6-11 dager

juli-august 2020

fra NOK 12.490,-

Tromsø, Bodø, Evenes

Klikk her for program pil

Vestfold og Telemark – et Norge i miniatyr

Opplev Norges historie på nært hold i Vestfold og Telemark! Fylket har mye for enhver smak med historie helt tilbake fra vikingtiden – her finner du alt fra historie til vakre sommerbyer. Her er full av naturlig magi, pulserende byliv og verdenskjent historie; og med korte avstander mellom byene er det enkelt å ta seg rundt i fylket!

Nå skal vi feriere i Norge, og hva frister vel mer enn å kombinere sol- og badeferie med historiske opplevelser og vakker natur i skjærgårdsperlene i Norges mest spennende fylke; Vestfold og Telemark? Reis med direktefly til Torp/Sandefjord og bo 5 netter på hotell med utsikt mot sjøen, i gangavstand til sandstranden. Vi har tilrettelagt en pakke som gir deg muligheten til å oppleve noe av det beste Syd-Norge har å by på.

Med på turen får du vår egen «butler» som skal hjelpe deg med å bestille utflukter og aktiviteter, som skal komme med gode restaurant- og shoppinganbefalinger, og ikke minst: som skal passe på at vi holder god avstand til hverandre og følger anbefalte smittevernsregler.

Ønsker du å utvide oppholdet med 5 ekstra netter er dette fullt mulig. Vi tilbyr utvidelse, med eller uten hotell.
Men, vær rask. Vi har kun begrenset med ledige plasser.

Klikk her for å bestille reise til Sandefjord

Klikk her for å bestille reise til Tønsberg

Klikk her for å bestille reise til Larvik

Klikk her for å bestille reise til Langesund

 

Vår pakke inkluderer følgende:

 • Flybilletter Bodø/Tromsø/Evenes – Torp tur/retur
 • Alle flyskatter
 • Ett kolli, 20 kilo innsjekket bagasje på fly
 • Håndbagasje på fly, inntil 5 kilo
 • Transport, flyplass/hotell tur/retur
 • 5 overnattinger i dobbeltrom på et av våre utvalgte hoteller i Tønsberg, Sandefjord, Larvik eller Langesund
 • Daglig frokost
 • Reiseleder som passer på å ivareta smittevernsregler og som tilrettelegger utflukter og kommer med tips om shoppingmuligheter og restauranter

 

                              

 

Charterreise med fly og hotell til Vestfold og Telemark

I Vestfold og Telemark finner man alt til enhver smak. Med historie fra vikingtiden, hvalfangst og krigen er det mye spennende å se i i fylket. Fylket byr på vakre sommerbyer med pulserende byliv og aktiviteter som passer alle aldre.

Opplev den vakre Telemarkskanalen når vi inviterer til dagstur som inkluderer lunsj om bord. Bli med på en vandring i hvalfangerbyen Sandefjord, eller dra på «harrytur» til Strömstad. Gå i fotsporene til Henrik Ibsen i havns fødeby, Skien, eller få med deg kystperlene fra sommerbyen Stavern via Thor Heyerdahls hjemby Larvik til Norges eldste by, Tønsberg med Tjøme, Færder og «Verdens Ende».
Vi tilbyr et fullspekket aktivitetsprogram for deg som vil oppleve sol og sommer. Gå ikke glipp av denne muligheten. Vi har begrenset med ledige plasser.

Ønsker du å utvide oppholdet med 5 ekstra netter er dette fullt mulig. Vi tilbyr utvidelse, med eller uten hotell.

