6 dager

27/07/2016 - 01/08/2016

NOK 15.800,-

Oslo, Gardermoen

Klikk her for program pil

Denne turen er fullbooket, men vi har ledige plasser på ‘Andrea Bocelli med Byavisa

Andrea Bocelli fremfører «Il Cirque», et repertoar som består av noen av de mest kjente operaarier i verden.

At dette vil bli en spesiell opplevelse er vi helt sikre på. Vi gleder oss!

Hele Toscana venter i spenning på årets store begivenhet; når deres egen hustenor, kanskje den mest fremgangsrike soloartist noensinne, setter opp sin operaforestilling i «Stillhetens Teater». I landsbyen Lajatico, like utenfor Pisa, vokste han opp, og her har familien dyrket jorden i generasjoner.  For å sitere artisten selv: «Dette er min scene og teateret er en gave til mitt hjemsted».

For 11 år siden inviterte han noen musikervenner til sin barndoms dal, og et lite friluftsteater ble satt opp.  Han sendte ut en invitasjon til sine fans over hele verden, og de fleste kom. Det ble en stor suksess, siden har det blitt en årlig begivenhet, og nå har vi en unik mulighet til å være med! Den lille scenen må stadig utvides, men stemningen er den samme når skumringen farger åsene lilla, de første tonene stiger opp og faklene tennes i landsbyene omkring. Spesielt store forventninger knytter seg til forestillingen i 2016.  Temaet er «Sirkus», og magien og fortryllelsen rundt et av historiens eldste konsepter vil fremstå i en helt ny drakt.  I en fargerik og innovativ ramme,  vil  Andrea Bocelli fremføre arier fra de store operaer, akkompagnert av et mektig symfoniorkester og et fantastisk kor.

Kun en sommerdag i året fylles «Stillhetens Teater» med musikk og sang.  Kulissene er Toscanas vakre åskammer, det landskapet som sangeren selv setter så høyt.  Han har sin egen filosofi: Teateret skal kun fylles av naturens egen musikk, vindens sus i olivenlunden og sikadenes sang, bortsett fra denne ene dagen.  «Når min stemme bryter stillheten, er det en honnør til denne marken og menneskene her, et budskap om kjærlighet».

Se det fullspekkede programmet og la deg friste.

PROGRAM

Måltider: F=Frokost, L=Lunsj, M=Middag

ONSDAG 27. JULI – ANKOMST ROMA (L,M)

Kl. 08.45 Flyavgang med Norwegian fra Oslo

Kl. 11.55 Ankomst Roma

Etter ankomst til Roma kjører vi til restaurant Locanda dei Massimi som ligger i utkanten av byen. Her spiser vi lunsj før turen fortsettter til byen San Quirico d’Orcia som er en liten landsby med ca. 2000 innbyggere. (ca 2,5 timers reise fra Roma). Byen ble bygget langs den antikke pilegrimsveien Via Francigena som i dag er hovedgaten i San Quirico. Byen har flere monumenter, bygninger og kirker. Palazzo Chigi Zondadari og Horti Leonini som er en juvel av en italiensk 1500-talls hage. Byen har dessuten flere hyggelige restauranter, barer og butikker. Middag på hotellet. Vi skal bo på følgende hotell i San Quirico d’Orta :

Hotel Residence Casanova***

Casanova, San Quirico d’Orcia

www.residencecasanova.it

1296733135dsc_0511 camera-residence-casanova wellness-center-casanova

Hotellet ligger like utenfor bymurene til det historiske sentrum av San Quirico d’Orcia. Pent hotell med utsikt ut over det vakre landskapet rundt San Quirico. Hotellet er godt utstyrt med fellesrom for sine gjester med en stor hall, luftig salong med vakker utsikt hvor det er flere sofagrupper, internett point, svømmebasseng og tennisbaner. Eget SPA senter med innendørs svømmebasseng. Hotellet har en  restaurant og middagen er med typiske toskanske retter.

TORSDAG 28. JULI – VINGÅRD – MONTALCINO – (F,L,M)

Denne dagen legger vi ut på den vakre veien gjennom ”Le crete Senesi”, et bølgende landskap hvor sypressene reiser seg majestetisk opp mot himmelen. I dette landskapet finner vi klosteret Monte Oliveto Maggiore hvor kunstneren Signorelli har dekorert klostergangen med fresker fra den hellige Benedikts liv. Vi gjør et stopp her. Vi fortsetter deretter til byen Montalcino som ligger vakkert oppe på en åstopp. Rundt om på høydene utenfor murene ligger vingårdene tett i tett og her produseres noen av Italias beste rødviner som Brunnello di Montalcino og Rosso di Montalcino. Vi besøker en av vingårdene og får smake på vinen og spise deilig lunsj som består av: Bruschetta, spekeskinke, toskansk skinke, Pecorinoost og brød. Middag på hotellet.

