6 dager

22/07/2020 - 27/07/2020

fra NOK 17.900,-

Tromsø, Trondheim

Klikk her for program pil

Bli med til Italia 22. – 27. juli 2020 og opplev Andrea Bocelli på hjemmebane. Avreise fra Tromsø eller Trondheim.

Reisecompaniet vil for 7. året på rad invitere deg til en helt spesiell konsertopplevelse i Italia. Nå kan du melde deg på tur til Toscana, og årets store utendørs forestilling med Andrea Bocelli. I år er det 15. gangen tenoren står på scenen i det spektakulære Teatro Del Silenzio, i hans hjemby i Toscana, og vi har et begrenset antall billetter til det som er en av årets mest ettertraktede musikkbegivenheter.

TROMSØ (TRONDHEIM) – PISA – VOLTERRA – LUCCA – LAJATICO – FIRENZE – (TRONDHEIM) TROMSØ
Denne turen er nå fullbooket!  Vi har fortsatt flere ledige plasser på vår reise med avgang fra/til Oslo. Klikk her for å lese mer om denne

Stjernetenoren trenger knapt noen nærmere presentasjon. Han har sunget for paver og presidenter, på noen av verdens største arenaer, solgt millioner av album og vunnet prestisjetunge priser, men i hjembyen Lajatico er han bare Andrea, en landsens gutt som gleder seg til å komme hjem. Derfor bestemte Bocelli seg for å bygge et utendørs amfiteater i dalen hvor hans familie har dyrket jorden i generasjoner, og samle sine musikervenner og fans til en konsert. Stillheten her er viktig for den blinde artisten, likevel vil han bryte den, men bare én eneste sommerkveld hvert år. Det er hans hyllest til sin barndoms dal.

7 år med Bocelli-reiser, se opp for etterligninger

Allerede i 2014 arrangerte vi vår første reise til Andrea Bocellis konsert i Toscana. Våre reiseledere har besøkt området mange ganger, og vi håndplukker sentralt beliggende hoteller og utmerkede restauranter, slik at du er garantert gode opplevelser når du reiser med oss. Vi tilbyr dessuten gode plassbilletter til forestillingen, i flere kategorier.

Årets forestilling med Andrea Bocelli

Vi har ennå ikke fått informasjon om innholdet i forestillingen, men vil komme tilbake med nærmere informasjon.

Merk: Det er langt å gå i forbindelse med forestillingen, og denne turen er ikke lagt til rette for personer med bevegelseshemninger.
Forestillingen til Andrea Bocelli har gjennom historien hatt varierende innhold. Det har vært både operaforestilling og konsert. Vi vet ikke hva slags musikk Bocelli velger å fremføre i 2020. Reisecompaniet tar forbehold om endringer, da vi ikke er ansvarlig for det musikalske innholdet.

Magisk opplevelse i det vakreste av Italia

Det er vanskelig å tenke seg en mer romantisk kulisse; Toscanas natt setter inn, solen har varmet opp marken, det dufter av pinjer, magnolia og sypresser idet dagen blir til kveld, men dette er ingen typisk kveld. Stillhetens Teater våkner fra sin Tornerosesøvn, Andrea Bocellis klangfulle stemme bryter stillheten og trollbinder sitt publikum idet kunst, musikk, teater og landskap smelter sammen til en magisk helhet.

I tillegg til turens høydepunkt, konserten med Andrea Bocelli, skal vi oppleve noen av Toscanas vakreste kulturbyer som Lucca og Firenze på denne reisen i det vakreste av Italia, og du vil få muligheten til å melde deg på en dagstur hvor vi nyter mat og drikke på en italiensk vingård.

