10 dager

05/06/2017 - 14/06/2017

Fra NOK 14.900,-

Bergen, Stavanger, Trondheim, Oslo

Klikk her for program pil

Drømmecruise i Middelhavet med Brilliance of the Seas
5. – 14. juni 2017

Unn deg en tjuvstart på sommeren når vi inviterer til en svært hyggelig cruiseopplevelse til noen av Middelhavets mest populære destinasjoner. Nyt den behagelige atmosfæren om bord på Brilliance of the Seas mens vi besøker Italia, Frankrike og Spania på denne 10 dagers drømmereisen.

Barcelona – Cannes – La Spezia – Roma – Korsika – Palma de Mallorca- Barcelona

Nyt herlige dager på cruise før turistene inntar Middelhavets strender! Vi tilbyr et meget populært cruise som tar deg med til storbyer og herlige strender langs kysten av Italia, Frankrike og Spania på dette 9 dagers forsommercruiset.

Brilliance of the Seas er et av skipene i Radiance-klassen. Skipet er utstyrt med store glassvinduer som gir en fantastisk utsikt og mye lys om bord. Her kan du nyte en moderne samling av kunstverk og skulpturer. Om bord tilbys et bredt underholdningstilbud som utendørs svømmebasseng, treningsstudio, casino, show-teater, spa-avdeling, samt flere barer og restauranter. Alle måltider om bord inngår i tilbudet. Flybilletter, cruise og en overnatting i Barcelona er også inkludert i prisen!

Er du ikke Fjordkraft-kunde?
Fortvil ikke, du kan fortsatt bestille dette drømmecruiset. Se mer informasjon under pris-fanen.

Royal Caribbean Cruise Line leverer «best i klassen»-service. Alle måltider om bord er inkludert og alle skatter, avgifter, samt tips til besetningen inngår i prisen.

PROGRAM

F=Frokost, L=Lunsj, M=Middag

Dag 1: 5. juni (-)

Avreise fra Bergen, Stavanger, Trondheim eller Oslo på morgenen. Vi drar med SAS fra Gardermoen direkte til Barcelona kl. 13:45. Ankomst kl. 17:10. Reiselederen fra Reisecompaniet møter gruppen ved innsjekking på Gardermoen og følger gruppen hele veien på reisen. Ved ankomst transporteres vi til vårt hotell i Barcelona, hvor vi skal tilbringe en natt før cruiset. Ettermiddagen er til fri disposisjon. Barcelona er en moderne by med et rikt utvalg av restauranter, butikker og opplevelser.

Dag 2: 6. juni (F/M)

Vi sjekker ut fra hotellet etter frokost og drar til cruiseterminalen som ligger midt i sentrum. Her går vi om bord på Brilliance of the Seas, og vi får muligheten til å slappe av på lugaren før felles informasjonsmøte og middag i skipets restaurant om kvelden. Vår reiseleder vil informere om ulike utfluktsmuligheter underveis, og vi tar del i en orientering om sikkerhet om bord. Skipet seiler fra Barcelona kl. 17:00 med kurs nordøst, mot den franske rivieraen.

Dag 3: 7. juni (F/L/M)

Vi nyter frokosten om bord på skipet, mens skipet seiler inn til Cannes, en av verdens mest kjente filmbyer. Cannes byr på en rekke utfluktsmuligheter, og vi anbefaler å besøke gamlebyen «Le Suquet» eller å rusle langs strandpromenaden La Croisette. Her finnes også flotte bademuligheter og muligheter for å finne noen riktig gode restauranter. Frokost, lunsj og middag serveres om bord på skipet.

Dag 4: 8. juni (F/L/M)

I dag ankommer vi havnebyen La Spezia kl. 07:00. Her bør du få med deg viktige utflukter som arrangeres fra skipet. Vi anbefaler dagsutflukter til de nærliggende byene i Toscana: Firenze eller Pisa. Her er også mulig å dra på egenhånd til klippelandsbyene i Cinque Terre. Frokost, lunsj og middag nytes i skipets restaurant.

Dag 5: 9. juni (F/L/M)

Vi ankommer Civitavecchia kl. 07:00 om morgenen. Her vil vi få muligheter til å delta på et utvalg av utflukter som kan reserveres om bord. Roma byr på et enormt spekter av severdigheter. Besøk Trevi-fontenen, Colosseum og Peterskirken enten på egenhånd eller sammen med en større gruppe. Frokost, lunsj og middag serveres om bord på skipet.

