10 dager

07/04/2017 - 16/04/2017

Fra NOK 20.900,-

Oslo

Klikk her for program pil

«Alle» drar på cruise i påsken! Vi har gleden av å tilby et drømmecruise i Karibien som gir deg noen av de mest kjente destinasjonene med et av de aller beste skipene i klassen: «Celebrity Reflection».

Her kan du lene deg tilbake og nyte livet om bord på dette fem-stjerners skipet som byr på aktiviteter og gode opplevelser som passer de fleste. Vår reiseleder følger gruppen hele veien og vil legge til rette for en god cruiseopplevelse. Her er all grunn til å skru opp forventningene! Celebrity Cruises er luksuskonseptet til velrenomerte Royal Caribbean Cruiseline. Du vil garantert ikke bli skuffet.

10 dager: 7.-16. april 2017.
Reiserute: Oslo – Miami – Mexico – Cayman Island – Jamaica – Haiti – Miami – Oslo
Pris: fra kr. 20.900,- pr. person i delt lugar

DAG FOR DAG PROGRAM

Dag 1: Oslo – Miami

Vi møtes tidlig på Gardermoen før innsjekk. Avreise med Lufthansa til München kl. 07:40. Her bytter vi fly og drar videre kl. 10:00. Ankomst Miami kl. 16:55 på ettermiddagen. Vi hentes på flyplassen og drar direkte inn til byen for å sjekke inn på vårt hotell som ligger sentralt i Miami.

Dag 2: Miami, innsjekking på cruise

Etter frokost på hotellet drar vi i felles transport til cruiseterminalen som ligger i sentrum av Miami. Her går vi om bord på skipet; Celebrity Reflection, hvor vi skal tilbringe de neste 8 dagene. Vi har reservert middag til første bordsetting, og vi samles i restauranten for å markere starten på en uke i meget hyggelige omgivelser, langt borte fra påskefjellets utfordringer som skismøring og afterski.

Dag 3: Til sjøs

Denne dagen tilbringes ombord til sjøs i det karibiske hav. Vi flytter oss sydover, retning Mexico, hvor vi skal ankomme dagen etter. Vi anbefaler å benytte tiden til å utforske skipets mange tilbud om bord. Celebrity Reflection har et moderne og meget innbydende design, med små detaljer og eksklusiv innredning over det hele. Lugarene er romslige og utformet med flere praktiske funksjoner. I hjertet av skipet finner vi det 9 etasjes høye atriumet, med et levende, svevende tre i sentrum! Vi anbefaler et besøk i Martinibaren, velkjent for sin mektige sjokolademartini. Du kan også ta turen opp i The Lawn Club, beliggende helt akterut, høyst oppe på skipet, for å nyte sommerbrisen eller å ta en runde crocket.

Dag 4: Cozumel, Mexico

Cozumel er et av Karibiens mest populære feriesteder, kjent for sitt korallrev som gir en perfekt ramme for dykking og snorkling, i tillegg til de perfekte badefasilitetene. Selve øya har gjennomgått store endringer siden Mayaindianerne først satte sin fot her for mer enn 2000 år siden. Det finnes fortsatt ruiner etter Maya-riket, men Cozumel er nok mer kjent for sine mange restauranter, barer og smykkebutikker som ligger side om side i byen San Miguel.

Skipet seiler videre kl. 16:00, så det er en fordel å være tidlig i land for dem som ønsker å oppleve Mexicos store ferieparadis.

Dag 5: Georgetown, Grand Cayman

Langs havnen i Grand Caymans største by ligger butikker og kontorbygg fra 1800-tallet på rekke og rad, som i en amerikansk film. Georgetown er en sjarmerende karibisk by, med en behagelig stemning. Vi anbefaler at du drar til Stingray City, hvor du opplever å se at to meter lange piggrokker samles. Har du tid kan du få med deg et besøk på den kjente Seven Mile Beach, som flere ganger er kåret til Karibiens beste strand. Skipet seiler fra Georgetown kl. 18:00.

Dag 6: Falmouth, Jamaica

Det er et viktig høydepunkt for mange når vi ankrer opp utenfor legendarisk Jamaica. Her tar vi et skritt tilbake i tiden, når vi spaserer ned det historiske kvarteret i byen Falmouth. Her er de fleste gamle bygningene intakte, noe som gir en helt spesiell ramme. I Water Square kan du handle lokal kunst og håndverk, og du kan bestille en herlig lunsj i en av de lokale restaurantene, hvor spesialiteten er «Jamaican Jerk». Fra Falmouth er det heller ikke lange avstanden til de nærliggende velkjente strandområdene i Montego Bay som byr på avslappende karibisk stemning, og til Dolphin Cove, hvor du kan bade med delfiner! Om du ønsker noe mer aktivitet anbefaler vi å dra til Ocho Rios, hvor du kan utforske naturen og klatre i den spektakulære Dunn’s River Falls. Skipet seiler fra Jamaica kl. 16:00.