Dette er min scene og teateret er en gave til mitt hjemsted. Min stemme bryter stillheten, men det er en honnør til denne marken og menneskene, musikken absorberes av landskapet, det er mitt budskap om kjærlighet. (Andrea Bocelli)

PROGRAM

F=Frokost, L=Lunsj, M=Middag

ONSDAG 22. JULI:  TROMSØ (TRONDHEIM) – PISA- VOLTERRA (M)

Kl. 06:45 Flyavgang med SK 4403 fra Tromsø (Kl. 07:45 med SK 343 fra Trondheim)
Kl. 08:40 Ankomst Oslo
Kl. 09:30 Flyavgang med SK 4823 fra Oslo
Kl. 12:15 Ankomst Pisa

Etter ankomst i Pisa kjører vi til Volterra (ca. 1 time).  Mellom Firenze og Siena ligger den historiske byen Volterra. Byen er nesten lukket av bymuren fra 1200-tallet, et resultat av en byutvidelsen fra rundt år 1000. Volterra er fylt med historiske ruiner, kunstverk, arkitektur fra ulike historiske perioder og fantastisk panoramautsikt over landskapet rundt. Til tross for for alle attraksjonene her er ikke byen fylt med mange turister, som gjør byen mer behagelig.

Hotel San Lino i Volterra 4 ****

Via S. Lino, 26, 56048 Volterra, Toscana – Italia

San Lino Reisecompaniet Andre Bocelli Konsert

Et hyggelig 4-stjerners hotell inne i det historiske sentrum av Volterra. Rommene vender mot Via San Lino, den sjarmerende middelaldersgaten som hotellet har inngang fra, og noen ligger på baksiden mot hagen og svømmebassenget. Rundt svømmebassenget har de solsenger og parasoller og en utsiktspost med bord og stoler hvor man har en fantastisk utsikt ut over områdene rundt Volterra.

Bygningen var tidligere et kloster og alle rommene på hotellet har tidligere vært nonnenes soverom hvor de bodde avsperret fra omverdenen. Rommene er i toskansk bondestil og er forholdsvis små da det opprinnelig var spartanske soverom for nonnene, men allikevel sjarmerende med tanke på hotellets historie. Rommene er utstyrt med klimaanlegg, minibar med kun vannflasker, telefon og TV.

Vi ankommer hotellet ca. kl. 14:15 og sjekker inn. Tiden før middag blir til fri disposisjon. På kvelden møtes vi i hotellets restaurant for felles 3-retters velkomstmiddag.

TORSDAG 23. JULI – LUCCA (F/L)

Lucca hviler hemmelighetsfullt bak sine høye murer, og er en av de best bevarte middelalderbyer i Italia, og det sier ikke så lite!  Ringmuren er mer som en park, beplantet med skyggefulle kastanjetrær og plataner og flittig benyttet av byens syklende og joggende innbyggere.  Innenfor murene er byen nesten bilfri, med fredelige  gatelabyrinter og små stemningsfulle torg. De fleste gatene leder inn mot byens hjerte, den ovale plassen Piazza del Anfiteatro.  Her er husene bygget i et sjarmerende virvar over sitterekkene i et gammelt romersk amfiteater! En enorm rikdom av kunstverk og vakre marmorkirker forteller om fordums prakt, spesielt da Lucca var senter for silkehandelen i Italia, men også at de berømte marmorbruddene i Carrara ligger like ved. Byens store sønn er operakomponisten Puccini, modernisten innen opera.  Han sitter lett henslengt i bronse utenfor sitt barndomshjem, som i dag er museum, og ikke sjelden kan man høre en arie fra La Boheme eller Turandot fra et åpent vindu – man er stolte av sin store sønn i Lucca.

I Lucca møter vi vår lokale engelsktalende guide som tar oss med på en vandring hvor vi får se høydepunktene, som bl.a. omfatter ”Piazza del Anfiteatro». Hele byen er på UNESCO’s verdensarvliste, så ingenting kan forandres. Kun en inngangsport av det gamle teateret er synlig i dag. Vi spiser i Lucca på lokal restaurant før vi møter guiden vår.

På ettermiddagen returnerer vi tilbake til hotellet i Volterra. Kvelden er til fri disposisjon, og vår reiseleder har gode restaurantanbefalinger.

FREDAG 24. JULI – ANDREA BOCELLI KONSERT (F/L)

Etter frokost på hotellet vil det være fritid før vi møtes i restauranten på hotellet ca 13.00. Vi spiser en tre-retters lunsj før avreise til konserten. Alle får med seg en piknik-matpakke med mat og drikke til konserten, men vi anbefaler å medbringe et par vannflasker ekstra.
Kl. 16:00: Vi kjører ca 30 minutter til landsbyen Lajatico og området hvor vi parkerer bussen. Vi har faste sitteplasser men vi beregner likevel god tid før forestillingen begynner for å ta plass. Scenen er satt opp utendørs med Toscanas vakre landskap som kulisser. Det finnes barer og kabintoaletter inne på området. Lajatico er den lille landsbyen hvor Andrea Bocelli vokste opp, og hvor familien fortsatt driver vingård, ridesenter og overnatting.

