6 dager

24/07/2019 - 29/07/2019

fra NOK 15.990,-

Oslo

Klikk her for program pil

Bli med til Italia 24. – 29. juli 2019 og opplev Andrea Bocelli på hjemmebane

Vi gjentar suksessen fra i fjor og inviterer til årets store utendørs forestilling med Andrea Bocelli. I år er det 14. gangen Bocelli står på scenen i det spektakulære Teatro Del Silenzio, i hans hjemby i Toscana, og vi har et begrenset antall billetter til det som er en av årets mest ettertraktede musikkbegivenheter. 

OBS! Vi har to ledige plasser igjen på denne turen.
Gå gjerne inn på følgende link for flere ledige plasser fra Oslo:
 Andrea Bocelli, 22.-27. juli 2019.

Stjernetenoren trenger knapt noen nærmere presentasjon. Han har sunget for paver og presidenter, på noen av verdens største arenaer, solgt millioner av album og vunnet prestisjetunge priser, men i hjembyen Lajatico er han bare Andrea, en landsens gutt som gleder seg til å komme hjem. Derfor bestemte Bocelli seg for å bygge et utendørs amfiteater i dalen hvor hans familie har dyrket jorden i generasjoner, og samle sine musikervenner og fans til en konsert. Stillheten her er viktig for den blinde artisten, likevel vil han bryte den, men bare én eneste sommerkveld hvert år. Det er hans hyllest til sin barndoms dal.

Årets forestilling med Andrea Bocelli

“Frihetens vinger ” er tittelen på den 14. forestillingen i ”Teatro del Silenzio” – ”Stillhetens Teater” som for første gang vil bli foreviget av tv-kameraer i sin helhet. Kun det aller beste står på programmet – dette vil bli en opplevelse for alle sanser. Den tradisjonelle opera vil bli gjenskapt, klassiske mesterverk av de store komponister presentert i en ny og spennende ramme. Spektakulær scenografi vil engasjere publikum.
En uforglemmelig reise som vi skal foreta sammen med Andrea Bocelli, i hans barndoms dal, hvor han er høyt elsket og respektert, og hvor mange av hans nærmeste fortsatt bor.

“Frihetens vinger ” er tittelen på en av sangene på den toskanske tenorens nyeste album.
Det er en hyllest til en spesiell hendelse som fant sted like i nærheten av hans hjemby. I hele Toscana vil man i 2019 feire 500 års jubileet til et av historiens største genier, Leonardo da Vinci.
Som alltid vil Bocelli få drahjelp av sine nærmeste venner. Internasjonale stjerner innen opera og sang vil fremføre «klassikerne» på en ny og annerledes måte. Dette er et monumenalt prosjekt, en utfordring uten sidestykke for ”Stillhetens Teater”, en midtsommerkveld dedikert til naturens skjønnhet og gavmildhet.
En enestående sjansen til å si “Jeg var der”.

Merk: Det er langt å gå i forbindelse med forestillingen, og denne turen er ikke lagt til rette for personer med bevegelseshemninger.
Forestillingen til Andrea Bocelli har gjennom historien hatt varierende innhold. Det har vært både operaforestilling og konsert. Vi vet ikke hva slags musikk Bocelli velger å fremføre i 2019. Reisecompaniet tar forbehold om endringer, da vi ikke er ansvarlig for det musikalske innholdet.

Magisk opplevelse i det vakreste av Italia

Det er vanskelig å tenke seg en mer romantisk kulisse; Toscanas natt setter inn, solen har varmet opp marken, det dufter av pinjer, magnolia og sypresser idet dagen blir til kveld, men dette er ingen typisk kveld. Stillhetens Teater våkner fra sin Tornerosesøvn, Andrea Bocellis klangfulle stemme bryter stillheten og trollbinder sitt publikum idet kunst, musikk, teater og landskap smelter sammen til en magisk helhet.

I tillegg til turens høydepunkt, konserten med Andrea Bocelli, skal vi oppleve noen av Toscanas vakreste kulturbyer som Lucca og Firenze på denne reisen i det vakreste av Italia.

