18 dager

11/04/2017 - 28/04/2017

NOK fra 22.990,-

Oslo, Bergen og Trondheim

Klikk her for program pil

Blått hav så langt du ser! Unikt påskecruise for Fjordkraft-kunder i Karibien og over Atlanteren med Royal Caribbean Cruise Line 11. – 28. april 2017.

Cruisedrømmen kan bli virkelighet når vi inviterer til en unik 18 dagers drømmereise som inkluderer 16 dagers kombicruise i Karibien og over Atlanteren med Independence of the Seas.

Miami – Fort Lauderdale – Haiti – Puerto Rico – St. Thomas – St. Kitts & Nevis – St. Martin – Southampton

Årets påskeferie er sikret! Vi inviterer til en cruiseopplevelse utenom det vanlige, en reise som starter med to netters opphold på hotell i Miami. Vi legger fra kai i Fort Lauderdale i solrike Florida, før vi blir med på et 7 dagers cruise i Karibien. Her besøker vi Haiti, Puerto Rico, St. Thomas, St. Martin og St. Kitts & Nevis, før vi fortsetter med cruiset over Atlanteren som ender opp i Southampton.

Independence of the Seas er et av de mest populære skipene i Freedom-klassen. Om bord tilbys et underholdningstilbud som overgår det meste, bl.a. kino, teater, klatrevegg, spa og egen skøytebane. Alle måltider om bord inngår i tilbudet. Flybilletter, cruise og to overnattinger i Miami er også inkludert i prisen!

Denne turen gir deg:

 • Alle måltider inkludert
 • Luksus i 5-stjerners cruiseopplevelse
 • Tips til besetningen, havneavgifter m.m. inkludert i prisen (mange cruiserederier inkluderer ikke dette i utsalgsprisen, må betales direkte på skipet. NB. På et 15 dagers cruise utgjør dette mer enn kr 4000,- !)
 • Unik kombinasjon av Karibien-cruise og transatlantisk cruise (kombicruise – to i en!)
 • Avreise fra Bergen, Trondheim, Oslo (og muligheter for tilslutning fra mange andre destinasjoner i Norge)
 • Norsk reiseleder hele veien
 • Hotell direkte på stranden på Miami Beach

PROGRAM

F=Frokost, L=Lunsj, M=Middag

Dag 1 – 11. april (servering på fly)

Avreise fra Bergen, Trondheim eller Oslo på morgenen. Vi drar med SAS fra Gardermoen direkte til Miami kl. 09:40. Ankomst kl. 13:50. Underveis får vi servert middag med drikke. Reiselederen fra Reisecompaniet møter gruppen ved innsjekking på Gardermoen og følger gruppen hele veien på reisen. Ved ankomst transporteres vi til vårt hotell Catalina Hotel & Beach Resort (eller tilsvarende 4-stjerners hotell), hvor vi skal tilbringe to netter. Hotellet har en meget god beliggenhet, midt på velkjente Miami Beach. Her er kort vei til utelivet, shoppingmuligheter og til den kjente stranden. På hotellet kan du nyte god mat i restauranten, eller slappe av i bassenget på hotellets takterrasse.

Dag 2 – 12. april (-)

Hele dagen i Miami er til fri disposisjon. Her er kort vei til de fleste attraksjoner som tilbys ved Floridas sydkyst. Miami er kjent for sine mange cubansk-inspirerte kafèer og cigar-shops, utelivet er mangfoldig, og stranden tiltrekker seg surfere og jet-settere fra hele verden.

Dag 3 – 13. april (M)

Etter frokost på hotellet sjekker vi ut og hentes for transport til cruiseterminalen i Fort Lauderdale (60 min.) Vi går om bord Independence of the Seas, og gjør klar for de første 7 seilingsdagene i Karibisk farvann. Skipet seiler fra Fort Lauderdale kl. 16:30 på ettermiddagen, men vi sjekker inn i god tid, slik at vi får tid til å utforske skipets mange fasiliteter. Vel fremme på lugaren får vi tid til å slappe av, før vi samles til felles informasjon om cruiset. Middag i restauranten om kvelden.

