13 dager

21/11/2020 - 03/12/2020

fra NOK 29.990,-

Oslo, Trondheim, Tromsø

Klikk her for program pil

5 stjerners luksuscruise i Karibien med lekre Celebrity Edge, kåret til årets nye cruiseskip i 2019!
Prisen inkluderer flybilletter, drikkepakke og fire overnattinger i Florida.

13 dager: 21. november – 3. desember 2020. 7 dager cruise inkludert drikkepakke!

Trondheim/Tromsø – Oslo – Fort Lauerdale – San Juan – Tortola– Philipsburg – Fort Lauderdale – Oslo – Trondheim/Tromsø

Bli med når vi tar deg med på et 7 dagers luksuscruise i Karibien som inkluderer flybilletter fra/til Trondheim eller Tromsø, en overnatting i Fort Lauderdale i forkant av cruiset og 3 netter i etterkant. Vi tar deg med til herlige San Juan øst for Florida, videre til Tortola og St. Philipsburg i den østre delen av de Karibiske øyer.

Vi drar med prisbelønte Celebrity Edge som kan tilby et utall av aktiviteter ombord både innendørs og ute på dekk. Dette blir en storslagen cruiseopplevelse og en mulighet til å oppdage solfylte Florida både før og etter cruiset. Vi tilbyr to ulike lugartyper; innvendig og utvendig med balkong. Alle måltider ombord er inkludert i prisen. Og du får med drikkepakke på kjøpet! Ingen skatter og avgifter kommer i tillegg, og tips til besetningen ombord er også inkludert i prisen. Selvsagt får du med norsk reiseleder hele veien!

PROGRAM

Dag 1: Trondheim/Tromsø – Oslo – Fort Lauderdale

Avreise fra Tromsø kl. 08:15 og fra Trondheim kl. 07:25 med Norwegian via Oslo. Vi bytter fly og drar direkte med Norwegian kl. 09:30 til Fort Lauderdale. Her møtes vi på flyplassen ved ankomst kl. 13:55 og drar til Hotel Westin Fort Lauderdale, hvor vi får en overnatting før cruiset starter. Vi samles til fellesmøte på hotellet, hvor vi får en mulighet til å bli kjent med reiseleder og de andre deltakerne på cruiset. Ettermiddagen er til fri disposisjon. Hotellet ligger direkte på strandpromenaden, med gangavstand til flere restauranter og butikker.

Dag 2: Avreise fra Fort Lauderdale

Etter frokost på hotellet drar vi i fellestransport til cruiseteminalen, for innsjekk ca. kl. 12.00. Avreise med Celebrity Edge ca. kl. 15:30. Vi sjekker inn og får noe tid på lugaren for å slappe av og pakke ut. Vi har god tid til å orientere oss på skipet før vi samles for felles middag i restauranten om bord. Her blir det litt orientering om fasilitetene ombord, og reiseleder kommer med praktisk informasjon. Alle våre gjester har «standard drikkepakke» inkludert under hele seilingen. Det innebærer det meste fra skipets ordinære sortiment av kaffe, te, mineralvann, vin, øl og cocktails/drinker. Spesielle merker må man betale for i tillegg.

Dag 3: Til sjøs

Denne dagen skal vi benytte ombord på vakre «Celebrity Edge». Celebrity Edge hadde sin jomfruseiling i desember 2018, og har blitt kåret til det beste nye skipet i 2019. Celebrity Edge har en særegen, moderne og trendsettende stil, og en stor personlighet. Vi tilbyr to ulike lugartyper om bord; innvendig kategori, og de nye utvendige lugarene hvor balkongen åpenbarer seg når man skyver til side de store glassdørene. Ombord finner du spennende aktiviteter som passer for alle! Ta en tur innom en av temarestaurantene, nyt en behandling i spa- og rekreasjonsavdelingen eller drøm deg bort i en av forestillingene ombord.