Storskjermer er satt opp på sidene slik at man ser godt også om man sitter bak. Det er et godt stykke å gå fra der bussen kan parkere og til teateret og deler av veien er på tørr jord som skaper støv. Vi anbefaler derfor gode sko (ingen høye hæler) og bekvemt, pent tøy. En jakke kan være godt å ha med seg da det ofte blir litt kjølig ut over natten. Forestillingen slutter rundt midnatt. Etter forestillingen kjører bussen tilbake til hotellet hvor vi beregner å være fremme ca. kl. 01:00.

LØRDAG 25. JULI – UTFLUKT TIL VINGÅRD: SAN DONATO (PÅMELDINGSTUR) (F/L)

Omtrent en time fra Volterra ligger en av de koselige vingårdene i San Donato. Den lille, sjarmerende middelalderbyen ligger midt imellom Firenze og Siena. Byens historie går tilbake til krigen mellom Firenze og Siena på 1200-tallet. San Donato ble brukt som et stoppested for folk som reiste fra stormakten, Firenze til Roma. Byens kjerne er fremdeles omgitt av beskyttende murvegger fra 1100-tallet. Tross for størrelsen på byen tilbyr beliggenheten en sjarmerende utsikt over den unike byen og landskapet rundt.

Eierne av gården, Fattori San Donato holder til i byen. I tre generasjoner har vingården vært i Fenzi-familien. Vinmarkene i byen har et unikt mikroklima i de toskanske åsene i 1300 meters høyde, noen av vinmarkene med høyest beliggenhet i regionen. Familien dyrker kun innfødte sorter uten kjemikalier og høster druene for hånd. Vi besøker vingården ca. 12:30 hvor vi smaker to forskjellige viner og spiser lunsj. Turen er ikke inkludert i prisen (valgfritt – tillegg kr. 700,- pr. person).
Vi reiser tilbake til hotellet på ettermiddagen. Kvelden til fri disposisjon, reiseleder kan forslå restaurant. Volterra er en praktfull by med mange koselige italienske restauranter.

SØNDAG: 26. JULI – FIRENZE (F/L/M)

Toscana kalles ofte Italias Hage, og med rette. Midt i ”hagen” ligger Firenze. Navnet betyr Den blomstrende byen, og kan både henvise til landskapet og den kunstblomstring som fant sted under Renessansen. ”Kunstnere og glade mennesker blir født i områder med god vin” . Det var selveste Leonardo da Vinci som uttalte ordene og for Firenze stemmer det godt. Under 1300 og 1400-tallet opplevde byen en kunstutfoldelse uten sidestykke siden antikkens dager. Her ble Renessansen født, en ”gjenfødelse” av antikkens rike kunst og kulturliv. En gang i tiden levde Michelangelo, Leonardo da Vinci og Rafael her, samtidig.

Og den gode vinen? Fra de sydvendte skråningene mellom Firenze og Siena kommer en av verdens beste viner – Chianti Classico.

Firenze ligger ca 80 km fra Volterra, og etter ca 1,5 times busstur er vi framme og blir møtt av vår lokale guide. Vi skal ikke besøke museer men vår guide skal ta oss med på en historisk vandring forbi bla. Santa Maria del Fiore, Domkirken, med sin fasade i rosa, grønn og hvit marmor og flotte kuppel dominerer den bybildet. Dåpskapellets Paradisport og Giottos klokketårn får vi også med oss, før vi fortsetter til Piazza della Signoria, byens vakre Rådhusplass. Plassen prydes av skulpturer, bl.a. en marmorkopi av Michelangelos David. Den gamle Gullsmedbroen og de livlige friluftsmarkedene, som tilbyr lærvarer, silke og filigranspapir minner om byens viktige rolle som handels- og håndverksby. De elegante handlegatene i sentrum vitner om at byen fortsatt er et senter for mote. Både Gucci og Ferragamo begynte sine karrierer her.

