6 dager

16/12/2021 - 21/12/2021

fra NOK 13.000,-*

Oslo

Klikk her for program pil

Bli med oss til sluttspillet i håndball-VM for kvinner i Barcelona
16.-21. desember 2021

Logo Den 8. spiller : ReisecompanietHele Norges håndballjenter er klare for et nytt mesterskap i desember. Nok en gang er vi stolte av å kunne tilby en pakke som gir deg de største opplevelsene.
I samarbeid med Den 8. spiller tar vi deg med til Barcelona for å bidra til å heie jentene fram til finalen den 19. desember.

OBS: Les alle faner; «Info», «Program» og «Pris» for å se detaljer. 

De innledende rundene spilles i Lliuria, Granollers, Torrevieja og Castellon, men vi planlegger reise til finalerunden som spilles i selveste Palau Sant Jordi i Barcelona. Vi vil tilby en pakke som inkluderer flybilletter, 5 overnattinger på hotell med frokost, busstransfer fra flyplass til hotell tur/retur, festmiddag på lørdag, kampbilletter til finalerundene og reiseledere vil følge hele veien – så du ikke trenger å tenke på noe annet enn å ta med norske flagg eller andre rekvisitter og kose deg. Forhåpentligvis spiller de norske jentene seg hele veien til finalen.

-Bli med å heie dem frem da vel!

Vår pakke vil inkludere følgende:

 • Fly t/r Oslo-Barcelona (tilslutning fra andre flyplasser er mulig mot tillegg)
 • Kampbilletter til semifinalene, kampen om 5/6. plass, bronsefinale og finale
 • Transport t/r flyplass-hotell
 • Transport t/r hotell til arenaen Palau Sant Jordi
 • Festmiddag lørdag
 • Overnatting 5 netter i dobbelt/twinrom på Catalonia Ramblas 4*SUP med frokost og turistskatt (enkeltrom, trippelrom og 4-sengsrom er mulig)
 • Reiseleder

Finalerundene i Barcelona:

17. desember:         Semifinaler og kamp om 5/6-plass
19. desember:         Finale og bronsefinale

Barcelona er en spesiell og særegen by. Den er kosmopolitisk og moderne, full av farger og liv. Barcelona  passer for alle typer reisende og en by som man kommer tilbake til og aldri får nok av. Barcelona har en rik kulturarv, hvor den spennende arkitekturen til Antoni Gaudi preger store deler av byen, Sagrada Familia, la Pedrera, parken Parque Guell etc må besøkes. Kunstnere som Joan Miró og Antoni Tàpies er født i byen. Barcelona er en av Europas største havnebyer, fotballaget FC Barcelona hører til her og sommer-OL ble avviklet her i 1992. Her er strender og et yrende natteliv, restauranter fra alle verdens hjørner, og shoppingen er fantastisk. Barcelona er en by som man sent vil glemme!

Hotel Catalonia Ramblas **** Barcelona

Catalonia Ramblas Hotel Barcelona : Connections Ferie

Hotellet Catalonia Ramblas befinner seg i en ærverdig, fornem bygning fra begynnelsen av 1900-tallet fullstendig omgjort til et moderne og lekkert 4+-stjerners hotell med en perfekt beliggenhet i det historiske sentrum, noen få meter fra La Rambla og Plaza Catalunya – akkurat her de aller fleste nordmenn ønsker å bo i Barcelona. Rommene er store, romslige og moderne innredet. Hotellet har takterrasse og utendørs svømmebasseng. Hotellet har et spaområde hvor de har et variert tilbud av helse- og skjønnhetsbehandlinger. Catalonia Ramblas har et relativt stort vrimleområde med en varm og innbydende barområde som serverer snacks og all type drikke. Restaurantens meny består av middelhavs- og katalanske retter. 9 møterom.

 

Vår pakke vil inkludere følgende:

 • Fly t/r Oslo-Barcelona (tilslutning fra andre flyplasser er selvfølgelig mulig)
 • Kampbilletter til semifinalene, kampen om 5/6. plass, bronsefinale og finale
 • Transport t/r flyplass-hotell
 • Transport t/r hotell til arenaen Palau Sant Jordi
 • Festmiddag lørdag
 • Overnatting 5 netter i dobbelt/twinrom på Catalonia Ramblas 4*SUP med frokost og turistskatt (enkeltrom, trippelrom og 4-sengsrom er mulig)
 • Reiseleder

Pga. koronaepidemien har flere verdensdeler dessverre ikke hatt mulighet til å avholde sine kvalifiseringsrunder, f.eks. så er Asia berammet så sent som 21. – 25. september. Arrangøren sier derfor at de foreløpig ikke vil legge ut billetter før disse rundene er gjennomført. I tillegg finnes faren for at arrangøren blir nødt til å spille finalerunden for tomme tribuner, noe det internasjonale håndballforbundet heldigvis tror er lite sannsynlig.

Uten billetter vil det ikke bli tur, så vi lager derfor en alternativ påmeldingsløsning denne gang. Dere kan fritt melde dere på uten å betale depositum – vi kaller det en interessepåmelding og den er ikke bindende. På den annen side – så snart arrangøren legger ut billettene så må påmelding bekreftes svært raskt fordi hotellopphold og flybilletter vil ha betalingsfrister relativt umiddelbart.

Vi ønsker selvfølgelig at dere melder dere på slik at vi kan legge til rette for transport, hotell, mat og fly – så når den siste viktige informasjonen kommer så kan vi bare trykke på knappen, da blir det nemlig travelt mht. alle frister. Vi vil også på denne måten kunne holde tett kommunikasjonen med dere.

Pga. dette kan vi ikke spikre totalprisen – men vi stipulerer at pakkeprisen havner på mellom 13.-16.000,- pr. person i dobbeltrom. Prisen vil inkludere flybilletter fra Oslo, 5 overnattinger i dobbeltrom inkl. frokost, kampbilletter, festaften, noe supporterutstyr, reiseleder og all nødvendig transport. Eksakt pris kommer så snart kampbillettene legges ut.

Vi må ha et minimumsantall for at turen går av stabelen.

Det koster altså ikke noe å interesseanmelde seg nå – og dere blir garantert plass.

-Bli med da vel!