6-11 dager

juli-august 2020

fra NOK 12.750,-

Torp, Sandefjord

Klikk her for program pil

Bli fristet av Bodøs høye fjelltopper og nydelige hvite sandstrender!

Gjør deg klar til å oppleve noe av det beste Norge har å by på! Utforsk Norges skatter i Bodø med høye fjelltopper og majestetiske hvite sandstrender. Se etter havørn som svever over horisonten mens du nyter nydelig mat under midnattssola.

Vi har laget en pakkereise for deg som er interessert i å oppleve noe av det vakreste Nord-Norge har å by på. Velg blant flere ulike avreisedatoer, vi tilbyr både 6- og 11-dagers turer. Og flyreisen? Den tar deg direkte til og fra Torp! Med på turen får du vår egen «butler» som skal hjelpe deg med å bestille utflukter og aktiviteter, som skal komme med gode restaurant- og shoppinganbefalinger, og ikke minst: som skal passe på at vi holder god avstand til hverandre og følger anbefalte smittevernregler.

Ønsker du å utvide oppholdet med 5 ekstra netter er dette fullt mulig. Vi tilbyr utvidelse, med eller uten hotell.
Men, vær rask. Vi har kun begrenset med ledige plasser.

Vår pakke inkluderer følgende:

 • Flybilletter Torp – Bodø tur/retur
 • Alle flyskatter
 • Ett kolli, 20 kilo innsjekket bagasje på fly
 • Håndbagasje på fly, inntil 5 kilo
 • Transport, flyplass/hotell tur/retur
 • 5 overnattinger i dobbeltrom på Thon Hotel Nordlys i Bodø
 • Daglig frokost
 • Reiseleder som passer på å ivareta smittevernsregler og som tilrettelegger utflukter og kommer med tips om shoppingmuligheter og restauranter

Charterreise med fly og hotell til Bodø

Bodø har mye å tilby, alt fra spektakulær natur med høye fjell og hvite strender til et rikt kulturmiljø med kunst og håndverk.

Opplev imponerende natur når du vandrer gjennom variert natur- og kulturlandskap. Kjenn vinden blafre mens du nyter inspirerende utsikt over fjell og fjorden så langt øyet kan se! Kjenn verdens sterkeste tidevannsstrøm, Saltstraumen, mens du speider etter havørnene som seiler over horisonten eller nyt en tur med hurtigbåt gjennom den flotte skjærgården. Byen har noe for enhver smak; uansett om du ønsker en rolig ferie på sandstrendene eller mye spenning i utslått natur.

Ønsker du å utvide oppholdet med 5 ekstra netter er dette fullt mulig. Vi tilbyr utvidelse, med eller uten hotell.

Foreslått program:

Dag 1:     Avreise fra Torp på morgenen. Ankomst Bodø. Transport til hotellet. Informasjonsmøte med reiseleder.

Dag 2:    Bli med når vi drar til det hyggelige øysamfunnet på Kjerringøy.

Dag 3:    Frister det med topptur i vakkert naturlandskap? Eller hva med å oppdage Bodøs største sandstrand Auvika?

Dag 4:    RIB-safari til verdens mest kjente malstrøm, Saltstraumen.

Dag 5:    Øvre Åselivatn: Vakker nordnorsk natur!

Dag 6:    Transport fra hotellet. Avreise fra Bodø til Torp.

Aktiviteter (kan forhåndsbestilles):

RIB-safari:
Opplev verdens sterkeste malstrøm, Saltstraumen, på sitt sterkeste i en RIB, og få sjansen til å se havørn på nært hold. Det spektakulære naturfenomenet er rik på fisk og kjent for stor fisk. Verdens største sei er tatt på fiskestang i strømmen, i tillegg til at det er et attraktivt område for sjøfugl. Skreddersy opplevelsen med matservering eller flere aktiviteter etter eget ønske.

Kjenn strømmens mektige krefter, smak det ramsalte havet og la deg friste av verdens vakreste natur. Bli imponert av hvordan det dramatiske landskapet ble formet, og se den kaledonske fjellkjedefoldingen på nært hold! Funder over Bodøs lange historie helt fra steinalderen til i dag, og bli kjent med byens lange reise frem mot Europeisk Kulturhovedstad 2024. Underveis kan du beundre det vidunderlige dyre- og fugleliv, har du lykken med deg ser du kanskje havørn, lundefugl og niser!

Kjerringøy:

Kjerringøy handelssted er et unikt sted og er i dag et av landets viktigste bygningsminner fra 1800-tallet. Her får du unikt innblikk i Nessekongene som hadde sin storhetstid på 1700-tallet og er udødliggjort av Knut Hamsun i flere av hans romaner. Derfor er handelsstedet har blitt brukt til å filmatisere flere av hans romaner.

Du finner film- og billedutstillingen om forfatter og Nobelprisvinneren Knut Hamsuns liv, ”Hamsun i bilder”, med blant annet Karl Erik Harr sine illustrasjoner i Zahlfjøsen, handelsstedets gamle driftsbygninger. Her kan du også oppleve båtbyggeren Ulf Mikalsen, som bygger nordlandsbåter på tradisjonelt vis. Ved siden av Zahlfjøsen finner du Markens Grøde, et spiseri hvor du kan se nærmere på ysteprosessen, smake brød bakt i steinovn og speket kjøtt fra gårdens egen økologiske produksjon.