Dette er min scene og teateret er en gave til mitt hjemsted. Min stemme bryter stillheten, men det er en honnør til denne marken og menneskene, musikken absorberes av landskapet, det er mitt budskap om kjærlighet. (Andrea Bocelli)

logo : Reisecompaniet

 

PROGRAM

F=Frokost, L=Lunsj, M=Middag

ONSDAG 24. JULI:  OSLO – PISA (L/M)

Kl. 07.20 Flyavgang med DY 1866 fra Gardermoen
Kl. 10.15 Ankomst Pisa

Etter ankomst kjører vi videre ca 1,5 time til Hotel Cappugi som ligger ca 3 km utenfor Pistoia. Byen er hovedstad i provinsen Pistoia i regionen Toscana. Byen har omtrent 90 000 innbyggere, og ligger ca. 30 km vest og nord for Firenze. I dag er derimot byen mest kjent for sine mange hager som ligger rundt byen og blomstermarkene. Vi har først og fremst valgt stedet pga. den sentrale beliggenheten, med kort vei til Toscanas historiske byer. Både Lucca, Pisa og Firenze ligger kun en kort busstur unna.
Lunsj og middag serveres på hotellet.

Hotel Villa Cappugi

Hotel Villa Cappugi, Pistoia Italia : Reisecompaniet

Hotel Villa Cappugi ligger fint til i landlige omgivelser på den toscanske landsbygda, 3 km fra det historiske sentrum av byen Pistoia. Hotellet har svømmebasseng, en utendørs bar og gratis parkering. Rommene har aircondition og har en blanding av moderne og tradisjonelle toscanske møbler. Balkong, bad, TV, og rommene har utsikt over landskapet eller bassenget. Fri WIFI. Varm frokostbuffé, som inkluderer frisk frukt, kaker og syltetøy terter hjemmelaget, ledsaget av velsmakende mat, inkludert kjøtt og ost. Restaurant Collegigliato ligger i en villa overfor hotellet og serverer typiske toscanske retter med en moderne vri. Hotel Villa Cappugi tilbyr transport til / fra Pistoia og jernbanestasjonen. Se hotellets nettside. Adresse: Via di Collegigliato 45, Pistoia.

TORSDAG 25. JULI – ANDREA BOCELLI KONSERT (F/L)

Vi spiser lunsj på hotellet før avreise til konserten. Alle får med seg en piknik-matpakke med mat og drikke til konserten.
Kl. 17.00: Vi kjører ca 1 1/2 time til landsbyen Lajatico og området hvor vi parkerer bussen. Vi har faste sitteplasser men vi beregner likevel god tid før forestillingen begynner for å ta plass. Dere får med piknik-matpakke fra hotellet. Scenen er satt opp utendørs med Toscanas vakre landskap som kulisser. Det finnes barer og kabintoaletter inne på området. Lajatico er den lille landsbyen hvor Andrea Bocelli vokste opp, og hvor familien fortsatt driver vingård, ridesenter og overnatting.

Storskjermer er satt opp på sidene slik at man ser godt også om man sitter bak. Det er et godt stykke å gå fra der bussen kan parkere og til teateret og deler av veien er på tørr jord som skaper støv. Vi anbefaler derfor gode sko (ingen høye hæler) og bekvemt, pent tøy. En jakke kan være godt å ha med seg da det ofte blir litt kjølig ut over natten. Forestillingen slutter ca. midnatt. Etter forestillingen kjører bussen tilbake til hotellet hvor vi beregner å være fremme ca. kl. 02.00 – 02.30.

FREDAG 26. JULI –  LUCCA (F/ L)

Lucca hviler hemmelighetsfullt bak sine høye murer, og er en av de best bevarte middelalderbyer i Italia, og det sier ikke så lite!  Ringmuren er mer som en park, beplantet med skyggefulle kastanjetrær og plataner og flittig benyttet av byens syklende og joggende innbyggere.  Innenfor murene er byen nesten bilfri, med fredelige  gatelabyrinter og små stemningsfulle torg. De fleste gatene leder inn mot byens hjerte, den ovale plassen Piazza del Anfiteatro.  Her er husene bygget i et sjarmerende virvar over sitterekkene i et gammelt romersk amfiteater! En enorm rikdom av kunstverk og vakre marmorkirker forteller om fordums prakt, spesielt da Lucca var senter for silkehandelen i Italia, men også at de berømte marmorbruddene i Carrara ligger like ved. Byens store sønn er operakomponisten Puccini, modernisten innen opera.  Han sitter lett henslengt i bronse utenfor sitt barndomshjem, som i dag er museum, og ikke sjelden kan man høre en arie fra La Boheme eller Turandot fra et åpent vindu – man er stolte av sin store sønn i Lucca.

I Lucca møter vi vår lokale engelsktalende guide som tar oss med på en vandring hvor vi får se høydepunktene, som bl.a. omfatter ”Piazza del Anfiteatro». Hele byen er på UNESCO’s verdensarvliste, så ingenting kan forandres. Kun en inngangsport av det gamle teateret er synlig i dag. Vi avslutter formiddagen med lunsj i Lucca. Det blir tid på egenhånd før vi reiser tilbake til hotellet.