Dag 4 – 14. april (F/L/M)

Hele denne dagen tilbringes om bord på skipet, da vi flytter oss fra Floridas sydkyst til seiling i Det karibiske hav. Frokost, lunsj og middag nytes i skipets restaurant.

Dag 5 – 15. april (F/L/M)

Vi ankommer første stopp: Haiti, ca. kl. 07:00 om morgenen. Her vil vi få muligheter til å delta på et utvalg av utflukter som kan forhåndsbestilles, eller reserveres om bord. Haiti ligger på Karibiens nest største øy Hispaniola. Labadee er Royal Caribbean Internationals private øyparadis i Karibien, med urørte strender, fantastiske omgivelser og spektakulære vannaktiviteter. Opplev den svimlende utsikten når du svever over den nydelige halvøya på en adrenalinfylt ziplinetur, eller gjennomsøk markedet på jakt etter det vakre lokale kunsthåndtverket. Vi seilier fra Haiti kl. 15:00. Frokost, lunsj og middag serveres om bord på skipet.

Dag 6 – 16. april (F/L/M)

I dag ankommer vi den vakre ferieøya Puerto Rico ca. kl. 13:00. San Juan er den nest eldste byen på det amerikanske kontinentet. De pastellfargede husene, de statuedekorerte plazaene og de trange gatene med blå brostein står i skarp kontrast til den ellers så livlige, moderne byen som syder av energi. Vi anbefaler å se gamlebyen i San Juan, som regnes som den nest eldste europeiske bosettingen i «Den nye verden».  Vi drar videre fra Puerto Rico kl. 22:00. Frokost, lunsj og middag serveres om bord.

Dag 7 – 17. april (F/L/M)

Ankomst Charlotte Amalie ca. kl. 07:00. Den idylliske øya St. Thomas er berømt for sine flotte strender og krystallklare vann. Denne karibiske øya har imidlertid også blitt kjent for sine tollfrie shoppingmuligheter. I sentrum av Charlotte Amalie vil du finne over 400 butikker og mer enn 50 til i kjøpesenteret Havensight Mall. Du kan gjøre fantastiske kupp på smykker og klokker fra designere som C2K, Caribbean Hook, John Atencio, White Diamonds, Gucci, Movado og mange flere. Skipet seiler videre kl. 17:00. Frokost, lunsj og middag om bord.

Dag 8 – 18. april (F/L/M)

I dag seiler vi til øygruppen St. Kitts & Nevis som ligger i den østlige delen av Karibien. Her slår Atlanterhavet inn fra øst, og Det karibiske hav fra vestsiden. Her kan du spasere rundt i den pittoreske hovedstaden Basseterre, med de de hvite kolonihusene som omkranser den åttekantede Circus Plass, designet etter Picadilly Circus. Man kan også klatre opp til Brimstone Hill Fortress, et viktig landemerke med en fantastisk utsikt. Skipet seiler videre kl. 18:00, med kurs for vårt siste stoppested i Karibien. Frokost, lunsj og middag om bord.

Dag 9 – 19. april (F/L/M)

Ca. kl. 07:00 legger vi til kai i Philipsburg, vårt siste stoppested før vi seiler over Atlanterhavet. Den unike karibiske øya St. Maarten styres av to uavhengige land, og selv om øya er delt i to, lever innbyggerne sammen i harmoni. Den nederlandske hovedstaden Philipsburg er et handleparadis, med et fantastisk utvalg av eksklusive forretninger i brosteinsgater og smale smug. I Philipsburg er det mulig å leie sykler for å utforske byen på egenhånd. Avreise fra St. Martin kl. 18:00. Frokost, lunsj og middag om bord.

Dag 10-17 – 20.-27. april (F/L/M)

Transatlantisk cruise. Vi seiler over Atlanterhavet, og får 8 herlige, avslappende dager om bord på dette vakre cruiseskipet. Om bord finnes flere svømmebassenger, restauranter og egen spa-avdeling som benyttes flittig av skipets gjester. Servicegraden er høy, og du vil føle deg godt tatt vare på underveis.

