13 dager

05/03/2018 - 17/03/2018

Fra NOK 22.950,-

Oslo/Stavanger

Klikk her for program pil

Opplev Thailand, Vietnam og Singapore med herlige Princess Cruises

Bli med oss på en uforglemmelig cruiseopplevelse i Asia når vi tar deg med til pulserende storbyliv i Bangkok, spennende historiske opplevelser i Saigon, avslappende strandliv på palmeøya Koh Samui, og en smak av Østens mest vestlige by Singapore!

13 dagers-pakke som inneholder et 8-dagers cruise med luksusskipet Sapphire Princess fra kun kr. 22.950,- pr. person inkludert flybilletter og 3 overnattinger i Singapore!

Kart reiserute Sapphire Princess : ReisecompanietSINGAPORE – KOH SAMUI – BANGKOK – HO CHI MINH CITY – SINGAPORE

Her kan du få med deg en rundreise som inkluderer en 8-dagers cruiseopplevelse med MS Sapphire Princess, som tar deg med til noen av Asias mest spennende destinasjoner! I prisen er også inkludert flybilletter med Norwegian direkte fra/til London, med avreise fra Stavanger (eller Oslo), transport, utflukt i Singapore med lokal guide, samt 3 overnattinger i Singapore.
Lokalavisen : Reisecompaniet

Benytt sjansen og bli med på en utrolig cruiseopplevelse!

PROGRAM

Dag 1: Stavanger/Oslo – London

Avreise fra Stavanger kl. 19:10, fra Oslo kl. 18:10 med Norwegian til London, Gatwick. Her bytter vi fly og drar videre til Singapore kl. 23:55.

Dag 2: Singapore

Vi ankommer Singapore kl. 20:40 lokal tid. Her hentes vi på flyplassen og transporteres direkte til Hotel Intercontinental Singapore, hvor vi skal tilbringe en natt i forkant av cruiset. Hotellet har en meget sentral beliggenhet, i hjertet av byen, med gangavstand til Raffles Square og Orchard Road.

Dag 3: Singapore, innsjekking på cruise

Vi sjekker ut fra hotellet etter frokost, og drar med buss til cruiseterminalen i Singapore. Her sjekker vi inn på cruiset og går om bord Sapphire Princess. Skipet seiler fra Singapore kl. 16:00. Vi får god tid til å orientere oss før vi møtes til middag om kvelden. Alle måltider om bord er selvsagt inkludert i prisen, og skipet frister med herlig frokostbuffet, lunsj og middag av meget bra kvalitet.

Dag 4: Til sjøs

Vi får hele dagen om bord på vakre MS Sapphire Princess, på vei nordover fra Singapore til Thailand. Skipet har 3 ulike svømmebassenger på dekk og et stort uteområde som innbyr til en dag uten store aktiviteter. Temperaturen i området er stabil. Det er godt og varmt. Husk å medbringe badetøy! Om bord finnes flere boblebad og et eget spa-senter, The Sanctuary. I tillegg kan du benytte skipets 9-hulls golfbane, joggetrasè, spille tennis, basketball eller benytte treningssentret.

Dag 5: Koh Samui, Thailand

Vi ankommer ferieøya Koh Samui kl. 08:00 om morgenen, og har hele dagen til disposisjon frem til skipet seiler videre kl. 18:00. Koh Samui er en av de mest kjente og mest velutviklede ferieøyene i Thailand. Hit drar tusenvis av turister året rundt for å nyte livet på de mange vakre strendene på øya. Mest kjent er kanskje Chaweng Beach, som ligger på østkysten av øya. Dette er Thailands tredje største øy, og befolkningen livnærer seg stort sett av kokosnøttproduksjon, fiske og turistnæring. Skipet ankrer opp ved Natorn, og man må ta mindre båter inn til land. Det er mulig å dra inn på egenhånd, eller man kan forhåndsbestille utflukter. Blant severdighetene vi anbefaler på Koh Samui er Big Buddha (Wat Prayai), et stort tempel for meditasjon beliggende på Fan Island, Na Muang Waterfall, et av øyas mest kjente symboler, eller Chaweng Beach som er det største knutepunktet på øya. Her bugner det av butikker, barer og restauranter.

