6 dager

26/07/2022 - 31/07/2022

fra NOK 19.950,-

Oslo

Klikk her for program pil

Bli med til Italia 26. – 31. juli 2022 og opplev Andrea Bocelli på hjemmebane.

Connections Ferie vil for 8. gang invitere deg til en helt spesiell konsertopplevelse i Italia. Nå kan du melde deg på tur til Toscana, og årets store utendørs forestilling med Andrea Bocelli. I år er det 16. gangen tenoren står på scenen i det spektakulære Teatro Del Silenzio, i hans hjemby i Toscana, og vi har et begrenset antall billetter til det som er en av årets mest ettertraktede musikkbegivenheter.

OSLO – PISA – MONTECATINI TERME – FIRENZE – ROMA – OSLO

Stjernetenoren trenger knapt noen nærmere presentasjon. Han har sunget for paver og presidenter, på noen av verdens største arenaer, solgt millioner av album og vunnet prestisjetunge priser, men i hjembyen Lajatico er han bare Andrea, en landsens gutt som gleder seg til å komme hjem. Derfor bestemte Bocelli seg for å bygge et utendørs amfiteater i dalen hvor hans familie har dyrket jorden i generasjoner, og samle sine musikervenner og fans til en konsert. Stillheten her er viktig for den blinde artisten, likevel vil han bryte den, men bare én eneste sommerkveld hvert år. Det er hans hyllest til sin barndoms dal.

8 år med Bocelli-reiser, se opp for etterligninger

Allerede i 2014 arrangerte vi vår første reise til Andrea Bocellis konsert i Toscana. Våre reiseledere har besøkt området mange ganger, og vi håndplukker sentralt beliggende hoteller og utmerkede restauranter, slik at du er garantert gode opplevelser når du reiser med oss. Vi tilbyr dessuten gode plassbilletter til forestillingen.

Årets forestilling med Andrea Bocelli

Vi har ennå ikke fått informasjon om innholdet i forestillingen, men vil komme tilbake med nærmere informasjon.

Merk: Det er langt å gå i forbindelse med forestillingen, og denne turen er ikke lagt til rette for personer med bevegelseshemninger.
Forestillingen til Andrea Bocelli har gjennom historien hatt varierende innhold. Det har vært både operaforestilling og konsert. Vi vet ikke hva slags musikk Bocelli velger å fremføre. Vi tar forbehold om endringer, da vi ikke er ansvarlig for det musikalske innholdet.

Magisk opplevelse i det vakreste av Italia

Det er vanskelig å tenke seg en mer romantisk kulisse; Toscanas natt setter inn, solen har varmet opp marken, det dufter av pinjer, magnolia og sypresser idet dagen blir til kveld, men dette er ingen typisk kveld. Stillhetens Teater våkner fra sin Tornerosesøvn, Andrea Bocellis klangfulle stemme bryter stillheten og trollbinder sitt publikum idet kunst, musikk, teater og landskap smelter sammen til en magisk helhet.

I tillegg til turens høydepunkt, konserten med Andrea Bocelli, skal vi oppleve en av Toscanas vakreste kulturby Firenze, vingårdsbesøk i det kjente Montepulciano Nobile-området, samt en utflukt til «Den evige stad», Roma, på denne reisen i det vakreste av Italia. Vi benytter en meget erfaren reiseleder på denne turen, som har god kunnskap om de ulike stedene vi besøker.

