5 dager

25/11/2017 - 29/11/2017

Fra NOK 9.900,-

Oslo, Gardermoen

Klikk her for program pil

Julemarkedscruise på Rhinen

Juleturen i år er luksus og hygge i svært behagelige omgivelser. Stress ned i førjulstiden og bli med oss på et herlig elvecruise nedover Rhinen, ombord på den luksuriøse elvebåten A-Rosa Brava.

Vi skal besøke de berømte julemarkedene i Sør-Tyskland på denne turen, og få med oss god gammeldags julestemning.

I sitt eget rolig tempo, vil skipet ta deg forbi slott, palasser og klostre til gamle byer som har pyntet seg til jul. Ta deg tid til å se etter julegaver og kom i julestemning med lokale spesialiteter som stekte epler, varm gløgg og tradisjonsrik musikk. Vi går ombord i Köln og seiler nedover Rhinen og skal stoppe i de historiske byene Mannheim, Strasbourg og Mainz.

På denne reisen er alt inkludert i prisen! Eneste som kommer i tillegg er innkjøp på julemarkedene, eller om dere skulle komme forbi en garnbutikk.

Velkommen til en avslappende og hyggelig førjulstur.Magasinet Familien : Reisecompaniet

PROGRAM

Dag 1 – 25. november

Avreise fra Gardermoen med Lufthansa til Frankfurt. Der blir vi hentet med buss og kjørt til Köln hvor vi skal gå ombord i skipet, A-Rosa Brava. Underveis skal vi stoppe og ha en deilig tysk julelunsj.

Kl 16.00 kaster vi loss fra Köln og starter cruiset nedover Rhinen. Vi gjør oss kjent med det flotte skipet som har romslige moderne lugarer, spa, treningssenter og ikke minst fantastisk restaurant som serverer mat og drikke av ypperste klasse! Vi møtes til felles velkomstmiddag.

Dag 2 – 26. november – Mannheim

Det meste av dagen skal nytes ombord med alt skipet har å tilby, hygge oss i salongen med strikketøy og noe godt å drikke, mens vi seiler nedover Rhinen mot vårt første stopp Mannheim hvor vi kommer inn kl 16.00. Her går vi i land for å besøke julemarkedet på torget i byen, og komme i julestemning og kanskje handle noen julegaver? Skipet seiler igjen kl 20.00, og da er det tid for middag.

Dag 3 – 27. november – Strasbourg

I dag skal vi ha et langt opphold i Strasbourg, som har vært en viktig by helt fra Romertiden. Byen er hovedstaden i regionen Alsace, og har mye historie og mange flotte byggverk, ikke minst den imponerende katedralen i byen, som bør avlegges et besøk. Vi ankommer kl 10.30, skipet seiler igjen kl 23.00, så det blir tid til å gjøre seg godt kjent med byen og selvsagt besøke julemarkedet.

Dag 4 – 28. november – Mainz

Til Mainz kommer vi kl 12.00, dette er også en historisk by hvor bispesetet var, og det er også byen til Gutenberg, som oppfant boktrykkerkunsten rundt år 1450. Også her kan man besøke katedraler og slott, det finnes et Gutenberg museum – og julemarked selvsagt. Avreise kl 19.00, og vi hygger oss ombord med god mat og drikke i godt selskap.

Dag 5 – 29. november – Köln

Vi er tilbake i Köln igjen, tidlig om morgenen kl 06.00. Vi rekker en god frokost ombord før vi forlater skipet kl 09.00 og tar bussen tilbake til Frankfurt flyplass. Ankomst Gardermoen, Oslo er ca. kl. 14.45.

PRISER

Pris pr pers i delt dbl utvendig lugar kat A: NOK 9.900,- (for Familiens abonnenter)

Pris uten abonnement i familien: NOK 10.400,-

Pris for oppgradering til lugar C Juliette med balkong – dekk 2: NOK 1.000,-
Pris for oppgradering til lugar D Juliette med balkong – dekk 3: NOK 1.500,-

Svært begrenset antall enkelt lugarer, kun på forespørsel. Det er mulig å bestille ½ lugar og vi setter da sammen med en annen person som ønsker å dele.

Dette er inkludert i prisen:

 • Flyreisen t/r Oslo – Frankfurt med Lufthansa
 • Julelunsj underveis fra flyplassen til skipet
 • 4 overnattinger ombord A-Rosa Brava i delt dobbelt lugar inkl all mat og drikke
 • All transport
 • Reiseleder fra Reisecompaniet (Githa Kristensen)

Dette er ikke inkludert i prisen:

 • Tillegg for tilslutning fra andre flyplasser i Norge
 • Oppgradering til andre lugarkategorier
 • Reiseforsikring
 • Tips
 • Frivillige utflukter arrangert av skipet

FLYINFORMASJON

25. november 2017

Oslo – Frankfurt   Lufthansa  10.00-12.15

29. november 2017

Frankfurt – Oslo  Lufthansa  12.40-14.45


SKIPET A-Rosa Brava

Les mer om skipet og se bilder her

Elvecruise på Rhinen med A-Rosa Brava : Reisecompaniet

 Reiseleder

 • githa-kristensen

  Githa Kristensen

  Githa jobber fast i Connections Ferie som vår tusenkunstner innen reiser – i tillegg til at hun ved anledning har med seg grupper på tur. Har man med seg Githa som reiseleder kan man være sikker på at hun deler både av sitt gode humør og av sin enorme kunnskap om reisemålet. Hun har lang erfaring innen skreddersøm av individuelle spesialreiser, og har spesielt god kompetanse på cruise. Hun har jobbet innen reiseliv hele livet – blant annet 10 år hos Wikstrøm Reiser som spesialiserte seg på langreiser og Østen. Githa har også jobbet på cruiseskip i 5 år og seilt verden rundt med Seabourn Cruise Line og Radisson Seven Seas Cruises. Lidenskap er reiser, seiling, ski og god mat og vin – reisemål velges ofte ut fra hvor man spiser best…..

Kart

Send en forespørsel

Forespørsel

 • Se vår personvernpolicy
 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.