Dag 6: Laem Chabang (Bangkok), Thailand

Vi ankommer Laem Chabang kl. 07:00 om morgenen. Dette er en liten forstad til millionbyen Bangkok, som er et av turens store høydepunkt. Vi anbefaler å starte tidlig, transporten inn til byen kan ta to timer. Det legges opp til flere utflukter som kan forhåndsbestilles fra skipet, eller man kan dra inn til Bangkok på egenhånd. Benytt anledningen til å få med deg Grand Palace, byens mest kjente attraksjon, som er et av verdens mest kjente og mest besøkte templer. Vi anbefaler også et besøk i et av Bangkoks mange flytende markeder, som byr på travel aktivitet på elven, og mange stoppesteder underveis hvor man kan kjøpe alt fra fersk fisk til dyre designerklær. Skipet seiler videre kl. 19:00, så hvis man planlegger godt kan man få mye ut av dagen i Thailands hovedstad.

Dag 7: Til sjøs

I dag seiler skipet sydøstover langs kysten, til Vietnam. Vi passerer de vakre klippene og nyter livet om bord. Sapphire Princess tilbyr et rikt underholdningstilbud. Her finnes både innendørs og utendørs kino, casino, nattklubb og ulike salonger, blant annet egen sigar-lounge. Ønsker du å rusle innendørs tilbys eget atrium med flere små butikker, barer, bibliotek og eget kunstgalleri. Alle måltider er inkludert i prisen, og frokost, lunsj og middag serveres i skipets mange spisesaler.

Dag 8: Phu My (Ho Chi Minh City), Vietnam

I dag ankommer vi Phu My, havnen utenfor Vietnams største by, Ho Chi Minh City (tidligere Saigon) kl. 07:00. Det er ca. 1,5 t. med buss/taxi inn til sentrum, og vi anbefaler å bruke muligheten til å melde seg på en ferdig tilrettelagt utflukt fra skipet, for å få mest mulig ut av dagen. Ho Chi Minh City ligger ved kjente Mekong River, og har vært et viktig knutepunkt i Vietnam i hundrevis av år. Av viktige severdigheter bør du først og fremst få med deg Cu Chi Tunnels, som ble benyttet under Vietnamkrigen av lokalbefolkningen. Det er tusenvis av meter med underjordiske tunneler, innredet med kjøkken, møterom og helsestasjoner, i dag kun i bruk som et museum. En opplevelse! Få også med deg de franske kvarterene i byen, og spesielt kopien av Notre Dame-kirken i Paris. Skipet seiler videre kl. 18:00.

Dag 9: Til sjøs

Dette er siste «fridagen» om bord på skipet. Vi seiler fra Vietnam, krysser Sydkinahavet retning Singapore, i malaysisk farvann. Benytt sjansen til å sikre deg gode måltider i en eller flere av de mange spisesalene eller restaurantene om bord. Sapphire Princess frister med egen vinbar, konditori, pizzeria, steak house, grillrestaurant, iskrembar, balkongrestaurant og italiensk restaurant.

Dag 10: Ankomst Singapore

Skipet ankommer Singapore kl. 07:00 om morgenen. Vi får tid til å nyte frokosten om bord før vi rydder lugaren og sjekker ut, ca. kl. 12:00. Vi hentes på cruiseterminalen før ferden går tilbake til vårt hotell Intercontinental. Her skal vi tilbringe to netter før hjemreisen til Norge. Vårt utvalgte hotell holder meget høy internasjonal klasse, og tilbyr høy servicegrad. Her finnes flere gode restauranter, egen bar og stort svømmebasseng. Med sin beliggenhet midt i hjertet av byen er det korte avstander til alle shoppingmuligheter og severdigheter.