Dette er min scene og teateret er en gave til mitt hjemsted. Min stemme bryter stillheten, men det er en honnør til denne marken og menneskene, musikken absorberes av landskapet, det er mitt budskap om kjærlighet. (Andrea Bocelli)

PROGRAM

F=Frokost, L=Lunsj, M=Middag

TIRSDAG 26. JULI: OSLO – MONTECATINI (M)

Kl. 17:20 Flyavgang med DY 1866 fra Oslo
Kl. 20:15 Ankomst Pisa

Etter ankomst kjører vi fra Pisa til Montecatini Terme (ca. 1 time). Byen Montecatini som blir kalt ”Dronningen av Italias kurbyer”, har helt siden romertiden vært kjent for sine varme, helsebringende kilder. Det var på 1800-tallet at byen ble en favoritt blant Europas kongelige på jakt etter ungdomskilden. Også operakomponister som Verdi, som fikk hovedgaten oppkalt etter seg, og Puccini har pleiet sin gikt her. Da fyrst Rainer og fyrstinne Grace av Monaco valgte stedet for sine hvetebrødsdager var tonen satt og eliten strømmet til. Filmstjerner som Audrey Hepburn og Ingrid Bergman og regissører som Federico Fellini har flanert i hovedgaten og mange berømtheter har fått en minneplakett her.

De eldste kurbadene ble bygget under byens glansdager. Elegante paviljonger ser mer ut som palasser med marmorgulv, søyler og springvann. I dag har byen en mye mer avslappet atmosfære, man blir ikke bedt om å skifte til aftenantrekk for å spasere langs hovedgaten lenger! Montecatini er fortsatt en veldig populær ferieby, med en livlig atmosfære, og et rikelig utvalg av butikker, kafeer, restauranter og skyggefulle parker med iskrembarer, benker og fontener. Vi har først og fremst valgt stedet pga. den sentrale beliggenheten, med kort vei til Toscanas historiske byer. Både Lucca, Pisa og Firenze ligger kun en kort busstur unna. Høyt over kurbyen ligger gamlebyen Montecatini Alto, som kan nås med en hyggelig mini-fløybane. Her har man panoramautsikt over byen, fjellene og de mange små vinbyene omkring. Her finner vi også hyggelige restauranter og små butikker som selger lokale produkter, bl.a. keramikk og håndarbeid.
Vi samles i hotellets restaurant for en velkomstmiddag; 3 retter med italiensk drikke.

Hotel Vittoria Montecatini 4 ****

Grand Hotel Vittoria Montecatini : Reisecompaniet

Grand Hotel Vittoria ligger i en rolig del av sentrum i Montecatini Terme, to kvartaler fra hovedtorget. Alle rommene har satellitt-flatskjerm-TV og klimaanlegg, bad med dusj og hårføner.  Rommene har utsikt til fjellene eller byen.Hotellet har utendørs svømmebasseng, treningssenter, Hammam, badstue, massasje, restaurant, bar og døgnåpen resepsjon, og ligger ca 10-minutters spasertur fra togstasjonen i Montecatini Terme.

Les mer på hotellets nettside.

ONSDAG 27. JULI – FIRENZE (F/L/M)

Toscana kalles ofte Italias Hage, og med rette. Midt i ”hagen” ligger Firenze. Navnet betyr Den blomstrende byen, og kan både henvise til landskapet og den kunstblomstring som fant sted under Renessansen. ”Kunstnere og glade mennesker blir født i områder med god vin” . Det var selveste Leonardo da Vinci som uttalte ordene og for Firenze stemmer det godt. Under 1300 og 1400-tallet opplevde byen en kunstutfoldelse uten sidestykke siden antikkens dager. Her ble Renessansen født, en ”gjenfødelse” av antikkens rike kunst og kulturliv. En gang i tiden levde Michelangelo, Leonardo da Vinci og Rafael her, samtidig.

Og den gode vinen? Fra de sydvendte skråningene mellom Firenze og Siena kommer en av verdens beste viner – Chianti Classico.

