10 dager

Ta kontakt

fra NOK 14.240,-

Fort Lauderdale

Klikk her for program pil

5 stjerners cruise i Karibien med lekre Celebrity Equinox.

10 dager/9 netter: Inkludert drikkepakke, «lommepenger» – og halv pris for ledsager!
Fort Lauderdale (Florida, USA) – Oranjestad (Aruba) – Willemstad (Curacao) – Georgetown (Grand Cayman) – Nassau (Bahamas) – Fort Lauderdale (Florida, USA)

Bli med når vi tar deg med på et 10 dagers luksuscruise i Karibien. Vi tar deg med til herlige to av de vakre karibiske ABC-øyene, Aruba og Curacao, videre til Georgetown på Grand Cayman Island som ligger syd for Cuba, før vi avslutter via Nassau på Bahamas med retur til Fort Lauderdale.

Vi drar med prisbelønte Celebrity Equinox som kan tilby et utall av aktiviteter ombord både innendørs og ute på dekk. Dette blir en storslagen cruiseopplevelse og en mulighet til å oppdage solfylte Florida både før og etter cruiset. Skipet kan tilby flere ulike lugartyper; innvendig og utvendig, med og uten balkong. Alle måltider ombord er inkludert i prisen. Og du får med drikkepakke på kjøpet! Ingen skatter og avgifter kommer i tillegg, og tips til besetningen ombord er også inkludert i prisen. Du får også WiFi-pakke ombord.

Bestiller du i kampanjeperioden får du dessuten halv pris for ledsager om to personer reiser sammen, samt 175,- USD i «lommepenger» som kan benyttes ombord.
Oppgitte priser er basert på overnatting i utvendig dobbellugar med balkong.

Tone Lomsdal Næss

Kontakt Tone for tilbud:

Tlf. 33117171 (mandag, tirsdag, torsdag, fredag kl. 10:00-15:00)
E-post: ferie@connections.no

SEILINGSPLAN (EKSEMPEL)

PRISER

Pris, 1. person i utvendig lugar med balkong: kr. 18.986,-
Pris, 2. person: kr. 9.493,-
Enkellugar er mulig, mot pristillegg.

Utflukter underveis på cruiset:
Det vil bli mulig å forhåndsbestille utflukter. Informasjon om dette vil bli tilsendt i god tid før avreise.

Prisen inkluderer:

• 10 dager/9 netter cruise i Karibien med Celebrity Equinox i valgt dobbellugar med balkong
• Helpensjon om bord på skipet (daglig frokost, lunsj og middag)
• Classic drikkepakke om bord på skipet
• WiFi-pakke ombord
• Alle havneavgifter og tips til besetningen om bord
• «Lommepenger» Cruise credit USD 175,- til bruk ombord

Dette er ikke inkludert:

• ESTA (elektronisk visum før innreise til USA)
• Flybilletter
• Opphold før og etter cruiset
• Utflukter underveis
• Enkeltromstillegg

Vi gir deg gjerne tilbud på flybilletter fra/til Norge, samt overnatting i Florida før og/eller etter cruiset.
Vi tar forbehold mht. endringer i pris og program, samt andre forhold vi ikke er herre over.

Spesielle regler for reise til USA og Karibien: Coronapass nødvendig. Andre restriksjoner kan forekomme.

OM SKIPET

Celebrity Equinox er et prisbelønt skip i Solsticeklassen som seiler i solfylte og eksotiske Karibien hele året, fra Miami og Fort Lauderdale.

Skipet besøker noen av Karibiens mest fantastiske øyer inkludert spennende destinasjoner på blant annet Grand Cayman, Conzumel og Costa Maya i Mexico og ikke minst fargerike Key West. Her tilbys en mengde spennende utflukter og opplevelser i land, samt et stort utvalg av aktiviteter ombord.

Celebrity Equinox hadde sin jomfruseiling i august 2009, og har nettopp gjennomgått en oppgradering. Skipet kan ta maksimalt 2800 passasjerer, og har et mannskap på ca. 1.200. Det er hele 317 meter langt og har 16 dekk. De fleste av lugarene har egen balkong, men skipet har også innvendige og utvendige lugarer, samt suiter i ulike størrelser. Skipets prisvinnende restauranter tilbyr stor variasjon av matopplevelser, selv for den mest kresne gane. Alt fra Asian Fusion til delikatesser fra det franske kjøkken. Når mørket senker seg og middagen er fortært, er det muligheter for god underholdning enten i form av Broadway-show, konserter eller pulserende nattklubber.

En av verdens ledende spa-og velværemerkevarer har inngått et samarbeid med Celebrity Cruises for å tilby eksklusive behandlinger til sine gjester. Canyon Ranch er pionerer i utviklingen av velvære og livsstil og har vært industrileder i en årekke. Ombord finnes dessuten eget treningssenter. Fantastiske panoramavinduer fra gulv til tak skaper en sjeldent bra utsikt til treningstimen. Det høyteknologiske treningssenteret har det siste innen tredemøller, cross trenere, sykler og annet utstyr. Moderne butikker tilbyr flotte smykker, klokker, utsøkte perler, kosmetikk, parfyme og mye mer. På Celebrity Equinox vil dessuten europeisk-inspirerte piazzaer og elegante gallerier friste med nøye utvalgte produkter.

Skipet har egen joggebane, soldekk, boblebad, bassengområde og mye, mye mer. Les mer om «Celebrity Equinox» på rederiets hjemmeside.

LUGAR

Oppgitt pris gjelder ved overnatting i dobbellugar med balkong:

Lugar med balkong - Celebrity Equinox : Reisecompaniet

Lugar med balkong

Lugarene med balkong har egen balkong med havutsikt. Lugaren har eget sitteområde, privat balkong, bad, sminkebord med hårføner, TV, radio, minikjøleskap og safe. Lugarene er på 18 kvm (stor balkong ca. 5 kvm), og har to enkeltsenger eller dobbeltseng.

 


Land

  • usa

    USA

    USA har så mye å by på. Her kan de fleste, uansett alder og interesser, finne et reisemål som passer for seg. Fornøyelsesparker, livlige storbyer og imponerende natur, og store variasjoner i både kultur og natur fra stat til stat er bare noen av grunnene til hvorfor mange velger å ta ferie i USA gang på gang.

    Les mer

Send en forespørsel

Forespørsel

  • Se vår personvernpolicy
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.