6 dager

Ta kontakt

Ta kontakt

Oslo, Stockholm

Eksempeltur

Dette er et eksempel på en reise som settes opp fra Reisecompaniet. Akkurat nå har vi ikke en konkret dato for denne reisen, men send oss gjerne en forespørsel!

Klikk her for program pil

Lisboa er en av Europas vakreste og mest sjarmerende hovedsteder. Vi kombinerer storslåtte kultur- og storbyopplevelser med sol og badeferie og førsteklasses golf.

Vår golfreise inkluderer opphold på et 4-stjerners hotell med beliggenhet i praktfulle Estoril, kun 30 minutter utenfor Lisboa. Vi besøker det historiske Sintra og blir med på en sightseeing i storbyen Lisboa. Flere måltider underveis inngår i pakkeprisen.

Ønsker du å spille golf har vi laget en pakke som inkluderer tre runder med golf på tre ulike golfbaner i umiddelbar nærhet til hotellet.

Reisen er satt opp fra Oslo, men tilslutning fra Stockholm, Bergen og andre destinasjoner er mulig mot pristillegg (på forespørsel).

PROGRAM

Frokost=F, Lunsj=L, Middag=M

Dag 1 (M)

Avreise fra Oslo, ankomst i Lisboa. Her hentes vi på flyplassen og transporteres til vårt hotell Estoril Eden, hvor vi skal tilbringe 5 netter. For de som ønsker det er det mulig å spille på den 18-hulls golfbanen Estoril Golf, beliggende noen få minutter fra hotellet. Her legges det opp til spillestart kl. 14:00 for de som ønsker å benytte seg av vårt golfpakketilbud. På kvelden møtes vi på en lokal restaurant for felles middag.

Dag 2 (F)

Hele dagen i dag er til fri disposisjon. Vår golfpakke (ikke inkludert) inkluderer spill på tre flotte golfbaner i nærheten av hotellet, og i dag er det mulig å spille på den flotte 18-hulls golfbanen banen Oitavos Dunes, beliggende 10 minutter fra Cascais. Her legges det opp til spillestart kl. 10:00 for de som ønsker å benytte seg av vårt golfpakketilbud. Alt av golfutstyr kan medbringes kostnadsfritt, men det vil også være mulig å leie utstyr på stedet.

Dag 3 (F/L/M)

Denne dagen skal vi oppleve en heldags utflukt med guide i Portugals vakre hovedstad Lisboa. Vi hentes på hotellet om morgenen og starter med å kjøre inn til sentrum. Vi passerer Avenida da Liberdade og Marques de Pombal-gaten opp til Edward VII-parken. Videre drar vi til sentrum, og bydelen Baixa, som byr på gode shoppingmuligheter. Vi spaserer gjennom gamlebyen til Alfama, som er kjent for sine trange bakgater og mange fado-restauranter. Vi avlegger St. George’s Castle et besøk, fortet som ligger på taket av byen. Her får vi en fantastisk utsikt over byen og elven. Vi drar tilbake til Baixa, og til Praca do Comercio, den kjente gaten som går langs elvebredden. Her nyter vi lunsj på en lokal restaurant. Etter lunsj fortsetter vi til Belem-området, og besøker Belem Tower, monumentet som minnes de mange portugisiske oppdagelsesreisende. Derfra går vi til Jeronimo-kirken hvor Vasco da Gama ligger begravet. Vi kjører i vakre omgivelser vi akvadukten og broen over Tagus-elven før vi ankommer hotellet om ettermiddagen. Vi nyter felles middag på en lokal restaurant om kvelden.

Dag 4 (F)

I dag hentes vi på hotellet for å bli med på en halvdags utflukt til Sintra og Cabo da Roca. Vi starter med å kjøre opp til Sintra-fjellet, hvor vi besøker den romantiske lille byen beliggende oppe i fjellsiden. Vi besøker det vakre slottet som før i tiden var sommerhuset til den portugisiske kongefamilien. De fargerike gule og røde bygningene er et fantastisk skue. Vi får tid til å rusle i de små gatene i Sintra som byr på mange håndverksbutikker, kafèer og små suvenirbutikker, før vi drar videre til kysten og Cabo da Roca. Dette er det vestligste punktet på det europeiske fastlandet, og utsikten herfra er spektakulær. Vi drar videre langs kysten via strendene i Guinco, før vi ender opp i Cascais. Dette var en gang en meget betydningsfull fiskelandsby. Nå fremstår byen som et moderne feriested med flotte hus, prangende palasser, flere restauranter og butikker. Retur til hotellet på ettermiddagen. Kvelden er til fri disposisjon.

Dag 5 (F/M)

Etter frokost på hotellet er dagen til fri disposisjon. Igjen er det lagt opp til å spille golf på en av våre tre utvalgte baner (ikke inkludert), og i dag er det mulig å spille på den kjente 18-hulls golfbanen banen Quinta da Marinha, beliggende 10-12 minutter fra Cascais. Her legges det opp til spillestart kl. 10:00 for de som ønsker å benytte seg av vårt golfpakketilbud. Vi nyter felles middag på en lokal restaurant om kvelden.

Dag 6 (F)

I dag sjekker vi ut fra hotellet i Estoril og gjør klar for avreise tilbake til Norge. Felles transport til flyplassen.

PRISER

Pris pr. person i delt dobbeltrom: Ta kontakt

Enkeltromstillegg: Ikke bestemt

Dette er inkludert i prisen:

 • Flyreise Oslo – Lisboa t/r med Norwegian
 • 5 netter på Estoril Eden i delt Standard dobbeltrom
 • 5 frokoster, 1 lunsj og 3 middager
 • Halvdagstur til Sintra og Cabo da Roca
 • Heldagstur til Lisboa
 • Transport til de ulike utfluktene og t/r flyplasser
 • En bagasje à 20 kilo pr. deltaker + håndbagasje
 • Reiseleder fra Reisecompaniet

Dette er ikke inkludert:

 • Golfpakke (frivillig) kr. 2.500,- pr. person: Inkluderer tre runder på tre ulike golfbaner i Cascais/Estoril, og golfbag kostnadsfritt på fly
 • Drikke til maten
 • Måltider som ikke er spesifisert
 • Reiseforsikring
 • Tips
 • Frivillige utflukter

Min. antall deltakere: 20
Forbehold mht. endringer i flytider, valutakurs og andre forhold vi ikke er herre over.

FLYINFORMASJON

Reisen er satt opp fra Oslo, men tilslutning fra Stockholm, Bergen og andre destinasjoner er mulig mot pristillegg (på forespørsel).


Hotell

 • portugal-estoril-eden

  Portugal, Estoril Eden

  Estoril Eden er et leilighetshotell som ligger på Lisboa kysten, mellom Estoril og Cascais, 20 minutter fra Lisboa. 100 m fra jernbanestasjonen og 200 m fra strendene. Praktfull utsikt over havet på s

  Les mer

Land

 • portugal

  Portugal

  Mildt klima, flott arkitektur og ekte sjarm. Portugal er et land i det sydvestlige Europa. Landet utgjør sammen med Gibraltar og nabolandene Spania og Andorra den iberiske halvøya, og har også en lang kystlinje mot Atlanterhavet. Hovedstad er Lisboa.

  Les mer

Kart

Send en forespørsel

Forespørsel

 • Se vår personvernpolicy
 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.