Dag 4: San Juan, Puerto Rico

Vi ankommer en av de største øyene øst i Karibien, San Juan, ca. kl. 15:30. Opplev det vakre landskapet med frodig grønne fjell, underjordiske huler, hvite sandstrender og klart vann. Her kan du blant annet snorkle blant fiskene og det vakre korallrevet eller seile rundt gamle San Juan for en fantastisk utsikt over den 500 år gamle inngjerdede byen mens solen kaster vakkert lys over det turkise vannet. Sørg for å være tilbake på skipet i god tid før vi seiler videre ca. kl. 23:00.

Dag 5: Tortola, De britiske jomfruøyene

Tortola er en av de mest naturskjønne øyene i Karibien, og den største og mest befolkede øya tilhørende De britiske jomfruøyene. Øya har en fascinerende kulturell og historisk side. Vi ankommer øya 8:00 om morgenen. Her kan du besøke jomfruøyene folkemuseum eller gå en tur i nasjonalparken Sage-fjellene og nyte panoramautsikten over øya. Det er gode muligheter for dykking og snorkling i det krystallklare havet, og i hovedstaden Road Town kan du nyte et herlig måltid på en av de mange lokale restaurantene. Skipet seiler videre klokken 18:00.

Dag 6: Philipsburg, St. Maarten

Vi ankommer hovedstaden på St. Maarten ca. kl. 07:00. Den unike karibiske øya styres av to uavhengige land, og selv om øya er delt i to, lever innbyggerne sammen i harmoni. Den nederlandske hovedstaden Philipsburg er et handleparadis, med et fantastisk utvalg av eksklusive forretninger i brosteinsgater og smale smug. I Philipsburg er det mulig å leie sykler for å utforske byen på egenhånd, eller bli med på en av skipets mange utflukter underveis. Avreise fra St. Maarten kl. 17:00.

Dag 7-8: Til sjøs

Disse dagene skal vi benytte ombord på «Celebrity Edge». Skipets prisvinnende restauranter tilbyr en bred variasjon; alt fra Asian Fusion til delikatesser fra det franske kjøkken. Et av verdens ledende spa- og velværemerkevarer har inngått et samarbeid med Celebrity Cruises for å tilby eksklusive behandlinger til sine gjester. Canyon Ranch er pionèrer i utviklingen av velvære og livsstil og har vært industrileder i en årrekke. Ombord finnes dessuten eget treningssenter. Fantastiske panoramavinduer fra gulv til tak skaper en sjeldent bra utsikt til treningstimen. Det høyteknologiske treningssenteret har det siste innen treningsutstyr. Moderne butikker tilbyr smykker, klokker, perler, kosmetikk, parfyme og mye mer. På Celebrity Edge vil dessuten europeisk-inspirerte piazzaer og elegante gallerier friste med nøye utvalgte produkter. Skipet har dessuten egen joggebane, soldekk, boblebad, bassengområde og mye, mye mer.

Dag 9: Fort Lauderdale, Florida

Vi ankommer Fort Lauderdale kl. 07:00. Her møtes vi på cruiseterminalen ca. kl. 10:00, hvor vi hentes og kjører direkte til vårt hotell Westin i Fort Lauderdale, hvor vi skal tilbringe de neste tre nettene før hjemreisen til Norge. Dagen er til fri benyttelse. Det finnes en rekke gode restauranter og severdigheter i nærheten av hotellområdet. Reiseleder kan anbefale severdigheter og restauranter underveis, om ønskelig.

Dag 10: Fort Lauderdale, Florida

Dagen i dag er til fri disposisjon i Fort Lauderdale. For de som ønsker det kan det være mulig å utforske byen eller andre av de mange interessante destinasjonene i Florida. Miami Beach ligger kun drøye 40 minutter unna, og man kan bestille utflukter til velkjente Everglades Nasjonalpark som ligger i nærheten. Om man bestiller på forhånd kan vi også arrangere dagsutflukter til Orlando, med Disney-parkene, Harry Potter-parken og Universal Studios, blant annet.