Vår byvandring tar ca 2 timer og vi avslutter med lunsj i nærheten av Santa Croce. Etter lunsj blir det god tid til egne formål før vi returnerer til hotellet. Det historiske sentrum i Firenze har restriktive trafikkregler og bussen må parkere et godt stykke fra sentrum. Den beste måten å se byen på er til fots, utstyrt med gode sko og lette klær da det kan være varmt i Firenze i juli.

Vi er tilbake på hotellet ca. 18:00. På kvelden samles vi til felles avskjedsmiddag på en hyggelig lokal restaurant i Volterra.

MANDAG 27. JULI – VOLTERRA- PISA – TROMSØ (TRONDHEIM) (F)

Etter en tidlig frokost på hotellet sjekker vi ut og drar til Pisa, for hjemreise til Norge.

Kl. 09:50 Flyavgang med SK 4824 fra Pisa
Kl. 12:40 Ankomst Oslo
Kl. 16:25 Flyavgang med SK 4424 til Tromsø (Kl. 14:55 med SK 354 til Trondheim)
Kl. 18:15 Ankomst Tromsø (Kl. 15:50 Ankomst Trondheim)

PRISER

Pris pr. person i standard dobbeltrom: NOK 17.900,-
Rabatt: Kr. 400,- pr. person ved avreise fra Trondheim

Tillegg, dobbeltrom som enkeltrom: NOK 2.100,-

Dette er inkludert i prisen:

 • Flybilletter Tromsø/Trondheim – Oslo – Pisa t/r med SAS
 • Alle kjente norske og internasjonale flyskatter
 • 5 overnattinger i Standard dobbeltrom på Hotel San Lino  ****  i Volterra
 • Daglig turistskatt på hotellet (3 Euro pr. person pr. dag)
 • Daglig frokost på hotellet
 • Velkomstmiddag på hotellet, 3 retter med drikke
 • Dagsutflukt til Firenze med transport og lokal guide
 • Lunsj i Firenze, 3 retter med drikke
 • Lunsj på hotellet før konserten, 3 retter
 • Dagsutflukt til Lucca med transport og lokal guide
 • Lunsj i Lucca, 3 retter med drikke
 • Matpakke på konsertdagen: Sandwich, frukt, kake og vann
 • Avskjedsmiddag på lokal restaurant i Volterra, 3 retter med drikke
 • Inngangsbillett til konserten med Andrea Bocelli: (Kategori: Poltroncina – nummerert)
 • Teknisk erfaren reiseleder fra Reisecompaniet

Dette er ikke inkludert:

 • PÅMELDINGSTUR : Besøk på vingård inkl. 3 retters lunsj med drikke og transport kr. 700,- pr. person (minimum 20 personer)
 • Oppgraderte BILLETTER til konserten: Du kan kjøpe deg opp fra Poltrolcina til Poltronissima. Pristillegg: kr 1.500,- pr. person (se kart over sceneområdet under fanen «Praktisk»). OBS: Vi har kun et begrenset antall slike billetter.
 • Mat og drikke på flyet
 • Reiseforsikring
 • Tips

Vi tar forbehold om endringer i programmet samt pris og valutaendringer. Prisene er basert på at minimum 30 personer reiser.


Reisecompaniet har KVALITETSGARANTI!

 • attraktive reiseperioder
 • håndplukkede hoteller med god standard og beliggenhet
 • flere utflukter og måltider inkludert i prisen
 • alltid norsk reiseleder

Husk dette når du sammenlikner våre tilbud med andre.


VIKTIG! Grunnet strenge refunderingsregler fra våre leverandører er betingelsene noe utvidet på denne turen:

BETINGELSER FRA ARRANGØR

FORESTILLING: ANDREA BOCELLI 24. juli 2020 Teatro del Silenzio.

Arrangøren City Sound & Events har rett til å endre tid og sted for konserter av tekniske og organisatoriske årsaker. Hvis regn den 24. juli vil konserten bli flyttet til 25. eller 26. juli. Hvis konserten av tekniske eller organisatoriske årsaker må kanselleres må det søkes om refusjon av billettprisen innen 5 dager etter at forestillingen skulle ha vært. De gebyr som billettsalgsorganisasjoner har tatt blir ikke refunderte. Refusjon gjelder kun selve billettprisen «Face Value».