Tønsberg

Tønsberg er Norges eldste by, grunnlagt år 872, og området regnes i dag som Norges niende største tettsted, med sine drøye 55.000 innbyggere. Sommerbyen Tønsberg byr på et rikt underholdningstilbud, og har etablert seg som «showbyen» i regionen. Hotell Klubben er kjent for sine revyer og konserter, Slottsfjellfestivalen trekker til seg de store artistene, Vestfold Festspillene er et attraktivt kulturarrangement, og en rekke andre konsertlokaler lokker med variert underholdning gjennom sommeren. Tønsberg er også kjent for de mange strendene. For badenymfer er Ringhaugstranda, Skallevoldstranda, Fjærholmen, Mostranda og Lilleskagen sikre vinnere. Tønsberg ble grunnlagt i vikingtiden, og det største beviset på byens betydning i denne perioden er det verdensberømte Osebergskipet som ble funnet like utenfor byen i 1904. I dag kan du oppleve en nøyaktig kopi av det berømte skipet på havna. Tønsbergs eldste hus finner vi i den gamle trebebyggelsen i Nordbyen nedenfor slottsfjellet, og i Storgaten kan vi finne rester av den gamle Olavskirken som en gang i tiden var Norges største rundkirke. I nabokommunen Færder finner du de vakre øyene Nøtterøy og Tjøme. På glatte svaberg kan du nyte late sommerdager. Øyperlen Hvasser tilbyr overnatting i hytter med sjøutsikt og et bredt utvalg av hyggelige uteserveringer.

Klikk her for å bestille reise til Tønsberg

Aktiviteter i Tønsberg og området rundt:

Slottsfjellet

Slottsfjellet har ruiner av Tunsberghus og rester av Mikaelskirken. Et tretårn fra 1856 på Slottsfjellet brant ned i 1874. I 1888 ble det nye tårnet innviet. I Storgaten er det ruiner etter Olavskirken, som en gang var Nordens største rundkirke. Kommunen har mange rike fornminner. En kopi av Osebergskipets baug er utstilt på Slottsfjellsmuseet. Klåstadskipet omtales som Norges fjerde vikingskip. Det ble funnet på et jorde innerst i Viksfjorden i Larvik i 1893, men først gravd ut i 1970. Skipet er utstilt på Slottsfjellsmuseet, og er det eneste vikingskipet som er plassert utenfor Oslo. Ved foten av Slottsfjellet ligger Slottsfjellsmuseet IKS, som med tiden vil bli et sentralt middelaldermuseum hvor byens og Vestfolds historie sees i sammenheng med nasjonale og internasjonale interesser.

Jarlsberg

Sem kirke er Vestfolds eldste kirke, bygd på 1100-tallet. Ved kirken ligger Jarlsberg hovedgård med hovedbygning fra 1683. Her finner en Farmannshaugen, som er en av landets største gravhauger. Både Ramnes, Fon og Våle kirker er steinkirker fra 1100-tallet.

Haugar

Øst for byens sentrum ligger høydedraget Haugar (Møllebakken), med tingstedet Haugating, som var kroningsplass for konger i middelalderen. På Haugar er det gravhauger som skal være reist over Harald Hårfagres to sønner Olav og Sigurd. Sørøst for Haugar ligger byens gamle rådhus Gunnarsbø. Haugar Vestfold Kunstmuseum, regionmuseum for billedkunst og kunsthåndverk, åpnet for publikum i 1995. Haugar kunstmuseum i Tønsberg har blitt et populært opplevelsessenter for samtidskunst, med faste og rullerende utstillinger.

Færder, Tjøme – Nøtterøy – Verdens Ende

Fra fortidens vikinger til dagens båtturister – mennesker har alltid valfartet til Tønsberg. Rett utenfor byen kan du nyte øyrikene Nøtterøy og Tjøme samt den marine nasjonalparken Færder. Helt ytterst på Tjøme finner du Verdens Ende med sitt berømte vippefyr, som er et populært utfartsområde i all slags vær. Det ligger i Færder nasjonalpark, som består av mer enn 700 holmer, skjær og sund. Her er det flott å gå på tur, fiske og ta seg en kaffe eller et godt måltid inne i Besøkssenteret, som har vid utsikt mot horisonten.

