5 dager

23/01/2020 - 27/01/2020

fra NOK 12.800,-

Oslo, Trondheim

Opplev finalerundene i Stockholm i håndball-EM for herrer 2020!

I samarbeid med Den 8. Spiller har vi gleden av å invitere deg med til finalerundene i EM i håndball for herrer i Stockholm, 23.-27. januar 2020. De innledende rundene spilles i Østerrike, Norge og Sverige, men semifinaler og finaler spilles i Tele2Arena i Stockholm. Vi tilbyr en pakke som inkluderer flybilletter fra Oslo/Trondheim til Stockholm tur/retur, 4 overnattinger på hotell med frokost, buss flyplass/hotell tur/retur, middag på lørdagen, samt billetter til finalerundene 24.-26. januar 2020. Forhåpentligvis spiller de norske guttene seg hele veien til finalen. Bli med å heie dem frem!

Logo Den 8. spiller : Reisecompaniet

 

Vår pakke inkluderer følgende:

 • Direkte fly t/r Oslo-Stockholm med SAS (tilslutning fra Trondheim er mulig, mot tillegg: kr. 900,- pr. person)
 • Kampbilletter, semifinaler, bronsefinale og finale
 • Transport t/r flyplass-hotell
 • Middag lørdag 25. Januar på restaurant Södra Sellskapet – (drikke betales direkte hver enkelt)
 • Overnatting 4 netter på Quality Hotel Globe i Stockholm med frokost

Quality Hotel Globe Stockholm * * * *

Quality Hotel Globe Stockholm : Reisecompaniet

Quality Hotel Globe er en yrende møteplass i sør-Stockholm, kun ti minutter fra Stockholm Sentralstasjon. Med 527 romslige hotellrom og 18 konferanserom er dette byens tredje største konferansehotell. Dette hotellet ligger ved siden av Tele2 Arena, Globen kjøpesenter og Globen. Globen T-banestasjon er under 400 meter unna, og har forbindelse til Stockholm sentralstasjon på 12 minutter. De moderne rommene på Quality Hotel Globe har TV og gratis Wi-Fi. Noen av rommene har sittehjørne. Restauranten Arena serverer frokost, og tilbyr innvendig utsikt over Ericsson Globe Arena. Bar & Brasserie X ligger i den romslige lobbyen, og tilbyr drikke og skandinavisk mat med en fransk vri. Stockholmsmässan ligger under 10 minutters kjøring unna. Stockholms stadshus og Stockholm Waterfront kongressenter er 6 km fra hotellet.

Opplev Stockholm

Når det ikke er kamper kan du oppdage byen på egenhånd. Stockholm er en by du kan besøke året rundt og som byr på shopping, kultur og flere ulike opplevelser. Stockholm har noe for alle! Citypuls på Norrmalm, Östermalm & Kungsholmen: Blant arkitekturperlene på Norrmalm skiller Stockholms Stadsbibliotek og jugendpalasset Centralbadet seg ut. I ærverdige Östermalm finner du steinhus fra 1800-tallet, en mengde butikker og fine avenyer. Fra hotellet Kungsholmen er det bare et steinkast til byparkene og Stockholms rådhus, Stadshuset. Fargerike Södermalm: I bydelen Södermalm finnes det noe for enhver, fra fargerike Hornstull med rockeklubber og restauranter, til trendy SoFo med vintagebutikker, bohemske kaféer og barer. Muséer & kultur i Gamla Stan: Pulsåren i Gamla Stan er Västerlånggatan, som strekker seg mellom Riksdagshuset i nord og Slussen i sør. Vandre i smale gater og ta en kaffepause i et middelaldersk kjellerhvelv før du spaserer opp til Stortorget, Slottet og Storkyrkan. Gå ned til Skeppsbro og ta Djurgårdsfärjan over till Skeppsholmen og Moderna muséet. Gröna Lund, Skansen & Djurgården: Ta buss (eller båt!) ut til Djurgården og besøk fornøyelsesparken Gröna Lund, dyreparken Skansen eller vakre Rosendals Trädgård.

Finalerundene i Stockholm, 24. – 26. januar 2020:

24. januar:         Semifinaler
25. januar:         Bronsefinale og kamp om 5/6-plass
26. januar:         Finale

Pakkepris per person i dobbeltrom:  Kr. 12.800,-

(Enkeltromstillegg kr 3.200,-)

Prisen inkluderer:

 • Direkte fly t/r Oslo-Stockholm med SAS (tilslutning fra Trondheim er mulig, tillegg: kr. 900,- pr. person)
 • Kampbilletter, semifinaler, kamp om 5. plass, bronsefinale og finale i Tele2Arena, Stockholm
 • Transport t/r flyplass-hotell
 • Middag lørdag 25. Januar på restaurant Södra Sellskapet – (drikke betales direkte hver enkelt)
 • Overnatting 4 netter på Quality Hotel Globe i Stockholm med frokost

 

Betingelser:

Påmelding så snart som mulig

Depositum på kr 3.000,- pr person betales ved påmelding enten med kredittkort eller ved tilsendt faktura. Depositumet er ikke refunderbart.

Restbetaling skjer 3 måneder før avreise på samme måte som over. Reisecompaniet vil sende ut påminnelse og informasjon om dette når fristen nærmer seg. Etter betaling er ikke restbeløpet refunderbart. All kansellering etter dette punkt vil dermed medføre tap av turens totalpris.

Turen gjennomføres i samarbeid med medlemsorganisasjonen Den 8. Spiller. Medlemsskap i Den 8. Spiller er inkludert. Melder du deg inn vil du være den første som får invitasjon når nye turer legges ut. Les mer her.

Forbehold om gjennomføring iht nødvendig antall påmeldinger

Flytider fra Oslo:

SK 868  23. januar Oslo – Stockholm 12:45 – 13:45
SK 495  27. januar Stockholm – Oslo 13:20 – 14:20

Flytider fra Trondheim:

SK 351  23. januar Trondheim – Oslo 10:25 – 11:20
SK 868  23. januar Oslo – Stockholm 12:45 – 13:45
SK 495  27. januar Stockholm – Oslo 13:20 – 14:20
SK 362  27. januar Oslo – Trondheim 15:40 – 16:35

Tillegg fra Trondheim: kr. 900,-

Inkluderer: seteplassering på fly og innsjekket bagasje (23 kilo pr. person).

Oversikt over våre plasser i Tele2 Arena, Stockholm (inngang Y):

 

Kart Tele2 Arena Stockholm Håndball EM 2020

Reiseleder:

Reiseleder er Karin Irene Singstad, tidligere landslagsspiller i håndball.


Hotell

 • quality-hotel-stockholm-globe

  Quality Hotel Globe Stockholm ****

  Quality Hotel Globe er en yrende møteplass i sør-Stockholm, kun ti minutter fra Stockholm Sentralstasjon. Med 527 romslige hotellrom og 18 konferanserom er dette byens tredje største konferansehotell.

  Les mer

Kart