FREDAG 29. JULI – SIENA – VOLTERRA (F,L,M)

Vi forlater vi San Quirico d’Orta og reiser nordover i Toscana. Første stopp i dag er byen Siena – en av regionens, og Italias vakreste byer med sine mange trange gater og sitt karakteristiske toscanske preg. Sienas middelalder bygninger er usedvanlig godt bevart, og innenfor bymurene er det stengt for trafikk som gjør det til en utmerket plass å spasere rundt bare for å ta inn alle inntrykkene, luktene og  stemningen. Vi anbefaler deg å gå opp alle de 388 trappetrinnene opp til klokketårnet, som rager 102 meter over bakkenivå. Her får du en fantastisk utsikt utover byen og landskapet. På byens torg Il Campo er det to ganger i året et av verdens mest kjente hestekappløp. Felles lunsj i Siena.

Etter lunsj starter vår siste etappe til byen Volterra. Her skal vi bo i 3 døgn. Byen ligger ikke så langt unna Lajatico hvor Andrea Bocelli kommer ifra og hvor konserten skal holdes. Middag på hotellet.

Hotel San Lino****

Via San Lino

www.hotelsanlino.net

foto-elenco-camera-standard2 5441204 4758261

Et hyggelig 4-stjerners hotell inne i det historiske sentrum av Volterra. Rommene vender mot Via San Lino, den sjarmerende middelaldersgaten som hotellet har inngang fra, og noen ligger på baksiden mot hagen og svømmebassenget. Rundt svømmebassenget har de solsenger og parasoller og en utsiktspost med bord og stoler hvor man har en fantastisk utsikt ut over områdene rundt Volterra. Bygningen var tidligere et kloster og alle rommene på hotellet har tidligere vært nonnenes soverom hvor de bodde avsperret fra omverdenen. Rommene er i toskansk bondestil og er forholdsvis små da det opprinnelig var spartanske soverom for nonnene, men allikevel sjarmerende med tanke på hotellets historie. Utstyrte med air-condition, minibar med kun vannflasker, telefon og TV.

LØRDAG 30. JULI – VOLTERRA – KONSERT MED ANDREA BOCELLI   (F,L)

Dagen til fri disposisjon før vi skal på Andrea Bocelli konsert. Lunsj på hotellet før vi reiser. Kl 17.30 kjører vi fra hotellet til Lajatico som ligger 22 km fra Volterra. Volterra ligger på ca. 500 moh og Lajatico på ca 200 moh så det er 300 meters høydeforskjell. Noe svingete vei, og det kan være endel trafikk når man nærmer seg Lajatico da ca. 8000 personer skal til konserten. Vi har faste sitteplasser men vi beregner likevel god tid før forestillingen begynner for å finne vår plass. Vi anbefaler å ta med noe å spise og drikke. Det finnes barer og kabintoaletter inne på området, men her kan det være kø.

Lajatico er landsbyen hvor Andrea Bocelli vokste opp. Et lite sted med litt under 2000 innbyggere. Utenfor sentrum er det bygget opp et teater. I Teatro del Silenzio har Andrea Bocelli kun en konsert i året. Storskjermer er satt opp på sidene slik at man ser godt også om man sitter bak. Det er et stykke å gå fra bussene til teateret. Vi anbefaler derfor gode sko (ingen høye heler) og bekvemt pent tøy. En jakke kan være godt å ha med seg da det ofte blir litt kjølig utover kvelden. Forestillingen slutter ca. ved midnatt. Det tar litt tid å komme tilbake til bussen da det er mange mennesker som skal dit. Vi regner med å være tilbake på hotellet ca kl 01.00.

SØNDAG 31. JULI – VOLTERRA (F,M)

Denne formiddagen tar guiden oss med på en byvandring i Volterra. Vi titter ned fra utsiktsposten i byen til det romerske amfiteateret og andre severdigheter i byen. Volterra er en by i den italienske provinsen Pisa i Toscana. Byen ligger ca. 50 km syd for Pisa og ca. 50 km fra havet. Volterra har en lang historie. Etruskerne har hatt bosettinger i området fra det 8. århundre f.Kr. De bygget forsvarsanlegg på toppen av en kolle i det 4. århundre f.Kr. Byen ble også en av etruskernes 12 bystater med kobber og sølv tilgjengelig i området, rike skoger og et godt landbruk fikk området en god vekst.

Lunsj på egen hånd og fri på ettermiddagen for å nyte svømmebassenget på hotellet, shopping eller rett og slett sette seg på en uterestaurant og nyte tilværelsen. Felles middag på hotellet.