Dag 18 – 28. april (F)

Vi ankommer Southampton kl. 05:30 om morgenen, nyter en bedre frokost om bord før vi sjekker ut fra skipet, og blir hentet ved cruiseterminalen. Herfra går ferden til London, Heathrow (ca 60 min.), hvor vi reiser med SAS kl. 15:35 til Oslo. Ankomst Gardermoen kl. 18:45. Ev. videre forbindelse til Bergen eller Trondheim.

PRISER

Tilbud, pr. person i delt dobbeltrom/lugar:

I innvendig lugar: NOK 22.990,-

Tillegg for utvendig lugar: NOK 4.500,-
Tillegg for lugar med balkong: NOK 7.900,-

Dette er inkludert i prisen:

 • Flyreise, direktefly Oslo – Miami / London – Oslo med SAS
 • Alle norske og internasjonale flyskatter pr. 01.07.16
 • 2 overnattinger i forkant av cruiset i delt dobbeltrom på hotell i Miami, Florida
 • Cruise, 15 netter med Independence of the Seas (Royal Caribbean Cruise Line) i valgt dobbellugar
 • Alle havneavgifter
 • Alle måltider (frokost/lunsj/middag) hver dag om bord på skipet
 • Tips til mannskapet ombord
 • Transport, flyplass/hotell/cruise
 • Norsk reiseleder fra Reisecompaniet

Dette er ikke inkludert i prisen:

 • Drikkevarer (drikkepakke på cruiset kan kjøpes på forhånd: fra USD 39,00 pr. dag)
 • Måltider som ikke er spesifisert
 • Resort-fee på Catalina Hotel & Beach Resort (18,00 USD pr. døgn som må betales direkte til hotellet)
 • Reiseforsikring
 • Frivillige utflukter underveis på cruiset (enkelte kan forhåndsbestilles, ev. bestilles og betales på stedet)
 • ESTA-visum (påkrevet før innreise til USA)
 • Flybilletter fra/til Bergen, Stavanger, Trondheim: Tillegg fra kr. 700,-

Min. antall deltakere: 20.
Forbehold mht. endringer i flytider, valutakurs og andre forhold vi ikke er herre over.

FLYINFORMASJON

11. april 2017

Avreise fra Bergen, Trondheim eller Oslo på morgenen. Vi drar med SAS fra Gardermoen direkte til Miami kl. 09:40. Ankomst kl. 13:50.

28. april 2017

Avreise med SAS kl. 15:35 til Oslo. Ankomst Gardermoen kl. 18:45.

Visum/ESTA

Alle som ønsker å reise til USA må søke om tillatelse via denne nettsiden: https://esta.cbp.dhs.gov/esta/

OM SKIPET

Independence of the Seas® er et skip i Freedom-klassen. Ombord finner du alt fra klatrevegg, skøytebane, boksering, surfemaskin, treningssenter, spa og skjønnhetssalong, teater, kino, handlegate, barneklubber og mye mye mer. Skipet er bygget i 2008, det er 339 meter langt, og om bord tilbys 20 ulike lugarkategorier fordelt på 1800 lugarer. Maks antall passasjerer: 3600. Mer om skipet finner du her.

CRUISETS SEILINGSPLAN

Dag Havn Ankomst Avreise
1 Fort Lauderdale, Florida, USA 16:30
2 Til sjøs
3 Labadee, Haiti 07:00 15:00
4 San Juan, Puerto Rico 13:00 22:00
5 Charlotte Amalie, St. Thomas 07:00 17:00
6 Basseterre, St. Kitts & Nevis 07:00 18:00
7 Philipsburg, St. Martin 07:00 18:00
8 Til sjøs
9 Til sjøs
10 Til sjøs
11 Til sjøs
12 Til sjøs
13 Til sjøs
14 Til sjøs
15 Til sjøs
16 Southampton, Storbritannia 05:30

Kart

Send en forespørsel

Forespørsel

 • Se vår personvernpolicy
 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Du er kanskje også interessert i