Firenze ligger ca 40 km fra Montecatini, og etter ca 1 time busstur er vi framme og blir møtt av vår lokale guide. Vi skal ikke besøke museer men vår guide skal ta oss med på en historisk vandring forbi bla. Santa Maria del Fiore, Domkirken, med sin fasade i rosa, grønn og hvit marmor og flotte kuppel dominerer den bybildet. Dåpskapellets Paradisport og Giottos klokketårn får vi også med oss, før vi fortsetter til Piazza della Signoria, byens vakre Rådhusplass. Plassen prydes av skulpturer, bl.a. en marmorkopi av Michelangelos David. Den gamle Gullsmedbroen og de livlige friluftsmarkedene, som tilbyr lærvarer, silke og filigranspapir minner om byens viktige rolle som handels- og håndverksby. De elegante handlegatene i sentrum vitner om at byen fortsatt er et senter for mote. Både Gucci og Ferragamo begynte sine karrierer her.

Vår byvandring tar ca 2 timer og vi avslutter med lunsj på Osteria dei Baroncelli, i nærheten av Santa Croce. Etter lunsj blir det litt tid til egne formål før vi returnerer til hotellet. Det historiske sentrum i Firenze har restriktive trafikkregler og bussen må parkere et godt stykke fra sentrum. Den beste måten å se byen på er til fots, utstyrt med gode sko og lette klær da det kan være varmt i Firenze i juli.
På ettermiddagen returnerer vi tilbake til hotellet i Montecatini. Vi møtes til felles middag på lokal restaurant om kvelden.

TORSDAG 28. JULI – ANDREA BOCELLI KONSERT (F/L)

Etter frokost på hotellet er det fritid frem til oppmøte i hotellets restaurant. Vi spiser felles lunsj før avreise til konserten. Alle får med seg en piknik-matpakke med mat og drikke til konserten.
Kl. 16.00: Vi kjører ca 1 1/2 time til landsbyen Lajatico og området hvor vi parkerer bussen. Vi har faste sitteplasser men vi beregner likevel god tid før forestillingen begynner for å ta plass. Scenen er satt opp utendørs med Toscanas vakre landskap som kulisser. Det finnes barer og kabintoaletter inne på området. Lajatico er den lille landsbyen hvor Andrea Bocelli vokste opp, og hvor familien fortsatt driver vingård, ridesenter og overnatting.

Storskjermer er satt opp på sidene slik at man ser godt også om man sitter bak. Det er et godt stykke å gå fra der bussen kan parkere og til teateret og deler av veien er på tørr jord som skaper støv. Vi anbefaler derfor gode sko (ingen høye hæler) og bekvemt, pent tøy. En jakke kan være godt å ha med seg da det ofte blir litt kjølig ut over natten. Forestillingen slutter ca. midnatt. Etter forestillingen kjører bussen tilbake til hotellet hvor vi beregner å være fremme ca. kl. 02:00.

FREDAG 29. JULI – MONTECATINI – VINGÅRDSBESØK – CIVITA CASTELLANA (F/L)

Vi sjekker ut av hotellet etter frokost og drar videre, langs den velkjente «Vino Nobile», strekningen mellom Montepulciano og Siena som er kjent for sine mange vinprodusenter. Her besøker vi vingården Il Greppo, i Montepulciano Nobile-området, ca. 3 kilometer fra landsbyen Abbadia, hvor vi skal ha lunsj og vinsmaking. Il Greppo er ikke en vanlig vingård. Her finnes en liten gård med muligheter for overnatting, samt eget svømmebasseng og restaurant. Vi drar fra vingården på ettermiddagen, og reiser videre til vårt hotell i Roma. Vi ankommer hotellet ca. 17:00 og sjekker inn. Kvelden er til fri disposisjon.

Hotel Palatino i Roma 4 ****

hotell-samlebilde-Relais falisco-Reisecompaniet

Hotel Palatino ligger i bydelen Monti i Roma, kun 5 minutters gange fra Colosseum og 100 meter fra Cavour T-banestasjon, og tilbyr en restaurant og en amerikansk bar. Wi-Fi er gratis overalt. Rommene har klimaanlegg, minibar og satellitt-TV, og noen gir utsikt over hustakene i Roma. Restauranten Le Spighe spesialiserer seg på romerske retter og klassisk italiensk mat. Frokosten består av en rikholdig buffé, og serveres fra kl. 06.30. Både Forum og Parco di Traiano ligger under 10 minutters gange fra Hotel Palatino. Overnattingsstedet ligger kun 1 T-banestopp fra togstasjonen Termini og bydelen Esquilino, hvor du har ulike markeder og restauranter med mat fra alle verdenshjørner.