City Sound & Events er ikke ansvarlig for eventuelle kostnader som måtte oppstå i forbindelse med kansellering. Bortkomne billetter blir ikke refundert eller trykket om igjen. Den som har mistet sin billett får ikke adgang til konserten. Hvis kunden kansellerer sin billett er det ingen refusjon av hverken billettpris eller booking-gebyr. Sitteplasser som er booket er disponible fram til forestillingen starter og kan ikke garanteres etter at forestillingen har startet. Eventuelle reklamasjoner for sitteplassen må gjøres før eller under konserten. Ingen klager godtas på etterskudd. Arrangøren har ikke ansvar for ting som er mistet eller stjålet på konsertstedet og på parkeringer. Dette er arrangørens generelle betingelser.

Tillegg fra Reisecompaniet AS: Om avlysning av forestillingen skjer gir dette ikke rett til å heve kjøpet av hele turen. Selve turen vil gå som oppsatt, og Reisecompaniet AS vil søke om refusjon av billetten på vegne av deltakerne.

Ved avbestilling etter bestilling beholder arrangøren det innbetalte depositumet. Les for øvrig våre generelle betingelser (disse blir også sendt i din bekreftelses-epost).

FLYINFORMASJON FRA TROMSØ

ONSDAG 22. JULI 2020

Kl. 06:45 Flyavgang med SK 4403 fra Tromsø
Kl. 08:40 Ankomst Oslo
Kl. 09:30 Flyavgang med SK 4823 fra Oslo
Kl. 12:15 Ankomst Pisa

MANDAG 27. JULI 2020

Kl. 09:50 Flyavgang med SK 4824 fra Pisa
Kl. 12:40 Ankomst Oslo
Kl. 16:25 Flyavgang med SK 4424 fra Oslo
Kl. 18:15 Ankomst Tromsø

FLYINFORMASJON FRA TRONDHEIM

ONSDAG 22. JULI 2020

Kl. 07:45 Flyavgang med SK 343 fra Trondheim
Kl. 08:40 Ankomst Oslo
Kl. 09:30 Flyavgang med SK 4823 fra Oslo
Kl. 12:15 Ankomst Pisa

MANDAG 27. JULI 2020

Kl. 09:50 Flyavgang med SK 4824 fra Pisa
Kl. 12:40 Ankomst Oslo
Kl. 14:55 Flyavgang med SK 354 fra Oslo
Kl. 15:50 Ankomst Trondheim

Tillatt bagasjekvote: 20 kilo innsjekket bagasje pr. person.
Håndbagasje kommer i tillegg.
Ingen måltider på fly inkl. Kan kjøpes ombord.


KONSERTINFORMASJON

Inne på konsertområdet foregår salg av enkle matretter, øl, vin og mineralvann.
Det kan bli lange køer, og vi anbefaler å medbringe ekstra vannflasker.
Det er gode toalettfasiliteter på området.

Oversikt over Reisecompaniets reserverte plasser i teateret.
Vi har to typer billetter (poltroncina og poltronissima):

 

Kart Teatro del Silenco : Andrea Bocelli 2018 : ReisecompanietReiseleder

 • nina-harreschou

  Nina Harreschou

  Et langt yrkesliv i reiselivsbransjen koblet med sterk interesse for historie, kulturer og mennesker har ført Nina verden rundt, nå som reiseleder. Hun er godt kjent både i Europa og i verden forøvrig etter sine mange reiser, og sørger alltid for å gi våre reisende spennende og relevant informasjon. Noen av landene som Nina er reiseleder i er Dubai, Italia, England, Kina og Sør-Afrika, men du skal ikke bli overrasket om du ser henne på tur andre steder også. Som person er hun varm og sosial, og hun sprer godt humør hvor enn hun befinner seg.

Hotell

 • hotel-san-lino-volterra-italia

  Hotel San Lino, Volterra, Italia

  Et hyggelig 4-stjerners hotell inne i det historiske sentrum av Volterra. Rommene vender mot Via San Lino, den sjarmerende middelaldersgaten som hotellet har inngang fra, og noen ligger på baksiden mo

  Les mer

Kart