Aktivitetsparker

Tønsberg og Færder byr også på et vell av aktiviteter for hele familien, som blant annet via ferrata-klatring, sykling, padling, trampolinepark og innendørs klatresenter.

Larvik

Bli med inn i vikingbyen hvor vikingene seilte inn og etablerte Norges første by på Kaupang. Allerede fra 1880-årene ble Larvik kjent som «kurby» med sitt livgivende kildevann etter at Volin Archer startet polareventyret med Fram og sine redningsskøyter. Byen har spennende livlige tilbud for alt fra barnefamilier til vennegjenger. I Foldvik Familiepark venter over 50 ulike aktiviteter, og i Skandinavias største klatrepark, Høyt og Lavt Vestfold, kan liten og stor bryne seg på løyper, hinder og zip-lines. Ønsker du en mer avslappende reise kan du ta turen til det eksklusive hotellet,  Farris Bad, med vakker beliggenhet ved bystranden. Larvik Golf skilte med en 18-hulls bane av internasjonal standard i naturskjønne omgivelser på Fritzøe Gård for golfentusiaster.

Ta en tur til den populære sommerbyen, kun 10 min kjøring fra Larvik. Opplev skjærgården, de deilige svabergene, øyene, fyrene og den vakre Kyststien. Ytterst på nestet ligger Nevlunghavn og er Larvik og Vestfolds ytterste utpost mot Skagerak. Her finner du en helt spesiell atmosfære med gjestehavn, fiskemottak og sjarmerende badeviker. Ikke langt unna ligger Helegroa og Øyane med yrende sommerliv.

Klikk her for å bestille reise til Larvik

Aktiviteter i Larvik og Stavern:

Kyststiene

Bli med på turopplevelser på sitt beste med kort vei mellom tursko og høye hæler. Langs svaberg, sandstrender, grunne viker og ulike typer skog finner du kyststien mellom Stavern og Helgeroa på hele 35 km. I Larvik finner du Mølel, et mektig naturmonument fra siste istid, som er en del av UNESCO Europeiske Geopark. Her finner du et av de mest storslagne raene i Norge, med 230 gravrøyser fra eldre jernalder til bronsealder, i tillegg til over 100 ulike bergarter, blant annet Larvikitten som mange kjenner til. Drøyt 2 km fra Mølen finner du Nevlunghavn, en sjarmerende fiskerlandsby. Langs havna ligger fiskerbåter og seilbåter, omringet av idylliske små, hvite hus og utsikt over Skagerak.

Start turen med en historisk vandring gjennom Fredriksvern verft. Her går du med utsikt mot skjærgården, forbi Fredsskipene og festningen. Fredsskipene består av gamle trebåter som er installert med lys og lyd av kunstneren Päivi Laakso. Videre går du opp til Minnehallen med utsikt over havet. Minnehallen er et nasjonalt minnesmerke over norske sjøfolk og er bygd som en pyramide. Minnehallen er åpen i sommersesongen, hele året kan du nyte flott utsikt herfra.

Vikingbyen Kaupang

Kaupang ble grunnlagt ca. år 800, og beliggenheten var vesentlig da byen ble anlagt som et knutepunkt for handel og produksjon. Som et samlingspunkt var det livlig aktiviteter og folk fra mange land. Utforsk historien om vikingenes liv og opplev håndverk, kunnskap, religion og matkultur. På Kaupang kan man se en modell av en del av byen og bli kjent med hvordan byen lå i landskapet, i tillegg til vikinghuset som er bygget slik en antar at husene i byen var.

