6 dager

23/07/2019 - 28/07/2019

fra NOK 3.100,-

Oslo

KUN konsertbilletter til Andrea Bocelli på hjemmebane 25. juli 2019

Opplev Bocelli på hjemmebane i «Teatro del Silenzio» i Lajatico, Toscana/Italia

Det er vanskelig å tenke seg en mer romantisk kulisse; Toscanas natt setter inn, solen har varmet opp marken, det dufter av pinjer, magnolia og sypresser idet dagen blir til kveld, men dette er ingen typisk kveld. Stillhetens Teater våkner fra sin Tornerosesøvn, Andrea Bocellis klangfulle stemme bryter stillheten og trollbinder sitt publikum idet kunst, musikk, teater og landskap smelter sammen til en magisk helhet.

Årets forestilling med Andrea Bocelli

“Frihetens vinger ” er tittelen på den 14. forestillingen i ”Teatro del Silenzio” – ”Stillhetens Teater” som for første gang vil bli foreviget av tv-kameraer i sin helhet. Kun det aller beste står på programmet – dette vil bli en opplevelse for alle sanser. Den tradisjonelle opera vil bli gjenskapt, klassiske mesterverk av de store komponister presentert i en ny og spennende ramme. Spektakulær scenografi vil engasjere publikum.
En uforglemmelig reise som vi skal foreta sammen med Andrea Bocelli, i hans barndoms dal, hvor han er høyt elsket og respektert, og hvor mange av hans nærmeste fortsatt bor.

“Frihetens vinger ” er tittelen på en av sangene på den toskanske tenorens nyeste album.
Det er en hyllest til en spesiell hendelse som fant sted like i nærheten av hans hjemby. I hele Toscana vil man i 2019 feire 500 års jubileet til et av historiens største genier, Leonardo da Vinci.
Som alltid vil Bocelli få drahjelp av sine nærmeste venner. Internasjonale stjerner innen opera og sang vil fremføre «klassikerne» på en ny og annerledes måte. Dette er et monumenalt prosjekt, en utfordring uten sidestykke for ”Stillhetens Teater”, en midtsommerkveld dedikert til naturens skjønnhet og gavmildhet.
En enestående sjansen til å si “Jeg var der”.

Merk: Det er langt å gå i forbindelse med forestillingen, og denne turen er ikke lagt til rette for personer med bevegelseshemninger.
Forestillingen til Andrea Bocelli har gjennom historien hatt varierende innhold. Det har vært både operaforestilling og konsert. Vi vet ikke hva slags musikk Bocelli velger å fremføre i 2019. Reisecompaniet tar forbehold om endringer, da vi ikke er ansvarlig for det musikalske innholdet.

Stjernetenoren trenger knapt noen nærmere presentasjon. Han har sunget for paver og presidenter, på noen av verdens største arenaer, solgt millioner av album og vunnet prestisjetunge priser.

Vi har et begrenset antall billetter til en av årets mest ettertraktede musikkbegivenheter!
Om du allerede har bestilt en pakke med flybilletter, hotell og utflukter er konsertbillettene selvsagt inkludert i prisen.

Billettpris pr. person: 3.100,- (kategori: Poltronissima – meget bra plassering)
Flybilletter: pr. person kr. 4.800,- med SAS (Oslo – Bologna 23/7,  Pisa – Oslo 28/7)

PRISER, KONSERTBILLETTER:

Pr. person i kategori Poltronissima: kr. 3.100,- kan kjøpes enkeltvis.

PRISER, FLYREISEN:

Pr. person (kun fly) kr. 4.800,-
Inkluderer flyreisen, skatter, innsjekket bagasje (20 kilo). Utreise Oslo-Bologna via København, retur Pisa-Oslo direkte, med SAS.

 

Ønsker du komplett pakke med rundreise i Toscana kan den bestilles her.

FLYINFORMASJON

TIRSDAG 23. JULI 2019

Kl. 07.00 Flyavgang med SK1463 fra Oslo
Kl. 08.10 Ankomst København
Kl. 11.35 Flyavgang med SK2683 Fra København
Kl. 13.40 Ankomst Bologna

SØNDAG 28. JULI 2019

Kl. 18.45 Fly fra Pisa med SK4824
Kl. 21.35 Ankomst Oslo

Tillatt bagasjekvote på SAS er 1 x 20 kilo innsjekket bagasje pr. person.
Håndbagasje kommer i tillegg.
Ingen måltider på fly inkl. Kan kjøpes ombord.


KONSERTINFORMASJON

Oversikt over Reisecompaniets reserverte plasser i teateret.
Vi har to typer billetter (poltroncina og poltronissima):

 

Kart Teatro del Silenco : Andrea Bocelli 2018 : Reisecompaniet


Kart