LØRDAG 27. JULI – FIRENZE (F/L)

Toscana kalles ofte Italias Hage, og med rette. Midt i ”hagen” ligger Firenze. Navnet betyr Den blomstrende byen, og kan både henvise til landskapet og den kunstblomstring som fant sted under Renessansen. ”Kunstnere og glade mennesker blir født i områder med god vin” . Det var selveste Leonardo da Vinci som uttalte ordene og for Firenze stemmer det godt. Under 1300 og 1400-tallet opplevde byen en kunstutfoldelse uten sidestykke siden antikkens dager. Her ble Renessansen født, en ”gjenfødelse” av antikkens rike kunst og kulturliv. En gang i tiden levde Michelangelo, Leonardo da Vinci og Rafael her, samtidig.

Og den gode vinen? Fra de sydvendte skråningene mellom Firenze og Siena kommer en av verdens beste viner – Chianti Classico.

Firenze ligger ca 40 km fra Pistoia, og etter ca. 1 time busstur er vi framme og blir møtt av vår lokale guide. Vi skal ikke besøke museer men vår guide skal ta oss med på en historisk vandring forbi bla. Santa Maria del Fiore, Domkirken, med sin fasade i rosa, grønn og hvit marmor og flotte kuppel dominerer den bybildet. Dåpskapellets Paradisport og Giottos klokketårn får vi også med oss, før vi fortsetter til Piazza della Signoria, byens vakre Rådhusplass. Plassen prydes av skulpturer, bl.a. en marmorkopi av Michelangelos David. Den gamle Gullsmedbroen og de livlige friluftsmarkedene, som tilbyr lærvarer, silke og filigranspapir minner om byens viktige rolle som handels- og håndverksby. De elegante handlegatene i sentrum vitner om at byen fortsatt er et senter for mote. Både Gucci og Ferragamo begynte sine karrierer her.

Vår byvandring tar ca 2 timer og vi avslutter med lunsj i nærheten av Santa Croce. Etter lunsj blir det litt tid til egne formål før vi returnerer til hotellet. Det historiske sentrum i Firenze har restriktive trafikkregler og bussen må parkere et godt stykke fra sentrum. Den beste måten å se byen på er til fots, utstyrt med gode sko og lette klær da det kan være varmt i Firenze i juli.
Middag på egenhånd. Reiseleder kan anbefale sted i Pistoia.

SØNDAG 28. JULI – BESØK PÅ LOKAL VINGÅRD (F/M) – PÅMELDINGSTUR

Vi tar det litt rolig på morgenen og starter litt utpå dagen. Vi skal besøk en av de koselige vingårdene som ligger i området Vinci utenfor Montecatini. I dette området ble den kjente kunstneren Leonardo Da Vinci født. Vi skal få smake lokale spesialiteter fra og drikke gode viner. Toscana er bla. verdenskjent for sin Chainti vin. Spesielt den røde vinen. Vingårdene i Toscana ligger på rekke og rad i vakre omgivelser. Vi skal bare nyte dagen og ta frem smaksansene. Felles avskjedsmiddag på hotellet.

MANDAG 29. JULI:  PISA – OSLO (F)

Vi sjekker ut fra hotellet og drar til Pisa for hjemreise.
Kl. 20.35 Flyavgang med DY 1867 fra Pisa
Kl. 23.30 Ankomst Gardermoen

PRISER

Pris pr. person i Deluxe dobbeltrom: NOK 15.990,-

Tillegg, dobbeltrom som enkeltrom: NOK 1.500,-

Dette er inkludert i prisen:

 • Fly Oslo – Pisa direkte t/r med Norwegian
 • 5 døgn på Hotel Cappugi i Pistoia med frokost
 • Utflukter i henhold til programmet med transport og guider
 • Lunsj på hotellet ankomstdagen, 3 retter med drikke
 • Middag på hotellet ankomstdagen, 3 retter med drikke
 • Lunsj på hotellet før konserten, 3 retter med drikke
 • Piknik-matpakke: Sandwich, frukt, kake og vann
 • Lunsj i Firenze, 3 retter med drikke
 • Lunsj i Lucca, 3 retter med drikke
 • Middag på hotellet siste kvelden, 3 retter med drikke
 • Inngangsbillett til konserten med Andrea Bocelli: (Kategori: poltroncina – nummerert)OBS! Viktig, ang. konsertbilletter – Andrea Bocelli 25. juli Teatro Del Silenzio:Vi er nå fullbooket i standard billettkategori: Poltroncina. 
  Vi har ledig i kategori: Poltronissima, som er en oppgradert klasse. Pristillegget vil være kr. 1.500,- pr. person. 
 • Teknisk reiseleder fra Reisecompaniet er med på turen fra Norge