LØRDAG 30. JULI – ROMA (F/ L/M)

Etter frokost på hotellet blir vi med på en tur i «Den evige stad», selve hovedstaden Roma. Vår lokale guide skal vise oss høydepunkter fra byen som alle har et forhold til. Roma er byen for livsnyterne, byen som man alltid vil reise tilbake til. Byen ligger der elva Aniene møter elva Tiberen. Dette er ikke bare Italias hovedstad, men også landets største by med nærmere tre millioner innbyggere.  Roma har en mer enn 2000 år lang historie, erklært som verdensarv av UNESCO, og er Italias mest besøkte by, samt den tredje mest besøkte byen i EU.

Roma er så full av prektige bygninger, museer, monumenter og kirker at det kan være vanskelig å vite hvor man skal begynne og hvor man skal slutte. Det er her du finner Vatikanstaten – verdens minste selvstendige bystat og katolisismens religiøse, kulturelle og politiske hovedsete – med Peterskirken, Petersplassen, Vatikanhagene, Nekropolis og Det Sikstinske Kapell. Vi drar til Petersplassen, besøker Forum Romanum, Colosseum, Trevi-fontenen og Spansketrappen, før vi nyter lunsj på en lokal restaurant. På ettermiddagen går turen tilbake til hotellet, hvor vi samles om kvelden for felles avskjedsmiddag i hotellets restaurant.

SØNDAG 31. JULI – ROMA – OSLO (F)

Etter frokost på hotellet sjekker vi ut og får formiddagen til disposisjon, frem til avreise til flyplassen ca. kl. 16:00. Vi skal fly med Norwegian hjemover om kvelden.

Kl. 20:45 Flyavgang med DY1873 fra Roma
Kl. 23:55 Ankomst Oslo

PRISER

Pris pr. person i dobbeltrom: NOK 19.950,-

Tillegg, dobbeltrom som enkeltrom: NOK 1.620,-

Dette er inkludert i prisen:

 • Flybilletter Oslo – Pisa med Norwegian
 • Flybilletter Roma – Oslo med Norwegian
 • Alle kjente norske og internasjonale flyskatter
 • 3 overnattinger i Classic dobbeltrom på Hotel Vittoria **** i Montecatini
 • 2 overnattinger i Standard dobbeltrom på Hotel Palatino **** i Roma
 • Daglig turistskatt på hotellene (2 Euro pr. person pr. dag)
 • Daglig frokost på hotellet
 • Velkomstmiddag på Hotel Vittoria, 3 retter med drikke
 • Utflukt med transport og lokal guide til Firenze
 • Middag på lokal restaurant i Montecatini
 • Lunsj i Firenze, 3 retter med drikke
 • Lunsjbuffet på hotellet før konserten
 • Matpakke på konsertdagen: Sandwich, frukt, kake og vann
 • Besøk på vingård Il Greppo, inkludert vinsmaking og lunsj
 • Utflukt med transport og lokal guide til Roma
 • Lunsj i Roma, 3 retter med drikke
 • Avskjedsmiddag på Hotel Palatino
 • Inngangsbillett til konserten med Andrea Bocelli
 • Teknisk erfaren reiseleder fra Connections Ferie

Dette er ikke inkludert:

 • Oppgraderte BILLETTER til konserten (NB: Utsolgt!)
 • Mat og drikke på flyet
 • Reiseforsikring
 • Tips

Vi tar forbehold om endringer i programmet samt pris og valutaendringer. Prisene er basert på at minimum 30 personer reiser.


Connections Ferie har KVALITETSGARANTI!

