5 dager

16/12/2021 - 20/12/2021

fra NOK 12.850,-

Oslo

Klikk her for program pil

Bli med oss til sluttspillet i håndball-VM for kvinner i Barcelona (Grannolers)
16.-20. desember 2021

Logo Den 8. spiller : ReisecompanietHele Norges håndballjenter er klare for et nytt mesterskap i desember. Nok en gang er vi stolte av å kunne tilby en pakke som gir deg de største opplevelsene.
I samarbeid med Den 8. spiller tar vi deg med til Barcelona for å bidra til å heie jentene fram til finalen den 19. desember.

De innledende rundene spilles i Lliuria, Granollers, Torrevieja og Castellon, men vi planlegger reise til finalerunden som spilles i Palau D’Esports i Grannolers like utenfor  Barcelona. Vi vil tilby en pakke som inkluderer flybilletter, 4 overnattinger på hotell med frokost, busstransfer fra flyplass til hotell tur/retur, festmiddag på lørdag, kampbilletter til finalerundene og reiseledere vil følge hele veien – så du ikke trenger å tenke på noe annet enn å ta med norske flagg eller andre rekvisitter og kose deg. Forhåpentligvis spiller de norske jentene seg hele veien til finalen.

-Bli med å heie dem frem da vel!

Vår pakke vil inkludere følgende:

 • Fly t/r Oslo-Barcelona (tilslutning fra andre flyplasser er mulig mot tillegg)
 • Kampbilletter kategori 1 (!) til semifinalene, bronsefinale og finale
 • Transport t/r flyplass-hotell
 • Transport t/r hotell til arenaen Palau d’Esports Grannolers
 • Festmiddag lørdag
 • Overnatting 4 netter i dobbelt/twinrom på Catalonia Ramblas 4*SUP med frokost og turistskatt
 • Norsk reiseleder, tidligere håndballspiller Karin Singstad

Finalerundene i Barcelona:

17. desember:         Semifinaler
19. desember:         Finale og bronsefinale

Barcelona er en spesiell og særegen by. Den er kosmopolitisk og moderne, full av farger og liv. Barcelona  passer for alle typer reisende og en by som man kommer tilbake til og aldri får nok av. Barcelona har en rik kulturarv, hvor den spennende arkitekturen til Antoni Gaudi preger store deler av byen, Sagrada Familia, la Pedrera, parken Parque Guell etc må besøkes. Kunstnere som Joan Miró og Antoni Tàpies er født i byen. Barcelona er en av Europas største havnebyer, fotballaget FC Barcelona hører til her og sommer-OL ble avviklet her i 1992. Her er strender og et yrende natteliv, restauranter fra alle verdens hjørner, og shoppingen er fantastisk. Barcelona er en by som man sent vil glemme!

Hotel Catalonia Ramblas **** Barcelona

Catalonia Ramblas Hotel Barcelona : Connections Ferie

Hotellet Catalonia Ramblas befinner seg i en ærverdig, fornem bygning fra begynnelsen av 1900-tallet fullstendig omgjort til et moderne og lekkert 4+-stjerners hotell med en perfekt beliggenhet i det historiske sentrum, noen få meter fra La Rambla og Plaza Catalunya – akkurat her de aller fleste nordmenn ønsker å bo i Barcelona. Rommene er store, romslige og moderne innredet. Hotellet har takterrasse og utendørs svømmebasseng. Hotellet har et spaområde hvor de har et variert tilbud av helse- og skjønnhetsbehandlinger. Catalonia Ramblas har et relativt stort vrimleområde med en varm og innbydende barområde som serverer snacks og all type drikke. Restaurantens meny består av middelhavs- og katalanske retter. 9 møterom.

 

Vår pakke vil inkludere følgende:

 • Fly t/r Oslo-Barcelona (tilslutning fra andre flyplasser er mulig)
 • Kampbilletter kategori 1 (!) til semifinalene, bronsefinale og finale
 • Transport t/r flyplass-hotell
 • Transport t/r hotell til arenaen Palau d’Esports Grannolers
 • Festmiddag lørdag
 • Overnatting 4 netter i dobbelt/twinrom på Catalonia Ramblas 4*SUP med frokost og turistskatt (enkeltrom er mulig)
 • Norsk reiseleder

Pris pr. person i delt dobbeltrom: kr. 12.850,-

Pris pr. person i enkeltrom: kr. 14.900,-