Dag 11: Fort Lauderdale, Florida

Etter frokost på hotellet gjør vi oss klare for en halvdags sightseeing i Fort Lauderdale. Vi har med oss buss og en lokal guide som vil ta oss med til flere av de viktige severdighetene i området. Turen starter med et elvecruise på kanalene i byen. Til slutt havner vi ved strandpromenaden. Her vil det være mulig å nyte en bedre lunsj (ikke inkludert – betales på stedet). Vi går tilbake til hotellet etter lunsj, eventuelt benytter ettermiddagen til andre aktiviteter denne siste dagen i Fort Lauderdale.

Dag 12: Fort Lauderdale – Oslo

Vi sjekker ut fra hotellet kl. 12:00 og drar til flyplassen for avreise tilbake til Norge. Vi flyr med Norwegian fra Fort Lauderdale kl. 15:45, retning Oslo.

Dag 13: Oslo – Trondheim/Tromsø

Ankomst Oslo kl. 08:35. Vi bytter fly og drar videre med Norwegian til Tromsø kl. 11:00, til Trondheim kl. 13:20. Ankomst Tromsø kl. 13:00 og Trondheim kl. 14:15.

PRISER

Pr. person i innvendig lugar: kr. 29.990,-
Pristillegg pr. person for lugar med balkong: kr. 4.900,-

Enkellugar er mulig – på forespørsel, mot pristillegg.

Utflukter underveis på cruiset:
Det vil bli mulig å forhåndsbestille utflukter. Informasjon om dette vil bli tilsendt i god tid før avreise.

Prisen inkluderer:

• Flybilletter, Trondheim/Tromsø – Oslo – Fort Lauderdale tur/retur med Norwegian*
• Enkel servering ombord på fly begge veier
• Alle norske og internasjonale flyskatter pr. dato
• Transport, flyplass – hotell i Fort Lauderdale – skipet tur/retur
• Fire overnattinger i delt dobbeltrom på The Westin Fort Lauderdale Beach Resort **** i Fort Lauderdale
• Resort-fee og Porterage (tips) til hotellet
• Halvdags utflukt i Fort Lauderdale med lokal guide
• 8 dager/7 netter cruise med Celebrity Edge i valgt delt dobbellugar
• Helpensjon om bord på skipet (daglig frokost, lunsj og middag)
• Classic drikkepakke om bord på skipet
• Alle havneavgifter, skatter og tips til besetningen om bord
• Norsk reiseleder fra Reisecompaniet

Dette er ikke inkludert:

• ESTA (obligatorisk elektronisk Visa Vaiwer, som erstatter visum, før innreise til USA, 14,- US$ pr. person). Bestilles på denne siden.
• Utflukter underveis
• Enkeltromstillegg

Muligheter for avreise fra andre steder i Norge er mulig. Pris med forbehold.
*Merk: Da flytider for 2020 foreløpig ikke er lagt ut, kan det komme endringer i reiserute/flytider og pris. Vi tar derfor forbehold mht. dette.
Merk: Vi tar også et forbehold mht. endringer i pris og program, samt forhold vi ikke er herre over.

FLYREISEN

Flyreisen med Norwegian fra Trondheim:

DY 745   21. november 2020: Trondheim – Oslo   07:25 – 08:25
DY 7031  21. november 2020: Oslo – Fort Lauderdale   11:50 – 16:00

DY 7032  2. desember 2020: Fort Lauderdale – Oslo   18:00 – 08:35+1
DY 754   3. desember 2020: Oslo – Trondheim   13:20 – 14:15

Flyreisen med Norwegian fra Tromsø:

DY 323   21. november 2020: Tromsø – Oslo   08:15 – 10:15
DY 7031  21. november 2020: Oslo – Fort Lauderdale   11:50 – 16:00

DY 7032  2. desember 2020: Fort Lauderdale – Oslo   18:00 – 08:35+1
DY 375  3. desember 2020: Oslo – Tromsø   11:00 – 13:00

Turen kan også gjennomføres med reise fra /til Oslo eller andre steder i Norge.
*Merk: Da flytider for 2020 foreløpig ikke er lagt ut, kan det komme endringer i reiserute/flytider og pris. Vi tar derfor forbehold mht. dette.

