6 dager

02/04/2020 - 07/04/2020

fra NOK 17.950,-

Oslo

Klikk her for program pil

Fotball, mat og drikke i San Sebastian

Kombiner kultur, historie, gastronomiske tilbud og fotball på en reise til Nord-Spania! Helt nord i Spania finner vi det baskiske landet -helt unikt fra resten av Spania med mye personlighet. Livlige San Sebastiàn er fylt med vakre utsmykkede broer, velstelte parker, fargerike butikker og summende pintxosbarer. Baskerlandet er også kjent som Euskadi eller Euskal Herria. Området har sitt eget språk, kulturelle tradisjoner og et særegent geografisk og kulturelt landskap.

Vi er stolte av å kunne presentere en unik rundreise til denne fantastiske byen som i 2016 var Europas kulturhovedstad. San Sebastian er kjent som den byen i verden med flest Michelinrestauranter pr. kvadratmeter. Her ligger pintxos (tapas)-restaurantene på rekke og rad i den koselige lille byen, og i umiddelbar nærhet finner vi storbyen Bilbao, vindistriktene i Rioja og den franske strandperlen Biarritz.

Vi tar deg med på tapas-safari i Donostia hvor vi besøker 5 ulike pintxos-restauranter, videre besøker vi fiskelandsbyen St. Jean de Luz ved Biarritz. Vi opplever en tradisjonell middag på en lokal restaurant i San Sebastian, og vi skal selvsagt besøke Spanias mest kjente vindistrikt, Rioja. Her blir det anledning til å smake på de edle råvarene på tre ulike vingårder.

For å toppe det hele inviterer vi til storkamp på nyoppussede Anoeta Stadium, der hjemmelaget Real Sociedad med Martin Ødegård i spissen tar imot selveste stjernegalleriet fra Real Madrid.

Denne turen gir deg:

 • Store matopplevelser i et av verdens beste «gourmet-områder»
 • Besøk på vingårder i Spanias mest kjente vindistrikt
 • Besøk i Guggenheim-musèet i Bilbao
 • Omvisning og fotballkamp på øverste nivå når Martin Ødegård og Real Sociedad tar imot stjernene fra Real Madrid
 • Norsk reiseleder hele veien
 • Uforglemmelige utflukter, lunsjer og middager med lokale viner

PROGRAM

F = frokost, L = lunsj, M = middag.

Dag 1: Oslo – Frankfurt – Bilbao (M)

Avreise fra Oslo med Lufthansa til Frankfurt kl. 13:00. Vi bytter fly og ankommer Bilbao kl. 18:25. Vi hentes på flyplassen og blir transportert direkte til vårt hotell i sentrum av San Sebastian, Silken Amara Plaza Hotel, hvor vi sjekker inn. Felles middag på lokal restaurant ved hotellet om kvelden.

Silken Amara Plaza Hotel ****

Tallink Hotel Riga : Reisecompaniet
Silken Amara Plaza ligger fredelig til ved elven Urumea på Plaza Pio XII i San Sebastian. Hotellet tilbyr gratis Wi-Fi til sine gjester. Dette stilfulle hotellet har en stor samling av moderne kunst. De elegante og moderne innredede rommene har air-condition, flatskjerm-TV, skrivebord og eget bad med hårføner. Hotellrestauranten «Plaza» serverer baskiske og internasjonale retter, og pianobaren «La Ola» er en gastro-pub som tilbyr et utvalg av drikke og et lite utvalg av moderne retter.

Dag 2: San Sebastian Tapas Safari – Bilbao, Guggenheim-musèet (F/L/M)

Etter frokost på hotellet blir vi med på en unik «Tapas-safari» i San Sebastians berømte område Parte Vieja. Det kan være vanskelig å finne de beste pintxos-restaurantene, men vår guide viser vei og garanterer gode opplevelser når vi besøker 5 ulike tapasbarer. Her er mat og vin inkludert, og ingen skal være sultne før vi samles kl. 14:00 for å dra til Bilbao. Her besøker vi det verdenskjente Guggenheim-musèet, som ble åpnet i 1997. Dette er et kjent landemerke i Bilbao, tegnet av den amerikanske arkitekten Frank O. Gehry. Selve bygningen er kledt i titan, og ved inngangspartiet er det umulig å ikke legge merke til den 12 meter høye blomsterdekorerte valpen, laget av kunstneren Jeff Koons. Vi får med oss en guidet omvisning i musèet, før vi returnerer med buss til en lokal restaurant i San Sebastian, hvor vi skal spise middag.

Dag 3: Vindistriktet Rioja (F/L)

I dag gjør vi oss klare for en heldagstur til det kjente vindistriktet Rioja Alavesa. Her starter vi med et besøk i middelalderbyen Laguardia, og kirken Church of Santa Maria de los Reyes, som ble bygget på slutten av 1500-tallet. Kirken er spesielt kjent for sitt godt bevarte inngangsparti og sine vakre utsmykninger. Videre går turen til en vingård fra 1400-tallet, for å få med oss hele historien rundt vinproduksjonen i Rioja. Herfra drar vi for å nyte lunsj med tilhørende edle dråper i en typisk vinrestaurant, før vi runder av det hele med et besøk i den velkjente Bodega Marquès de Riscal. Underveis blir det selvsagt anledning til vinsmaking. Lokal guide medfølger på hele turen. Retur til hotellet på ettermiddagen.

