas på etterskudd. Arrangøren har ikke ansvar for ting som er mistet eller stjålet på konsertstedet og på parkeringer. Dette er arrangørens generelle betingelser.

Tillegg fra Reisecompaniet AS: Om avlysning av operaforestillingen skjer gir dette ikke rett til å heve kjøpet av hele turen. Selve turen vil gå som oppsatt, og Reisecompaniet AS vil søke om refusjon av billetten på vegne av deltakerne.

Ved avbestilling etter bestilling beholder arrangøren det innbetalte depositumet. Les for øvrig våre generelle betingelser (disse blir også sendt i din bekreftelses epost).

FLYINFORMASJON

Mandag 31. juli 2017

Kl. 16.55 Flyavgang med Norwegian DY 1866 fra Oslo
Kl. 19.50 Ankomst Pisa

Lørdag 5. august 2017

Kl. 21:00 Flyavgang med Norweigan DY 1867 fra Pisa
Kl. 23.55 Ankomst Gardermoen


KONSERTINFORMASJON

Oversikt over Reisecompaniets reserverte plasser i teateret, er merket i grønt. Vi har Poltronissima langt fremme.

Kart over sceneområdet : Andrea Bocelli 2017 : Reisecompaniet


Hotell

 • italia-hotel-athena

  Italia, Hotel Athena ****

  Hotel Athena ligger innenfor Sienas historiske bymur, og har en elegant italiensk restaurant og en møblert terrasse med utsikt over byen og dalen. Alle rommene har klimaanlegg, elegant innredning med

  Les mer

Land

 • italia

  Italia

  Italia er virkelig landet for feinschmeckere. Landet byr på alt fra alpetopper til naturskjønne Toscana, kanalenes Venezia, vakre Adriaterhavskysten og antikkens Roma. Italia er velkjent for sin kunst og kultur.

  Les mer

Kart

Ja! Jeg er interessert Send en forespørsel

Forespørsel

 • Se vår personvernpolicy
 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.