Fredrikverns Verft

Fredriksvern verft var Norges første hovedstasjon for marinen og er oppkalt etter kong Frederik 5. av Danmark-Norge. Som Norges eneste festningsverk som har huset alle forsvarsgrener var hovedoppgaven å beskytte seg mot den svenske flåten som opererte i Stavern. I 1756 ble det bygget en egen kirke og boligbrakker for det militære mannskapet utenfor festningsvollene som en del av den militære etableringen i Stavern. I dag utgjør dette en viktig del av Staverns særpregede miljø. Det var militær aktivitet ved anlegget helt siden 1750 og frem til 2002. Kom nærmere Norges marine-historie ved å besøke museet, krutthuset og se utover Stavern Fort (Citadellet).

Sandefjord

Sandefjord er kjent som «hvalfangerbyen» i Vestfold, og rommer i dag nærmere 65.000 innbyggere etter innlemmingen av Stokke og Andebu kommuner i 2017. Med dette er Sandefjord den mest folkerike kommunen i Vestfold og Telemark fylke, og også den mest internasjonale med egen flyplass og daglige avganger med minicruise over til Strømstad.

Fra Sandefjord lufthavn Torp er det bare 15 minutter til sentrum av Sandefjord, hvor Scandic Park Hotel ruver over byparken og havna. Ferjeleiet, som normalt har flere daglige avganger til Strømstad, tar stor plass i indre havn, men her finner du også flere restauranter og utesteder av alle kategorier. Her finner du bl.a. Peppes Pizza med sine barnevennlige menyer og interiør til James Clark pub rett rundt hjørnet, til Pir4 med kul loungesetting og ikke minst Brygga 11 som drives av verdensmester i kokkekunst fra 2009, Geir Skeie. Her går man verken sulten eller tørst!

I juni 2020 åpner Strømbadet i indre havn, i kort rusleavstand fra hotellet. Her blir det mulighet for en dukkert både for store og små, samt et stupetårn for de vågale. Sandefjord er også kjent for sitt koselige sentrum, hvor du finner mange hyggelige butikker, serveringssteder og steder å slappe av. Jernbanestasjonen ligger også i sentrum, og tar deg til Oslo på ca 1,5 time og Porsgrunn/Skien på under en time.

Klikk her for å bestille reise til Sandefjord

Aktiviteter i Sandefjord og området rundt:

Metro Sandefjord

Dersom ikke været spiller på lag er det fremdeles mulig med en aktiv dag hos Metro Sandefjord. Her er det lekeland, mini 9-hulls golfbane, laserspill, bowling, biljard, restaurant og sportsbar – et tilbud som passer både store og små.

Sandefjord Golfklubb

Sandefjord Golfklubb – park- og skogsbane 18-hulls bane med mange idylliske vann og raske greener.

Sykkelturer

Opplev sommerbyen på sykkel! Med sykkel kan du oppleve mye i Sandefjord, både badeturer og sightseeingturer. I Sandefjord er det 3 lokale turrunder som passer for dagsutflukter: Torprunden, Goksjørunden, Marumrunden. Det er også mulig å sykle på deler av kyststiene i Sandefjord, men noen av strekningene er krevende og erfaring fra terrengsykling er nødvendig.

Sykkelturer – Ta kontakt med Park Hotell for utleie av sykkel

Turområder og utsiktspunkt

I Sandefjord er det mange flotte turområder med vakker utsikt over byen. I nærheten av sentrum på en høyde ligger Midtåsen skulpturpark, hvor seksten verk av kunsteren Knut Steen er samlet. Inne i paviljongen står det tolv marmorskulpturer, mens fire skulpturer i bronse er plassert rundt i landskapet.

Preståsen ligger rett i nærheten av kjøpesenteret, Hvaltovet, og har flott utsikt over byen og havna. Fra et av Sandefjords eldste bevarte boligområder, Bjerggata, går det trapper opp mot Preståsen. Det er en tilrettelagt vei for rullestol og barnevogn ved å benytte veien litt ovenfor Bjerggata 75. Kun to minutter unna utsiktspunktene finner du Brydedammen, et historisk område som idag er et hyggelig turområde.