MANDAG 1. AUGUST – HJEMREISE (F)

Buss fra hotellet til flyplassen i Bologna

Kl. 14:30 Flyavgang med SAS 2684 fra Bologna

Kl. 16:30 Ankomst København

Kl. 17:00 Flyavgang med SAS1468 fra København

Kl. 18:15 Ankomst Gardermoen

PRISER

Pris NOK 15.800,- per person i dobbeltrom

Enkeltromstillegg: NOK 2.100,-

Dette er inkludert

 • Fly Oslo – Roma/Bologna – København – Oslo t/r med Norwegian/SAS
 • 5 døgn på hotell med frokost
 • Utflukter i henhold til programmet med transport og guider
 • 4 Middager eksl. drikke (1/2 pensjon på hotellet)
 • 1 lunsj med drikke ankomstdagen i Roma
 • 1 måltid på hotellet før avreise til konserten (ekskl. drikke)
 • 1 vingårdslunsj med vinsmaking i Montalcino
 • 1 lunsj i Siena med drikke
 • Inngangsbillett til konserten med Andrea Bocelli: (Kategori: poltroncina – nummerert)
 • Randi Baadstø fra Reisecompaniet er med på turen fra Norge

Dette er ikke inkludert

 • Drikke til lunsj på hotellet konsertdagen
 • Drikke til middag på hotellene (betales direkte)
 • Mat og drikke på flyet
 • Reiseforsikring
 • Tips

Vi tar forbehold om endringer i programmet, pris og valutaendringer samt nok antall påmeldte.


VIKTIG! Grunnet strenge refunderingsregler fra våre leverandører er betingelsene noe utvidet på denne turen:

BETINGELSER FRA ARRANGØR

KONSERT ANDREA BOCELLI 30.juli 2016 Teatro del Silenzio.

Arrangøren City Sound & Events har rett til å endre tid og sted for konserter av tekniske og organisatoriske årsaker. Hvis regn den 30.juli vil konserten bli flyttet til 31.juli. Hvis konserten av tekniske eller organisatoriske årsaker må kanselleres må det søkes om refusjon av billettprisen innen 5 dager etter at forestillingen skulle ha vært. De gebyr som billettsalgsorganisasjoner har tatt blir ikke refunderte. Refusjon gjelder kun selve billettprisen «Face Value».

City Sound & Events er ikke ansvalig for eventuelle kostnader som måtte oppstå i forbindelse med kansellering. Mistede billetter blir ikke refundet eller trykt om igjen. Den som har mistet sin billett får ikke adgang til konserten. Hvis kunden kansellerer sin billett er det ingen refusjon av hverken billettpris eller booking-begyr. Sitteplasser som er booket er disponible fram til forestillingen starter og kan ikke garanteres etter at forestillingen har startet. Eventuelle reklamasjoner for sitteplassen må gjøres før eller under konserten. Ingen klager godtas på etterskudd. Arrangøren har ikke ansvar for ting som er mistet eller stjålet på konsertstedet og på parkeringer. Dette er arrangørens generelle betingleser.

Tillegg fra Reisecompaniet AS: Om avlysning av operaforestillingen skjer gir dette ikke rett til å heve kjøpet av hele turen. Selve turen vil gå som oppsatt, og Reisecompaniet AS vil søke om refusjon av billetten på vegne av deltakerne.

Ved avbestilling etter bestilling beholder arrangøren det innbetalte depositumet. Les for øvrig våre generelle betingelser (disse blir også sendt i din bekreftelses epost)

FLYINFORMASJON

Onsdag 27. juli

Kl. 08.45 Flyavgang med Norwegian fra Oslo
Kl. 11.55 Ankomst Roma

Mandag 1. august

Kl. 14:30 Flyavgang med SAS 2684 fra Bologna
Kl. 16:30 Ankomst København
Kl. 17:00 Flyavgang med SAS1468 fra København
Kl. 18:15 Ankomst GardermoenReiseleder

 • randi-baadsto

  Randi Baadstø

  Randi Baadstø, Oslo guide og tidligere NRK medarbeider, har bodd flere steder i Italia og har gjennom mange år ledet turer til dette vakre landet. Hun vil ta oss med på en spennende reise der hun både er godt kjent med området og språket. Når du er med Randi på tur er du sikker på å få maksimalt ut av reisen din, både med historie, kultur og gastronomi.

Land

 • italia

  Italia

  Italia er virkelig landet for feinschmeckere. Landet byr på alt fra alpetopper til naturskjønne Toscana, kanalenes Venezia, vakre Adriaterhavskysten og antikkens Roma. Italia er velkjent for sin kunst og kultur.

  Les mer

Kart

Send en forespørsel

Forespørsel

 • Se vår personvernpolicy
 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.