5 dager

21/11/2018 - 25/11/2018

fra NOK 9.900,-

Oslo, Gardermoen

Klikk her for program pil

All-inclusive julecruise på praktfulle Donau!

God gammeldags julestemning er garantert med denne seilasen med A-Rosa Donna, nedover Donau, selve livsnerven og Europas nest lengste elv med sine 2800 km. Historien og det naturskjønne området, som er pyntet til den søte juletiden, oppleves best på et elvecruise i sakte tempo, helt fritt for julestress!

Denne turen er nå fullbooket, men vi har satt opp et nytt julecruise med avreise den 3. desember.
>Klikk her for å se vår ekstratur.

Her skal førjulstiden nytes med duften av gløgg og brente mandler, og kanskje kan det bli julegaveinnkjøp på noen av de hyggelige julemarkedene? Ikke mange byer kan vise til julestemning som vakreste Wien, og her får vi god tid å nyte av byen som er pyntet i sin fineste stas til jul. Byen har mange julemarkeder spredt rundt på stemningsfulle torg med dekorerte boder, koselig julepynt, underholdning og boder med gluhwein og andre lokale delikatesser.

Det blir også et anløp i Linz, en helt spesielt sjarmerende by langs Donaus’ bredder, som stammer helt tilbake til Romertiden. Gamlebyen har vakker arkitektur og her finner vi Christkindl julemarked som har sitt eget juletog som man kan ta for å besøke det fredfulle, vinterskjønne slottet Postlingberg Schloss. A Rosa Donna er et førsteklasses elvecruiseship, hvor alt er inkludert i prisen! Nydelig mat fra buffet, all drikke som mineralvann, øl, vin og cocktails er også inkludert. Skipet er moderne med fine lugarer og salonger.

Denne turen gir deg:

 • Alt av mat og drikke ombord på cruiset er inkludert i prisen
 • Førsteklasses cruiseopplevelse på en av Europas vakreste elver
 • Julestemning i Wien, kjent for sine flotte julemarkeder
 • Direktefly fra/til Oslo
 • Muligheter for tilslutning fra flere destinasjoner i Norge
 • Norsk reiseleder hele veien

Magasinet Familien : Reisecompaniet

Velkommen til en avslappende og stemningsfull førjulstur i hyggelige omgivelser!

PROGRAM

Dag 1 – 21. november – Oslo – Munchen – Engelhartszell

Avreise med fly fra Oslo med Lufthansa til Munchen. Her blir vi hentet med buss og kjørt til Engelhartszell, hvor vi skal gå ombord i skipet, A-Rosa Donna.
Kl 17.00 kaster vi loss og starter seilasen på Donau mot Wien, Østerrikes vakre hovedstad. Vi gjør oss kjent med det flotte skipet som har romslige moderne lugarer, spa, treningssenter og ikke minst flott restaurant som serverer mat og drikke av ypperste klasse!

Dag 2 – 22. november – Engelhartszell – Wien

Det meste av dagen skal nytes ombord med alt skipet har å tilby, vi hygger oss i salongen og nyter utsikten og kanskje noe godt å drikke, mens vi seiler nedover Donau mot vårt første anløp som er Wien. Ankomst kl 12.00. Vi skal ha to hele dager her og får virkelig god anledning til å bli kjent med byen som er spesielt trivlig på denne tiden av året, med sine mange julemarkeder. Her går vi i land for å besøke julemarkedet på torget i byen, og komme i julestemning og kanskje handle noen julegaver. Middagen tar vi ombord.

Dag 3 – 23. november – Wien

Wien er en av Europas flotteste byer, kjent for sine kulturskatter og med fornemmelse av fordums pomp og prakt. Her bør man besøke en av byens mange kaffehus og kanskje spise den berømte Sachertorten – en sjokoladekake med hemmelig oppskrift, som serveres på Hotel Sacher den dag i dag. Ombord på A-Rosa Donna får vi informasjon om Wien og alt vi kan foreta oss der, skipet arrangerer også egne utflukter som kan kjøpes ombord. Kl 18.30 er det avgang fra Wien og seilasen går videre mot Linz.

Dag 4 – 24. november – Linz

Vi ankommer Linz kl 14.00, byen er hovedstad i øvre Østerrike og har sin helt egen karakter og sjarm, der den ligger idyllisk til ved Donaus bredder, som er byens livsnerve. Linz har en interessant historie og var tiltenkt rollen som det tredje rikes kulturhovedstad. Gamlebyen er godt bevart og her er ikke bare julemarkedet men hyggelige cafeer og barer. Man kan ikke ha vært i Linz uten å ha spist en Linzer Torte, som sies å være verdens eldste kjente kake! Linz har også et juletog man kan ta rundt i byen og ut til det vakre Postlinberg Schloss. Avreise fra Linz er kl 23.00, og ferden går tilbake til Engelhartszell.

Dag 5 – 25. november – Engelhartszell – Munchen – Oslo

Vi er tilbake i Engelhartszell igjen, tidlig om morgenen kl 07.00. Vi rekker en god frokost ombord før vi forlater skipet og tar bussen tilbake til Munchen flyplass som har avgang kl 15.35. Ankomst Oslo er kl 17.55.

PRISER

Pris pr pers i delt dbl utvendig lugar kat A: 9.900,- NOK for abonnenter (Familien)
10.400,- for ikke abonnenter (enkellugar på forespørsel)
Pris for oppgradering til lugar C Juliette med balkong – dekk 2: NOK 1.000,- pr. person i dobbellugar.

Det er mulig å bestille ½ lugar og vi setter da sammen med en annen person som ønsker å dele.

Dette er inkludert i prisen:

 • Flyreisen t/r Oslo – Munchen med Lufthansa
 • 4 overnattinger ombord på cruiseskipet A-Rosa Donna i delt dobbelt lugar inkl all mat og drikke (også øl, vin, cocktails)
 • Transfer t/r Munchen – skipet
 • Erfaren reiseleder, Githa Kristensen, fra Reisecompaniet

Dette er ikke inkludert i prisen:

 • Tillegg for tilslutning fra andre flyplasser i Norge
 • Oppgradering til andre lugarkategorier
 • Reiseforsikring
 • Tips
 • Frivillige utflukter arrangert av skipet

FLYINFORMASJON

21. november 2018

LH2457  Oslo-München 07.40-10.00

25. november 2018

LH2454  München-Oslo 15.35-17.55Reiseleder

 • githa-kristensen

  Githa Kristensen

  Githa jobber fast i Connections Ferie som vår tusenkunstner innen reiser – i tillegg til at hun ved anledning har med seg grupper på tur. Har man med seg Githa som reiseleder kan man være sikker på at hun deler både av sitt gode humør og av sin enorme kunnskap om reisemålet. Hun har lang erfaring innen skreddersøm av individuelle spesialreiser, og har spesielt god kompetanse på cruise. Hun har jobbet innen reiseliv hele livet – blant annet 10 år hos Wikstrøm Reiser som spesialiserte seg på langreiser og Østen. Githa har også jobbet på cruiseskip i 5 år og seilt verden rundt med Seabourn Cruise Line og Radisson Seven Seas Cruises. Lidenskap er reiser, seiling, ski og god mat og vin – reisemål velges ofte ut fra hvor man spiser best…..

Send en forespørsel

Forespørsel

 • Se vår personvernpolicy
 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.