På tuppen av Vesterøya finner du Folehavna Fort, et tidligere kystfort. Området ble beslaglagt av den tyske okkupasjonsmakten den 8. mai 1941. De tyske militære myndighetene kalte fortet for Vesterøen, men etter 1945 har fortet hatt navnet Folehavna -som egentlig er navnet på den fine bukta med sandstrand ut mot Sandefjordsfjorden. Her finner du rester av anlegget som hadde flere tunneler i fjellet i tillegg til bunkere, forlegningsbrakker, løpegraver, lyskastere, piggtrådgjerde, nærforsvarstillinger, brystvern og minefelt. Fortet har aldri vært i direkte kamp, men deltok i flere anledninger i beskytning av allierte fly.

Historiske opplevelser

Sommerbyen er også kjent som hvalfangstbyen, noe som er godt bevart. I sentrum finner vi blant annet minnesmerke, Hvalfangstmonumentet, plassert i en rundkjøring, i tillegg til kjøpesentret som er kalt Hvaltorvet. Rett bak kjøpesenteret ligger Hvalfangstmuseet som tar deg gjennom fangstens historie. Rundt om i Sandefjord og andre byer i Vestfold finner du historie fra vikingtiden.  Omtrent 2 kilometer fra sentrum finner du Gokstadhaugen hvor Gokstadskipet ble gravet opp i 1880. Syntes du historien om vikingtiden er interessant bør du besøke Slottsfjellet i Tønsberg, Midgard vikingsenter i Borre eller Mølen, Kaupang og Istrehågan i Larvik!

Langesund

I Bamble kommune i Vestfold og Telemark finner vi Langesund, en by med ca. 5.500 innbyggere. Sammen med Porsgrunn, Siljan og Skien, danner Bamble «storkommunen» Grenland som til sammen har nærmere 100.000 innbyggere. Det er en tradisjonell kystby som i mange år var en av Norges viktigste byer innen skipsfart. Langesund ligger ca. 40 kilometer fra Kragerø og 30 kilometer fra Skien, og er kjent for sine vakre svaberg, steinstrender og gode fiskemuligheter. Byen er en typisk sommerby, med et utvalg av puber og restauranter som trekker til seg mange turister i sommersesongen. I Langesund arrangeres årlig fiskefestival og shantyfestival. Byens storstue Wrightegaarden byr på en rekke konserter av kjente artister fra inn- og utland hver sommer. Kun et steinkast fra Langesund sentrum finner vi Langøya, et populært utfluktsmål med en særegen kalkfuruskog, kjent for sitt store mangfold av ulike blomsterarter, bl.a. orkidèer.

Klikk her for å bestille reise til Langesund

Aktiviteter i Langesund og området rundt:

Langesund, kyststien og Tangen Fort

Langesund er perfekt for spaserturer og sykkelturer. Det er korte avstander langs kyststien, mellom sentrum og nærliggende badeområder som Steinvika og Krogshavn. Naturnvernområdet ved Tangen Fort er et populært utfluktsområde, selv om størsteparten av bebyggelsen fra fortet er murt igjen.

Porsgrunn og Brevik

Omtrent 15 kilometer fra Langesund finner vi den lille kystperlen Brevik som tilhører Porsgrunn kommune. Her finner vi et yrende folkeliv gjennom hele sommersesongen, med små trange gater, markeder og ulike isbarer og uterestauranter. Brevik er spesielt kjent for sin Bacalaofestival som foregår hvert år.
Porsgrunn sentrum ligger 7-8 kilometer fra Brevik. Sentralt i Porsgrunn finner vi den kjente Porsgrunds Porselænsfabrik, etablert i 1885. Porselensfabrikken hadde en spesiell status innen design og utvikling, og er i dag eiet av Atle Bryntestad, i samme «familie» som Christiania Glasmagaisn, Norgesglasset og Hadeland Glassverk. Fabrikken har i dag et utsalg som er åpent for kunder, og her tilbys omvisning i fabrikkens lokaler.