Dette er ikke inkludert:

 • PÅMELDINGSTUR : Besøk på vingård inkl. 3 retters lunsj med drikke og transport kr. 700,- pr. person(minimum 20 personer)
 • Oppgraderte BILLETTER til konserten: Du kan om du ønsker kjøpe deg opp fra Poltrolcina til Poltronissima. Pris kr 1.500,- pr. person (se kart over sceneområdet under fanen «Praktisk»). OBS: Vi har kun et begrenset antall billetter i denne kategorien.
 • Mat og drikke på flyet
 • Reiseforsikring
 • Tips

Vi tar forbehold om endringer i programmet samt pris og valutaendringer. Prisene er basert på minimum 30 personer.


Reisecompaniet har KVALITETSGARANTI!

 • attraktive reiseperioder
 • håndplukkede hoteller med god standard og beliggenhet
 • flere utflukter og måltider inkludert i prisen
 • alltid norsk reiseleder

Husk dette når du sammenlikner våre tilbud med andre.


VIKTIG! Grunnet strenge refunderingsregler fra våre leverandører er betingelsene noe utvidet på denne turen:

BETINGELSER FRA ARRANGØR

FORESTILLING: ANDREA BOCELLI 25. juli 2019 Teatro del Silenzio.

Arrangøren City Sound & Events har rett til å endre tid og sted for konserter av tekniske og organisatoriske årsaker. Hvis regn den 25. juli vil konserten bli flyttet til 26. juli. Hvis konserten av tekniske eller organisatoriske årsaker må kanselleres må det søkes om refusjon av billettprisen innen 5 dager etter at forestillingen skulle ha vært. De gebyr som billettsalgsorganisasjoner har tatt blir ikke refunderte. Refusjon gjelder kun selve billettprisen «Face Value».

City Sound & Events er ikke ansvalig for eventuelle kostnader som måtte oppstå i forbindelse med kansellering. Mistede billetter blir ikke refundet eller trykt om igjen. Den som har mistet sin billett får ikke adgang til konserten. Hvis kunden kansellerer sin billett er det ingen refusjon av hverken billettpris eller booking-begyr. Sitteplasser som er booket er disponible fram til forestillingen starter og kan ikke garanteres etter at forestillingen har startet. Eventuelle reklamasjoner for sitteplassen må gjøres før eller under konserten. Ingen klager godtas på etterskudd. Arrangøren har ikke ansvar for ting som er mistet eller stjålet på konsertstedet og på parkeringer. Dette er arrangørens generelle betingelser.

Tillegg fra Reisecompaniet AS: Om avlysning av operaforestillingen skjer gir dette ikke rett til å heve kjøpet av hele turen. Selve turen vil gå som oppsatt, og Reisecompaniet AS vil søke om refusjon av billetten på vegne av deltakerne.

Ved avbestilling etter bestilling beholder arrangøren det innbetalte depositumet. Les for øvrig våre generelle betingelser (disse blir også sendt i din bekreftelses epost).

FLYINFORMASJON

ONSDAG 24. JULI 2019

Kl. 07:20 Flyavgang med DY 1866 fra Gardermoen
Kl. 10:15 Ankomst Pisa

MANDAG 29. JULI 2019

Kl. 20.35 Flyavgang med DY 1867 fra Pisa
Kl. 23:30 Ankomst Gardermoen

Tillatt bagasjekvote på Norwegian er 2 x 20 kilo innsjekket bagasje pr. person.
Håndbagasje kommer i tillegg.
Ingen måltider på fly inkl. Kan kjøpes ombord.


KONSERTINFORMASJON

Oversikt over Reisecompaniets reserverte plasser i teateret.
Vi har to typer billetter (poltroncina og poltronissima):

 

Kart Teatro del Silenco : Andrea Bocelli 2018 : Reisecompaniet


Hotell

 • hotel-cappugi-pistoia-italia

  Hotel Cappugi, Pistoia, Italia

  Hotel Villa Cappugi ligger fint til i landlige omgivelser på den toskanske landsbygda, 3 km fra det historiske sentrum av byen Pistoia. Hotellet har svømmebasseng, en utendørs bar og gratis parkering.

  Les mer

Kart