6 dager

18/05/2019 - 23/05/2019

på forespørsel

Ta kontakt

Eksempelcruise

Dette er et eksempel på cruise Reisecompaniet tilbyr. Vi samarbeider med flere av verdens beste cruiserederier, og har et bredt utvalg av ulike typer cruise. Drømmer du om å reise på cruise?
Send oss en forespørsel!

Klikk her for program pil

Drømmen om din egne private yacht kan nå bli en realitet…

SeaDream Yacht Club gir deg det beste av det beste. To elegante, mindre skip i yacht-klassen seiler i Middelhavet om sommeren og eksotiske Karibien om vinteren. Rederiet er norsk eid og her settes personlig service og uformelt samvær i høysetet.

Sea Dream I og SeaDream II tar 112 passasjerer og med en besetning på 92, ligger alt til rette for en luksuriøs ferie. Både gourmet-måltider, vin til lunsj og middag, åpen bar med utvalgte merker, treningssenter og aktiviteter er inkludert i prisen.

Det er nok av tilbud om bord – om det er å bli med kokken på innkjøpsrunde, padle i kajakk med glassbunn, prøve golfsimulatoren, nyte velvære i SeaDream Spa, sove under stjernene på dekk, prøve alle tilbud i marinaen akterut og ikke minst bli med på utflukter som arrangeres. Siden yachtene er såpass små kommer de inntil bortgjemte eksotiske havner andre skip ikke kommer inn til.

Aktiv, fleksibel og avslappende ferie uten barn, med høy kvalitet og uformell luksus.

Selv om yachtene er elegante er det avslappet luksus ombord – her er ingen dresskoder eller faste spisetider. Utsøkte måltider serveres al fresco på dekk eller i restauranten – alt med et enestående servicenivå. Her kan du nyte godt av deres fantastiske vinkjeller med over 3000 flasker. Nyhet i år er SeaDreams vinturer. Topp service, nydelig mat og selvfølgelig servert med de riktige, utsøkte vinene. Her kan du lære om vin, smake vin og ikke minst besøke vingårder. SeaDreams eminente vinkjenner følger med. Du kan til og med ta et vinkurs om bord med avsluttende eksamen. SeaDream er for deg som ønsker en aktiv, likevel fleksibel og avslappende ferie uten barn, og med høy kvalitet og uformell luksus.

Reiseforslag:

 

Send en forespørsel

Forespørsel

  • Se vår personvernpolicy
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.