Skien

Henrik Ibsens fødeby, Skien, er en av Norges eldste byer, grunnlagt rundt år 1000. Byen er start/endestasjon for Telemarkskanalen. I Skien kan man oppleve gammel trebebyggelse i områdene Snipetorp, Bratsbergkleiva og Bakken. Fylkesmuseet og den vakre blomsterparken Brekkeparken ligger i gangavstand fra sentrum. I Skien kan man bli med på utflukter til «Ibsens Venstøp», hvor Henrik Ibsen ble født og hvor han tilbrakte sine første 7 leveår. I Skien finner vi dessuten gravplasser fra jernalderen (Grini og Solum), helleristninger fra vikingetiden ved Gjerpen og middelalderruiner ved Gimsøy, Skotfoss og på Kapitelberget utenfor sentrum.

Skagerak Arena

En kilometer nord for Skien sentrum ligger Skagerak Arena. Dette er hjemmebanen til Norges mestvinnende cuplag; Odds Ballklubb. I sommersesongen er det mulig å bestille billetter til både cup- og seriekamper hos oss. Vi er stolt sponsor av Telemarks helter.

Skien Fritidspark

Skien Fritidspark ligger et par kilometer utenfor sentrum av Skien. Dette er at allaktivitetsområde som inkluderer svømmehall og badeland, ishall, innendørs hall for fotball og håndball, ulike turløyper, sykkelløyper, tennisbaner, sandvolleyball, skitrekk, minigolf, curling, frisbeepark, idrettspark og en klatrepark. I nær tilknytning til fritidsparken finner vi også flyplass, travbane, skoler, bobilparkering samt et hotell.

Telemarkskanalen

Telemarkskanalen er vannveien fra Skien til Dalen i Telemark med tre kanaler med sluseanlegg i Telemarksvassdraget. Norsjø–Skienkanalen, med slusene i Skien og ved Løveid ble bygget i perioden 1854–1861, og er den eldste av de to kanalene. Bandakkanalen er den andre opprinnelige kanalen og ble åpnet i 1892. I Europa ble denne kanalen i europeiske reisehåndbøker betegnet som et «verdens åttende underverk» da den var ferdig. Bandakkanalen ble bygget hovedsakelig for transport av varer og passasjerer, tømmerfløting og for å motvirke flom. Dette siste ved at man slapp de store tømmervasene av stokker som samlet seg i de trange delene av elveløpene, for eksempel i Steinfoss og Vrangfoss, og som demte opp vannet, slik at det satte betydelige innmarksarealer i Lunde under vann.

I dag er det turister fra nær og fjern som kommer for å oppleve denne unike vannveien som framstår omtrent som for over hundre år siden. De steinsmurte sluseveggene, de enorme sluseportene, åpne- og lukkemekanismen – alt er autentisk. Tre skip trafikkerer daglig kanalen i sommersesongen. Det er mulig å bli med på dagsturer, eller pakker som inkluderer busstransport en vei, og overnatting på det tradisjonsrike Hotel Dalen.

 

Pakkepris per person i dobbeltrom:  fra kr. 12.490,-

Enkeltromstillegg: fra kr. 1.500,-

Prisen inkluderer:

 • Flybilletter Tromsø/Evenes/Bodø- Torp tur/retur
 • Alle flyskatter
 • Ett kolli, 20 kilo innsjekket bagasje på fly
 • Håndbagasje på fly, inntil 5 kilo
 • Transport, flyplass/hotell tur/retur
 • 5 overnattinger i dobbeltrom på Scandic Hotel Park i Sandefjord eller Hotell Klubben i Tønsberg
  Tillegg for 5 overnattinger på Farris Bad Spahotel i Larvik: kr. 500,- pr. person (kun voksne – ingen barn under 16 år)
  Tillegg for 5 overnattinger på Quality Resort & Badepark i Langesund: kr. 1.300,- (inkluderer billetter til Badeland!)
 • Daglig frokost
 • Reiseleder som passer på å ivareta smittevernsregler og som tilrettelegger utflukter og kommer med tips om shoppingmuligheter og restauranter