Dag 11: Singapore

Etter frokost på hotellet gjør vi oss klare for en utflukt med lokal guide i Singapore. Vi starter fra hotellet og drar til Civic-distriktet, hvor vi passerer Padang og Singapore Cricket Club. Vi får se parlamentsbygningen og Nasjonalgalleriet. Vi stanser ved Merlion Park, og får en fantastisk utsikt over Marina Bay. Her blir det anledning til fotografering ved byens kjente ikon; Merlion-figuren, som er halvt fisk og halvt løve. Vi fortsetter til velkjente Thian Hock Keng-templet, et av Singapores eldste buddhist-templer. Derfra fortsetter vi til Chinatown, som er kjent for sitt enorme utvalg av sjapper og restauranter. Vi drar videre til Botanisk hage, som står på UNESCOs verdensarvliste på grunn av sine mer enn 60.000 orkidèer i alle varianter. Ferden fortsetter til Little India. Her blir det tid til en spasertur i mylderet av lukter, smaker og vakre bakgårder. Avslutningsvis får vi en velsmakende tradisjonell Dim Sum-lunsj på en lokal kinesisk restaurant før vi drar til utsiktspunktet Mount Faber for å ta kabelbanen over til ferieøya Sentosa. Turen avsluttes på Sentosa, og man må komme seg tilbake til hotellet på egenhånd. Sentosa byr på en egen jernbane, flere severdigheter, et akvarium, golfbane og en egen sandstrand.

Dag 12: Singapore – London

Vi sjekker ut fra hotellet midt på dagen, og vi får noe tid til å shoppe i Singapore før bussen tar oss til flyplassen ca. kl. 18:00. Flyavgang med Norwegian kl. 22:50 direkte til London.

Dag 13: London – Stavanger/Oslo

Vi ankommer London kl. 05:00. Her bytter vi fly og drar videre med Norwegian til Oslo kl. 09:20. Ankomst Oslo kl. 12:25, flybytte, og videre fly til Stavanger med ankomst kl. 17:05.

PRISER

Priser i ulike lugarkategorier:

Innvendig lugar: fra kr. 22.950,- pr. person i dobbellugar (kr. 30.700,- pr. person i enkellugar)
Utvendig lugar: fra kr. 24.850,- pr. person i dobbellugar (kr. 34.500,- pr. person i enkellugar)
Lugar med balkong: fra kr. 26.850,- pr. person i dobbellugar (kr. 37.350,- pr. person i enkellugar)

Se mer informasjon om lugarkategorier under fanen «Praktisk».

Dette er inkludert i prisen:

 • Flybilletter, Oslo/Stavanger – Singapore tur/retur med Norwegian
 • Alle norske og internasjonale flyskatter
 • 2 x 20 kilo innsjekket bagasje
 • Servering om bord på fly
 • Cruise i valgt lugar med MS Sapphire Princess, 8 dager
 • Alle måltider ombord på cruiset (ikke drikkevarer)
 • En rekke aktiviteter ombord
 • Alle havneavgifter
 • Serviceavgifter/tips til besetningen ombord
 • Transport, flyplass-hotell-cruise tur/retur i Singapore
 • Utflukt i Singapore inkl. lunsj
 • Overnatting 3 netter på det meget luksuriøse Hotel Intercontinental 5* i Singapore med frokost
 • Norsk reiseleder fra Reisecompaniet

Dette er ikke inkludert i prisen

 • Drikkepakke: fra kr. 3.600,- pr. person (drikke om bord på cruiset)
 • Reiseforsikring

De oppgitte fra-prisene er i NOK pr. person i dobbeltlugar inkludert alt av måltider ombord samt havneavgifter underveis, avhengig av tilgjengelighet ved bestilling. Med forbehold om endringer og trykkfeil.


Reisecompaniet har KVALITETSGARANTI!

 • attraktive reiseperioder
 • håndplukkede hoteller med god standard og beliggenhet
 • flere utflukter og måltider inkludert i prisen
 • alltid norsk reiseleder

Husk dette når du sammenlikner våre tilbud med andre.