Dag 4: San Sebastian – besøk på Anoeta Stadion og fotballkamp (F)

Etter frokost på hotellet samles vi i resepsjonen for å bli med på en guidet tur på den nyoppussede Anoeta Stadion (Reale Arena) i San Sebastian. Stadionet ble innviet i 1993, og ligger ved Anoeta Sports Complex utenfor byen. Den ble nylig gjenåpnet etter et renoveringsprosjekt som bl.a. sørget for å fjerne løpebanen mellom gresset og tribunen. Anoeta Stadion har nå en publikumskapasitet på 39.500 tilskuere. På ettermiddagen gjør vi oss klare til et skikkelig spansk storoppgjør fra selveste La Liga. Hjemmelaget Real Sociedad, med Martin Ødegaard tar imot verdensstjernene til Real Madrid. Det blir garantert høy stemning på tribunen, og kanskje vanker det en liten overraskelse? Vi har gode plasser, bak benken ved langsiden, slik at vi kommer tett på begivenhetene ute på banen. Etter kampen er dagen i San Sebastian til fri disposisjon.

Dag 5: San Sebastian – Den baskiske kysten – St. Jean de Luz og Biarritz (F/L/M)

Etter frokost på hotellet blir vi med på en utflukt over grensen, til Biarritz i det franske Baskerland. Her vandrer vi i de historiske gatene i Biarritz, mens våre guider bringer oss til det lokale matmarkedet «Les Halles de Biarritz». Her tilbys et stort utvalg av lokale oster, vin og grønnsaker, samt andre spesialiteter. Rundt lunsjtider blir vi med på en aperitiffsmaking fra lokale produsenter, før turen fortsetter ut mot den lille sjarmerende fiskerlandsbyen St. Jean de Luz. Her nyter vi en herlig lokal lunsj, tilberedt av de lokale råvarene, i vakre omgivelser. På ettermiddagen går turen tilbake til San Sebastian, og vi nyter en felles avskjedsmiddag på lokal restaurant.

Dag 6: Hjemreise (F)

Etter frokost sjekker vi ut av hotellet, og gjør klart for avreise til flyplassen. Vi sjekker inn og reiser med Lufthansa til Munchen. Avreise fra Bilbao kl. 11:30. Vi bytter fly og ankommer Oslo kl. 18:05.

 

PRISER

Pris per person i dobbeltrom:  kr. 17.950,-
Enkeltromstillegg (du får dobbeltrom alene): kr.  2.950,-

Supporterbidrag: Bestiller du via klubben i ditt hjerte, vil vi gi 1.000,- kr. i bidrag til klubben pr. påmelding.
Oppgi trebokstavskoden når du bestiller.

Prisen inkluderer følgende:

 • Flybilletter med Lufthansa, Oslo – Bilbao tur/retur
 • Norske og internasjonale flyskatter pr. 02.10.19
 • Overnatting 5 netter på Silken Amara Plaza Hotel, sentralt beliggende mellom gamlebyen og Stadion i San Sebastian
 • Daglig frokost på hotellet
 • Transport, flyplass/hotell tur/retur
 • Utflukter som spesifisert i programmet
 • 3 middager
 • 3 lunsjer
 • Lokale engelskspråklige guider
 • VIP-pakke med kampbilletter til storkampen Real Sociedad – Real Madrid 5. april i La Liga
 • Norsk reiseleder fra Reisecompaniet
 • (Vi benytter autoriserte engelsktalende guider på utfluktene våre)

Ikke inkludert i prisen:

 • Tips/driks
 • Reise- og avbestillingsforsikring
 • Mat og drikke som ikke er nevnt i programmet

Merk: Prisen er basert på minimum 30 personer.

Vi må ta forbehold om at endringer i programmet kan forekomme. Fotballkampen kan flyttes på kort varsel, og vi vil gjøre vårt beste for å tilpasse programmet deretter, ev. finne en annen aktuell kamp.
Kansellering eller endring av kamptidspunkt som gjør det umulig å få med seg kampen under oppholdet gir ikke grunn til avbestilling.

FLYREISEN

Flyreisen med Lufthansa:

Torsdag 2. april 2020:

LH 861  Oslo – Frankfurt     13:00 – 15:05
LH 1144 Frankfurt – Bilbao 16:20 – 18:25

Mandag 7. april 2020:

LH 1825  Bilbao – Munchen    11:30 – 13:35
LH 2454  Munchen – Oslo       15:55 – 18:05

Vi tar forbehold mht. endringer i flytider.
Avreise fra andre byer i Norge er mulig mot pristillegg (SAS).


Hotell

 • silken-amara-plaza-san-sebastian

  Hotel Silken Amara Plaza, San Sebastian ****

  Silken Amara Plaza er et elegant og moderne hotell med sentral beliggenhet.

  Les mer

Kart