Skjermet mot storhavet av en krans av små øyer, holmer og skjær venter et pittoresk kystalpint landskap ytterst mot Vestfjorden. Sammen med fiskerike fjorder og mange små og store jorder på ei smal landstripe, har dette gitt grunnlag for bosetting med spor fra før yngre jernalder

Fjelltur – kystlandskap:

Bli med på turer gjennom vakker, variert kystlandskap, kombinert med naturopplevelser med fakta og historie om området. Gå ved en av Bodøs største sandstrender, Auvika. Turen passer de fleste og er ca. 4 kilometer tur/retur og går gjennom et variert, men tilgjengelig landskap. Gå over nakne bergpartier, gjennom bjørkeskog, langs kulturlandskap og sjø for å komme frem til den spektakulære stranden. Har du lykken med deg kan du få et glimt av havørna som seiler over horisonten.

Ønsker du et mer krevende terreng anbefales turen til Hovdsundet. Dette er en helt spesiell strand som deler av selve sundet og danner en helt spektakulær naturopplevelse. Den første delen av turen går langs samme rute som turen til Auvika. Videre følger vi et småkupert terreng langs sjøen, og passerer noen flotte steinstrender, før det kommer en bratt stigning på ca. 90 høydemeter, slik at vi kommer rett ovenfor stranden. Denne turen er mer krevende, derfor anbefales det at du er vant til å gå i terreng før du gjennomfører denne turen.

Svartisen med stopp på Fykantrappa:

Krystallklar turkis svartis! Med sine hele 370 kvadratkilometer er Svartisen Norges nest største isbre. Dette er også den breen på det europeiske fastlandet som ligger lavest, knappe 20 meter over havet. Dette gjør breen veldig lett tilgjengelig. Høyeste punkt er på 1564 meter, og Engenbreen har en tykkelse på ufattelige 450 meter. Navnet «Svartisen» kommer fra «svartis», et gammelt ord som betegner den dype blåfargen i denne isen og kontrasten til den hvite snøen og nyere is på selve isplatået. Turen bort til isen tar ca 1 time til fots, og går på sti i lett og veldig vakkert terreng.
Breturen gjennomføres som en dagstur og på vei tilbake til Bodø stopper vi på Fykantrappa, Europas best bevarte utendørs tretrapp. 1229 trappetrinn skal forseres, og på toppen kan vi hygge oss på Rallarbrakka, en liten fjellrestaurant.

 

Pakkepris per person i dobbeltrom:  fra kr. 12.750,-

Enkeltromstillegg: fra kr. 2.250,-

Prisen inkluderer:

 • Flybilletter Torp – Bodø tur/retur
 • Alle flyskatter
 • Ett kolli, 20 kilo innsjekket bagasje på fly
 • Håndbagasje på fly, inntil 5 kilo
 • Transport, flyplass/hotell tur/retur
 • 5 overnattinger i dobbeltrom på Thon Hotel Nordlys i Bodø
 • Daglig frokost
 • Reiseleder som passer på å ivareta smittevernsregler og som tilrettelegger utflukter og kommer med tips om shoppingmuligheter og restauranter

Ikke inkludert:

 • Utflukter som beskrevet i programmet
 • Måltider og drikkevarer som ikke er beskrevet i programmet
 • Reise- og avbestillingsforsikring
 • Tips/driks

Merk: Vi tar forbehold mht. antall påmeldte. Noen av utfluktene krever et minimumsantall for å kunne gjennomføres. Alle utflukter bør forhåndsbestilles. Det er begrenset med ledig plass på de ulike turene, grunnet kapasitet og smittevernshensyn.

Avganger med fly fra Torp, Sandefjord til Bodø:

14. juli 2020  Torp, Sandefjord – Bodø  09:00 – 10:30
19. juli 2020  Torp, Sandefjord – Bodø  09:00 – 10:30
24. juli 2020  Torp, Sandefjord – Bodø  09:00 – 10:30
29. juli 2020  Torp, Sandefjord – Bodø  09:00 – 10:30

Avganger med fly fra Bodø til Torp, Sandefjord:

19. juli 2020  Bodø – Torp, Sandefjord  10:30 – 14:45
24. juli 2020  Bodø – Torp, Sandefjord  10:30 – 14:45
29. juli 2020  Bodø – Torp, Sandefjord  10:30 – 14:45
3. aug. 2020   Bodø – Torp, Sandefjord  10:30 – 14:45

Merk: Alle tider med forbehold mht. endringer.
Alle flyginger forutsetter minimum antall deltakere. Begrenset antall plasser.

Tillatt bagasjekvote: 20 kilo innsjekket bagasje i tillegg til håndbagasje 5 kilo.
Ingen servering ombord. Alle må være ferdig innsjekket senest en time før avgang.
Så langt det lar seg gjøre vil alle familiemedlemmer (medreisende) få sitte sammen på flyene.


Hotell

 • thon-hotel-nordlys-bodo

  Thon Hotel Nordlys, Bodø

  Thon Hotel Nordlys ligger rett ved småbåthavnen og moloen i Bodø. Hotellet har en flott utsikt, med utsyn til både Lofotveggen og Hurtigruta, som seiler forbi rett ved hotellet. Thon Hotel Nordlys lig

  Les mer

Kart