Ta kontakt dager

Ta kontakt

fra NOK 8.095

Oslo

Eksempelcruise

Dette er et eksempel på cruise Reisecompaniet tilbyr. Vi samarbeider med flere av verdens beste cruiserederier, og har et bredt utvalg av ulike typer cruise. Drømmer du om å reise på cruise?
Send oss en forespørsel!

En uforglemmelig cruiseopplevelse!

Med et utrolige nivå på personlige service, prisbelønt kjøkken, verdensberømte fasiliteter og de romsligste lugarene til sjøs sørger Celebrity Cruises for at du får en uforglemmelig cruiseopplevelse!

Det er ikke overraskende at Celebritys gjester og reisepressen, som Condé Nast Traveler, konsekvent rangerer Celebrity Cruises blant verdens beste cruiseselskaper. Søsterrederiet til Royal Caribbean seiler til mange ulike destinasjoner. Vi kan nevne Middelhavet (sommerstid), Karibien, Sør-Amerika, Alaska, Bermuda samt transatlantiske cruise.


Ombord på Celebrity Cruises

Atmosfæren om bord er rolig og avslappende. Har du tidligere vært på cruise med f.eks. et av søsterrederiet Royal Caribbean sine skip vil du merke forskjellen. Med én ansatt for hver andre gjest, kommer Celebritys personlige service alle dine behov i forkjøpet. I lugaren, ved bassengkanten, i AquaSpa, uansett hvor og når – de ansatte ombord gjør det lille ekstra for å sikre at alle aspekter av cruiset ditt svarer til forventningene dine.

En rekke øyeblikk smelter sammen for å skape en minneverdig cruiseferie. Ombord på Celebrity omfatter disse øyeblikkene den stille gleden ved å skjelne en Alexander Valley Cabernet fra en australsk Shiraz med hjelp fra skipets kunnskapsrike vinkelner, eller tilfredsstillelsen av å perfeksjonere matlagingsferdighetene dine på et kurs med en førsteklasses kokk. Kanskje er det så enkelt som å finne sengen din oppredd akkurat slik du liker den.

Av aktiviteter om bord kan vi nevne foredrag, [email protected] (datakurs), Hot Glass Show, Celebritys vinopplevelse (vinsmaking), forestillinger, shopping i elegante butikker, kunstauksjoner, salonger/barer, spaavdeling, treningsstudio m.m. Liker du heller å slappe av ved bassenget med en god bok er det også en mulighet!


Celebrity Cruises passer for

Celebrity Cruises anbefales for deg som ønsker å dra på cruise med et stort skip, men samtidig oppleve litt av den sofistikerte og luksuriøse følelsen man får ombord på et eksklusivt skip. Setter du ekstra pris på god mat og fantastisk service er dette rederiet for deg! Appellerer til både par, bryllupsreisende, enkeltpersoner og familier med barn/tenåringer. Gjestenes alder varierer fra 35 – 60, med en snittalder på 48 år.

Send en forespørsel

Forespørsel

  • Se vår personvernpolicy
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.