Ta kontakt dager

Ta kontakt

Ta kontakt

Oslo

Eksempelcruise

Dette er et eksempel på cruise Reisecompaniet tilbyr. Vi samarbeider med flere av verdens beste cruiserederier, og har et bredt utvalg av ulike typer cruise. Drømmer du om å reise på cruise?
Send oss en forespørsel!

Et av verdens største og mest anerkjente rederier

Holland America Line er ikke blant de aller mest kjente rederiene på det norske markedet, men er et av verdens største og mest anerkjente rederier. HAL har en historie som strekker seg helt tilbake til 1873, og har i dag en rekke skip som hvert år cruiser ca 700.000 gjester med stil og kvalitet. Rederiet er et av de få rederiene som cruiser over hele verden, og som også tilbyr klassiske verdenscruise.

Spennende destinasjoner, enormt utvalg på havneutflukter og ofte cruise av 10 -15 dagers varighet er noen av varemerkene. Rederiet cruiser i Karibien, Alaska, Europa, Mexico, Sør- Amerika, Panama-kanalen, Australia, New Zealand og Asia.

Holland America Line er også anerkjent med en rekke priser og utmerkelser når det gjelder service og 5- stjerners kjøkken, og har som slagord ” Through excellence, we create once-in-a-lifetime experiences, every time.”, sammen med en kampanje verdt USD 525 millioner som heter Signature of Excellence.

Romslige skip i mellomstørrelsen er et annet varemerke for HAL. Om bord på et skip fra Holland America Line får du virkelig følelsen av å være en gjest som settes pris på. Eksklusivt interiør, kunst og teakgulv er gjennomgangstema, og i fellesrommene er det friske blomsteroppsatser. Dersom du ønsker et cruise av høy kvalitet som gir mye for pengene er Holland America Line et sikkert valg.

Send en forespørsel

Forespørsel

  • Se vår personvernpolicy
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.