FLYTIDER

Flytider fra Oslo:

5. mars, Oslo – London/Gatwick, 1810-1930 D8 2807
5. mars, London/Gatwick – Singapore, 2355-2040 DI 7409
16. mars, Singapore – London/Gatwick, 2250-0500 DI 7410
17. mars, London/Gatwick – Oslo, 0920-1225 D8 2802

Flytider fra Stavanger:

5. mars, Stavanger – London/Gatwick, 1910-2000 DY 1336
5. mars, London/Gatwick – Singapore, 2355-2040 DI 7409
16. mars, Singapore – London/Gatwick, 2250-0500  DI 7410
17. mars, London/Gatwick – Oslo, 0920-1225 D8 2802
17. mars, Oslo – Stavanger, 1615-1705 DY 538


OM SKIPET

Sapphire Princess er en juvel på det åpne havet, fylt med innovative funksjoner og luksuriøse fasiliteter. Du kan svømme i et av de fire lekre bassengene, handle i butikkene eller få en avslappende massasje i Lotus Spa. Spis pizza og burgere helt uformelt eller mer elegant i en av de mange formelle spisesalene og spesialitetsrestaurantene. Og du finner garantert en lugar med utsikt over havet blant de nesten 740 balkonglugarene.

De mange aktivitetene om bord på skipene våre er utarbeidet for å stimulere, lære opp, underholde, inspirere og svette – ikke nødvendigvis i den rekkefølgen. Men du kan være sikker på at vi vil gjøre vårt aller beste for å dekke alle behov. Dette skipet er lastet fullt med morsomme ting du kan gjøre, fra kunstauksjon til virtuell golf.

Les mer om skipet på Princess Cruises

LUGARKATEGORIER

Vi tilbyr tre ulike lugarkategorier på denne reisen:

 

Innvendig lugar - Sapphire Princess, Princess Cruises : ReisecompanietInnvendig lugar

De innvendige lugarene befinner seg på dekk 5 (Plaza), 8 (Emerald), 9 (Dolphin), 10 (Caribe), 11 (Baja), 12 (Aloha) og 14 (Lido). Lugarene har eget bad med toalett og dusj, kjøleskap, safe og TV. Lugarene er på ca. 14 kvm, og har to enkeltsenger eller dobbeltseng.

 

Utvendig lugar - Sapphire Princess, Princess Cruises : ReisecompanietUtvendig lugar

De utvendige lugarene befinner seg på dekk 5 (Plaza), 8 (Emerald) og 10 (Caribe).
Lugarene har havutsikt, eller begrenset havutsikt, eget bad med toalett og dusj, kjøleskap, safe og TV. Lugarene er på mellom 14-19 kvm, og har to enkeltsenger eller dobbeltseng.

 

Lugar med balkong - Sapphire Princess, Princess Cruises : ReisecompanietLugar med balkong

Lugarene med balkong befinner seg på dekk 8 (Emerald), 9 (Dolphin), 10 (Caribe), 11 (Baja), 12 (Aloha) og 14 (Lido). Lugarene har egen balkong med havutsikt, eget bad med toalett og dusj, kjøleskap, safe og TV. Lugarene er på mellom 18-20 kvm, og har to enkeltsenger eller dobbeltseng.

 

REISERUTE / SEILINGSPLAN

Dag Ankomst Avreise Havn
Dag 1 16:00 Singapore
Dag 2 På sjøen
Dag 3 08:00 17:00 Koh Samui
Dag 4 07:00 19:00 Laem Chabang (Bangkok)
Dag 5 På sjøen
Dag 6 07:00 18:00 Phu My
Dag 7 På sjøen
Dag 8 07:00 Singapore

OM HOTELLET I SINGAPORE

Intercontinental Singapore : Hotel : ReisecompanietIntercontinental Singapore

Vårt utvalgte hotell holder meget høy internasjonal klasse, og tilbyr høy servicegrad. Her finnes flere gode restauranter, egen bar og stort svømmebasseng. Med sin beliggenhet midt i hjertet av byen er det korte avstander til alle shoppingmuligheter og severdigheter.

Link til kart.
Link til hotellets hjemmeside.


Kart

Send en forespørsel

Forespørsel

 • Se vår personvernpolicy
 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.