 • attraktive reiseperioder
 • håndplukkede hoteller med god standard og beliggenhet
 • flere utflukter og måltider inkludert i prisen
 • alltid norsk reiseleder

Husk dette når du sammenlikner våre tilbud med andre.


VIKTIG! Grunnet strenge refunderingsregler fra våre leverandører er betingelsene noe utvidet på denne turen:

BETINGELSER FRA ARRANGØR

FORESTILLING: ANDREA BOCELLI 28. juli 2022 Teatro del Silenzio.

Arrangøren City Sound & Events har rett til å endre tid og sted for konserter av tekniske og organisatoriske årsaker. Hvis regn på konsertdagen vil konserten bli flyttet til dagen etter. Hvis konserten av tekniske eller organisatoriske årsaker må kanselleres må det søkes om refusjon av billettprisen innen 5 dager etter at forestillingen skulle ha vært. De gebyr som billettsalgsorganisasjoner har tatt blir ikke refunderte. Refusjon gjelder kun selve billettprisen «Face Value».

City Sound & Events er ikke ansvarlig for eventuelle kostnader som måtte oppstå i forbindelse med kansellering. Bortkomne billetter blir ikke refundert eller trykket om igjen. Den som har mistet sin billett får ikke adgang til konserten. Hvis kunden kansellerer sin billett er det ingen refusjon av hverken billettpris eller booking-gebyr. Sitteplasser som er booket er disponible fram til forestillingen starter og kan ikke garanteres etter at forestillingen har startet. Eventuelle reklamasjoner for sitteplassen må gjøres før eller under konserten. Ingen klager godtas på etterskudd. Arrangøren har ikke ansvar for ting som er mistet eller stjålet på konsertstedet og på parkeringer. Dette er arrangørens generelle betingelser.

Tillegg fra Connections Ferie: Om avlysning av forestillingen skjer gir dette ikke rett til å heve kjøpet av hele turen. Selve turen vil gå som oppsatt, og Connections Ferie AS vil søke om refusjon av billetten på vegne av deltakerne.

Ved avbestilling etter bestilling beholder arrangøren det innbetalte depositumet. Les for øvrig våre generelle betingelser (disse blir også sendt i din bekreftelses-epost).

FLYINFORMASJON

TIRSDAG 26. JULI 2022

Kl. 17:20 Flyavgang med DY 1866 fra Oslo
Kl. 20:15 Ankomst Pisa

SØNDAG 31. JULI 2022

Kl. 20:45 Flyavgang med DY 1873 fra Roma
Kl. 23:55 Ankomst Oslo

Tillatt bagasjekvote: 2 x 20 kilo innsjekket bagasje pr. person.
Håndbagasje kommer i tillegg.
Ingen måltider på fly inkl. Kan kjøpes ombord.


KONSERTINFORMASJON

Inne på konsertområdet foregår salg av enkle matretter, øl, vin og mineralvann.
Det kan bli lange køer, og vi anbefaler å medbringe ekstra vannflasker.
Det er gode toalettfasiliteter på området.

Oversikt over våre reserverte plasser i teateret.
Vi har to typer billetter (poltroncina og poltronissima):

 

Kart Teatro del Silenco : Andrea Bocelli 2018 : Reisecompaniet


Hotell

 • grand-hotel-vittoria-i-montecatini-4

  Grand Hotel Vittoria i Montecatini 4****

  Grand Hotel Vittoria ligger i en roliig bydel i Montecatini Terme. Alle rommene har satellitt-flatskjerm-TV og klimaanlegg, bad med dusj og hårføner.  Rommene har utsikt til fjellene eller byen.Hotell

  Les mer
 • palace-hotel-relais-falisco-civita-castellana

  Palace Hotel Relais Falisco, Civita Castellana ****

  Det vakre palasset, Relais Falisco, fra 1600-tallet ligger i hjertet av det historiske sentrum av Civita Castellana. Hotellet har 4 stjerner, og har en sentral beliggenhet. Restauranten serverer tradi

  Les mer