OM SKIPET

 

Celebrity Edge Overview Reisecompaniet

Celebrity Edge tar luksus, kulinariske opplevelser og service til et helt nytt nivå. Skipet ble kåret til det beste nye skipet i 2019, med seilinger i solfylte og eksotiske Karibien hele året, fra Miami og Fort Lauderdale.

Skipet besøker noen av Karibiens mest fantastiske øyer inkludert spennende destinasjoner på blant annet Puerto Rico og ikke minst fargerike Philipsbug i St. Maarten. Her tilbys en mengde spennende utflukter og opplevelser i land, samt et stort utvalg av aktiviteter ombord.

Celebrity Edge hadde sin jomfruseiling i desember 2018, og har blitt kåret til det beste nye skipet i 2019. Skipet kan ta maksimalt 2.900 passasjerer, og har et mannskap på ca. 1.200. Det er hele 306 meter langt. De fleste av lugarene har egen balkong, men skipet har også innvendige og utvendige lugarer, samt suiter i ulike størrelser. Skipets prisvinnende restauranter tilbyr stor variasjon av matopplevelser, selv for den mest kresne gane. Alt fra Asian Fusion til delikatesser fra det franske kjøkken. Når mørket senker seg og middagen er fortært, er det muligheter for god underholdning enten i form av Broadway-show, konserter eller pulserende nattklubber.

En av verdens ledende spa-og velværemerkevarer har inngått et samarbeid med Celebrity Cruises for å tilby eksklusive behandlinger til sine gjester. Canyon Ranch er pionerer i utviklingen av velvære og livsstil og har vært industrileder i en årrekke. Ombord finnes dessuten eget treningssenter. Fantastiske panoramavinduer fra gulv til tak skaper en sjeldent bra utsikt til treningstimen. Det høyteknologiske treningssenteret har det siste innen tredemøller, cross-trenere, sykler og annet utstyr. Moderne butikker tilbyr flotte smykker, klokker, utsøkte perler, kosmetikk, parfyme og mye mer. På Celebrity Edge vil dessuten europeisk-inspirerte piazzaer og elegante gallerier friste med nøye utvalgte produkter.

Skipet har egen joggebane, soldekk, boblebad, bassengområde og mye, mye mer. Les mer om «Celebrity Edge» på rederiets hjemmeside.

LUGARKATEGORIER

Vi tilbyr kun to ulike lugarkategorier på denne reisen:

Innvendig lugar

De innvendige lugarene er utstyrt med en liten sittegruppe, TV, telefon, bad med dusj, safe, minibar, sminkebord med hårføner, garderobeskap og elektrisk uttak for 110/220 volt. Lugarene er på ca. 16 kvm, og har to enkeltsenger eller dobbeltseng.

 

Lugar med balkong

Lugarene med balkong har egen balkong med havutsikt. Lugaren har eget sitteområde, privat balkong, bad, sminkebord med hårføner, TV, radio, minikjøleskap og safe. Lugarene er på 18 kvm (stor balkong ca. 5 kvm), og har to enkeltsenger eller dobbeltseng.

 


Hotell

 • the-westin-fort-lauderdale-beach-resort

  The Westin Fort Lauderdale Beach Resort ****

  The Westin Fort Lauderdale Beach Resort ****
  321 North Fort Lauderdale Beach Boulevard, Fort Lauderdale, Florida 33304 USA
  Strandhotellet The Westin Fort Lauderdale Beach Resort ligger ved en hovedgat

  Les mer

Kart