Dag 6: 10. juni (F/L/M)

I dag ankommer vi en av Middelhavets skjulte perler, selveste «Skjønnhetens øy», Korsika. Dette er først og fremst kjent som Napoleons hjemby, og det er ikke vanskelig å forstå når man vandrer gatelangs i Ajaccio. Flere gater bærer hans navn, han har eget museum, Musée Napoleon, og det står en statue av ham i sentrum. Foruten Napoleon preges byen av snøhvite sandstrender, biler og massevis av turister. Vi drar videre fra Korsika kl. 17:00. Frokost, lunsj og middag serveres om bord.

Dag 7: 11. juni (F/L/M)

Hele denne dagen tilbringes om bord på skipet, da vi flytter oss fra Korsika til Mallorca. Oppdag luksusen som kjennetegner Royal Caribbean Cruise Line, og samle inntrykkene fra dette flotte middelhavscruiset. Benytt anledningen til å nyte livet i bassenget om bord, eller unn deg en spa-opplevelse i skipets velværesenter. Frokost, lunsj og middag nytes i skipets restaurant.

Dag 8: 12. juni (F/L/M)

I dag ankommer vi Mallorca kl. 08:00 om morgenen. Her skal vi være i to hele dager, så det blir rikelig med tid til å utforske denne populære ferieøya som på så mange måter har fått sin renessanse. Besøk de vakre grottene utenfor Porto Christo, eller dra på avslappende strandutflukt til Alcudia på nordsiden av øya. Alle måltider om bord.

Dag 9: 13. juni (F/L/M)

Hele dagen er til disposisjon på Mallorca, før avreise tilbake til Barcelona kl. 17:00. Benytt anledningen til å oppleve den trendy hovedstaden Palma, og gjør noen shopping-kupp i en av de mange eksklusive butikkene i sentrum. Frokost, lunsj og middag serveres om bord.

Dag 10: 14. juni (F)

Vi ankommer Barcelona kl. 07:00 om morgenen, nyter frokost om bord før vi sjekker ut fra skipet, og blir hentet ved cruiseterminalen kl. 08:30. Herfra går ferden til flyplassen, før hjemreise med SAS kl. 11:30 til Oslo. Ankomst Gardermoen kl. 14:50. Videre forbindelse til Bergen, Stavanger eller Trondheim mulig.

PRISER

Pris pr. person i innvendig lugar: NOK 14.900,- (i delt dobbeltrom/lugar)

Tillegg for lugar med balkong: NOK 4.000,-

Tillegg for ikke Fjordkraft-kunder: NOK 2.000,-

Dette er inkludert i prisen:

 • Flyreise, Oslo – Barcelona tur/retur
 • Alle norske og internasjonale flyskatter pr. 01.01.17
 • 1 overnatting i forkant av cruiset i delt dobbeltrom på hotell i Barcelona
 • Cruise, 8 netter med Brilliance of the Seas (Royal Caribbean Cruise Line) i valgt dobbellugar
 • Alle havneavgifter
 • Alle måltider (frokost/lunsj/middag) hver dag om bord på skipet
 • Tips til mannskapet ombord
 • Transport, flyplass/hotell/cruise
 • Norsk reiseleder fra Reisecompaniet

Dette er ikke inkludert:

 • Drikkevarer (drikkepakke på cruiset kan kjøpes på forhånd)
 • Måltider som ikke er spesifisert
 • Reiseforsikring
 • Frivillige utflukter underveis på cruiset
 • Tilslutningsbilletter med SAS, fra Bergen, Trondheim eller Stavanger (fra ca. kr. 700,-)

Min. antall deltakere: 20.
Forbehold mht. endringer i flytider, valutakurs og andre forhold vi ikke er herre over.

Cruisets seilingsplan

Dag Havn Ankomst Avreise
1 Barcelona, Spania 17:00
2 Cannes, Frankrike 08:00 19:00
3 La Spezia, Italia 07:00 19:00
4 Roma/Civitavecchia Italia 07:00 19:00
5 Ajaccio/Korsika, Frankrike 08:00 17:00
6 Til sjøs 07:00 17:00
7 Palma de Mallorca, Spania 08:00
8 Palma de Mallorca, Spania 17:00
9 Barcelona, Spania 07:00

Om skipet

Royal Caribbeans Radiance-klasse består av skipene Brilliance of the Seas, Jewel of the Seas, Radiance of the Seas og Serenade of the Seas. Skipene er flåtens mest elegante med sine store glassvinduer og flere åpne rom enn de andre skipene. Skipene er noe mindre i størrelse enn sine storesøstre i Oasis-, Freedom- og Voyager-klassene, men her mangler ingenting. Om bord på Brilliance of the Seas finnes fem restauranter, badeområdet Adventure Beach med sklie og leker for barn, klatrevegg, minigolf, golfsimulator, voksenområdet «Solarium» med innendørs basseng og boblebad samt selvstabiliserende biljardbord.


Kart

Send en forespørsel

Forespørsel

 • Se vår personvernpolicy
 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Du er kanskje også interessert i