Ikke inkludert:

 • Utflukter som beskrevet i programmet
 • Måltider og drikkevarer som ikke er beskrevet i programmet
 • Reise- og avbestillingsforsikring
 • Tips/driks

Merk: Vi tar forbehold mht. antall påmeldte. Noen av utfluktene krever et minimumsantall for å kunne gjennomføres. Alle utflukter bør forhåndsbestilles. Det er begrenset med ledig plass på de ulike turene, grunnet kapasitet og smittevernshensyn.

 

Avganger med fly fra Evenes til Torp, Sandefjord:

14. juli, 19. juli, 24. juli og 29. juli 2020:  Evenes – Torp, Sandefjord   11:45 – 13:20

Avganger med fly fra Torp, Sandefjord til Evenes:

19. juli, 24. juli, 29. juli og 3. august 2020:  Torp, Sandefjord – Evenes   09:00 – 11:15

 

Avganger med fly fra Tromsø til Torp, Sandefjord:

14. juli 2020:  Tromsø – Torp, Sandefjord   16:45 – 19:00
19. juli, 24. juli og 29. juli 2020:  Tromsø – Torp, Sandefjord   12:30 – 14:45

Avganger med fly fra Torp, Sandefjord til Tromsø:

19. juli, 24. juli, 29. juli og 3. august 2020:  Torp, Sandefjord – Tromsø   09:00 – 12:00

 

Avganger med fly fra Bodø til Torp, Sandefjord:

14. juli, 19. juli, 24. juli og 29. juli 2020:  Bodø – Torp, Sandefjord   11:15 – 14:45

Avganger med fly fra Torp, Sandefjord til Bodø:

19. juli, 24. juli, 29. juli og 3. august 2020:  Torp, Sandefjord – Bodø   09:00 – 10:30

 

Merk: Alle tider med forbehold mht. endringer.
Alle flyginger forutsetter minimum antall deltakere. Begrenset antall plasser.

Tillatt bagasjekvote: 20 kilo innsjekket bagasje i tillegg til håndbagasje 5 kilo.
Ingen servering ombord. Alle må være ferdig innsjekket senest en time før avgang.
Så langt det lar seg gjøre vil alle familiemedlemmer (medreisende) få sitte sammen på flyene.


Hotell

 • scandic-park-hotel-sandefjord

  Scandic Park Hotel, Sandefjord

  Scandic Park Hotel ligger ved siden av Sandefjord havn, en 10-minutters spasertur fra Sandefjord jernbanestasjon og 7 km fra Torp lufthavn. Scandic Park Sandefjord har gratis Wi-Fi og gratis adgang ti

  Les mer
 • farris-bad-spa-hotel-larvik

  Farris Bad Spa & Hotel, Larvik

  Farris Bad nyter en uslåelig beliggenhet på bystranden i Larvik. Med én fot på land og én fot i vannet er det unike og eksklusive spa-hotellet noe helt spesielt i nordisk sammenheng. Ikke minst fordi

  Les mer
 • quality-hotel-badepark-skjaergarden-langesund

  Quality Hotel & Badepark Skjærgården, Langesund

  Dette unike hotellet ligger vakkert til ved sjøen midt i Langesunds naturskjønne skjærgård, og tilbyr mange rekreasjonsaktiviteter.
  På Quality Hotel Skjærgården kan familier med barn dra nytte av det

  Les mer
 • hotel-klubben-tonsberg

  Hotel Klubben, Tønsberg

  Familie- og konferansehotell ved bryggen i Tønsberg.
  Hotellet kan tilby alt fra store og små konferanser, til showpakker med underholdning og middag. Med sine 12 000 kvm egner hotellet seg til alt fra

  Les mer