Dag 7: Labadee, Haiti

Vi ankommer Labadee kl. 09:00 om morgenen, og vi anbefaler å gå i land på dette som er Karibiens nest største øy. Øya Hispaniola er delt mellom Haiti og nabolandet, Den dominikanske republikk. Royal Caribbean har et privat paradis i Haiti, med urørte strender, vannaktiviteter og spektakulære omgivelser. Den kjente zip-lineturen er et «must», og du kan besøke det lokale markedet, som presenterer et meget rikt tilbud av lokale håndverksprodukter og kunst. Husk å medbringe kontanter. Skipet seiler videre kl. 17:00.

Dag 8: Til sjøs

I dag skal vi igjen være om bord på skipet hele dagen, før ankomst Miami tidlig dagen etter. Nå er kanskje tiden inne for å utforske de meget elegante fasilitetene i skipets spa- og rekreasjonsanlegg Canyon Ranch SpaClub. Her kan du bestille ansiktsbehandlinger, massasje og pedikyr, eller du kan plaske i skipets herlige basseng. Om bord tilbys en rekke aktiviteter. Skipet har treningssenter, basketballbane og golfbane, og du kan utforske skipets designbutikker, casino og det store show- og underholdningstilbudet ombord.

Dag 9: Miami – Frankfurt

Skipet ankommer Miami ca. kl. 07:00 om morgenen og vi får god tid på å rydde ut av lugaren før vi sjekker ut fra skipet rundt lunsjtider. Herfra drar vi med buss til flyplassen hvor vi sjekker inn og drar med Lufthansa til Frankfurt ca. kl. 16:55.

Dag 10: Frankfurt – Oslo

Ankomst Frankfurt kl. 08:05. Vi bytter fly og drar videre til Oslo kl. 09:55. Ankomst Gardermoen kl. 11:50.

PRISER

Pr. person i innvendig lugar: kr. 20.900,-

Tillegg, enkeltlugar: kr. 5.000,-

Pr. person i utvendig lugar: kr. 22.900,-

Tillegg, enkeltlugar: kr. 7.000,-

Pr. person i lugar med balkong: kr. 23.900,-

Tillegg, enkeltlugar: kr. 8.000,-

Pr. person i Concierge lugar med balkong: kr. 25.900,-

Tillegg, enkeltlugar: kr. 9.000,-

Dette er inkludert i prisen:

 • Flybilletter, Oslo-Miami tur/retur med Lufthansa
 • Alle norske og internasjonale flyskatter pr. dato
 • Transport, flyplass-hotell-skip-flyplass
 • En overnatting i dobbeltrom på hotell m/frokost i Miami før utreise
 • 7 netter cruise med Celebrity Reflection i valgt lugar
 • Helpensjon om bord på skipet (daglig frokost, lunsj og middag)
 • Alle havneavgifter og tips til besetningen om bord
 • Norsk reiseleder fra Reisecompaniet

Dette er ikke inkludert:

 • Drikkevarer om bord
 • ESTA (elektronisk visum før innreise til USA)
 • Utflukter underveis
 • Enkeltlugarstillegg (se ulike priser pr. lugar)

Husk å registrere ditt SAS EuroBonus-kort, Captain’s Club, RCCL-kort eller andre fordelskort.

NB: Vi har kun 45 plasser på dette cruiset – så vær rask med å bestille!

Vi tar forbehold mht. endringer underveis i pris og program.

SEILINGSPLAN

8. april Miami, Florida, USA – avreise 16:00
9. april Til sjøs
10. april Cozumel, Mexico – ankomst 07:00, avreise 16:00
11. april Georgetown, Grand Cayman, Cayman Island – ankomst 10:00, avreise 18:00
12. april Falmouth, Jamaica – ankomst 08:00, avreises 16:00
13. april Labadee, Haiti – ankomst 09:00, avreise 17:00
14. april Til sjøs
15. april Miami, Florida, USA – ankomst 07:00

FLYTIDER

7. april, LH 2457, Oslo – München, 07:40 – 09:50
7. april, LH 460, München – Miami, 12:00 – 16:55
15. april, LH 463, Miami – Frankfurt, 16:55 – 08:05+1
16. april, LH 860, Frankfurt – Oslo, 09:55 – 11:50

Avreise fra andre destinasjoner er mulig mot pristillegg. Send oss en forespørsel.


Kart

Send en forespørsel

Forespørsel

 • Se vår personvernpolicy
 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.