Ta kontakt dager

Ta kontakt

Ta kontakt

Oslo

Eksempelcruise

Dette er et eksempel på cruise Reisecompaniet tilbyr. Vi samarbeider med flere av verdens beste cruiserederier, og har et bredt utvalg av ulike typer cruise. Drømmer du om å reise på cruise?
Send oss en forespørsel!

Royal Caribbean International

Royal Caribbean er et av verdens største og mest anerkjente rederier. Rederiet tilbyr aktivitetsfylte cruise som passer for de aller fleste, inkludert par, familier og deg som vil forsøke cruise for første gang. Et cruise med Royal Caribbean er et godt og sikkert valg om du vil ha en god cruiseferie!

Rederiet seiler hovedsakelig i Karibien og Middelhavet (på sommertid), men det er også flotte seilinger i blant annet Nord-Europa, Alaska, Asia og Hawaii. Rederiet er veldig populært i Skandinavia og har du først reist med Royal en gang er det mange som vender tilbake!


Skipene

Royal Caribbean har totalt 22 skip som tar fra 2000 til 5500 gjester. Moderne og komfortable skip tar deg med til over 300 destinasjoner verden over, særlig kjent er spektakulære Oasis of the Seas og Allure of the Seas, de to søsterskipene som er verden største cruiseskip. Flåten er delt inn i seks skipsklasser, avhengig av størrelse på skipene. Om bord har du en rekke valgmuligheter både når det gjelder lugarer, aktiviteter, attraksjoner, bespisning og underholdning – og det meste er inkludert i prisen.


Royal Caribbean passer for

Royal Caribbean appellerer i hovedsak til familier, par og enkeltpersoner fra 30 år og oppover. Gjennomsnittsalderen på gjestene er ca 40 år, noe lavere på 3- og 4 netters cruise, og noe høyere på lengre cruise over 10 netter. Gjestene er aktive reisende med ønske om en ferie til en overkommelig pris som gir en underholdende, eventyrlig, avslappende og smakfull opplevelse. God service, god mat og masse aktiviteter om bord er andre kjennetegn.

Her er et utvalg av det som finnes av aktiviteter ombord

Klatrevegg, golfsimulator, minigolf, løpebane rundt hele skipet, basket- og volleyballbane, stort treningsstudio med alle fasiliteter og flere badstuer, stort og velutstyrt helse- og velværesenter med eget spa og skjønnhetssalong, flere basseng, soldekk og boblebad, teatersal, kasino, kino, bibliotek, nattklubb, flere barer. På Oasis, Freedom- og Voyager Class- skipene finnes også skøytebane. Og ikke nok med det, på Oasis og Freedom Class skipene kan man også surfe på bakre del av skipet. Alle skip tilbyr et stort utvalg av restauranter og kaféer som vil tilfredstille selv den mest kresne gane. Menyene er satt sammen av kokker som bruker utsøkte råvarer og førsteklasses kokkekunst.

Barn på cruise

Om bord på skipet og på destinasjonene du ankommer er alt godt tilrettelagt for barn. Cruise som ferieform blir stadig mer attraktivt for barnefamilier! RCI har et omfattende barneprogram om bord hvor barn i alderen 6 mnd til 17 år kan besøke Adventure Ocean. Dette er et program spesielt tilegnet for å underholde barn og ungdom. Det er et stort avskjermet barne- og ungdomsområde med egne barneklubber, vannrutsjebane, flere aktivitetsrom, eget diskotek og stort videospillområde.

Send en forespørsel

Forespørsel

  • Se vår personvernpolicy
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.