4 dager

17/06/2016 - 20/06/2016

Fra NOK 9.950,-

Oslo

Klikk her for program pil

Fikk du ikke billetter til konserten i Oslo? Fortvil ikke!
Vi har sikret oss 30 billetter til Springsteens eneste konsert på Olympiastadion i Berlin den 19. juni.

Olympiastadion tar 75.000 mennesker, og stemningen er helt magisk! Sist Bruce gjestet Berlin, for tre år siden, var hele stadion utsolgt mer enn to måneder på forhånd. Konserten er allerede utsolgt i Oslo og München, så vær rask.

Berlin er Europas største smeltedigel, og en by med historiske tradisjoner for store kulturopplevelser. Opplev sommeren i Berlin, med en konsertopplevelse som overgår det meste. Vi følger i fotsporene til David Bowie, U2 og Iggy Pop, når vi vandrer gatelangs med en meget erfaren guide i Berlin i forkant av konserten, og du har mulighet til å bli med på en helaften i rockens ånd når vi inviterer til fire retters middag med drikke på velkjente White Trash Dinner (valgfritt).

Når The Boss endelig inntar Olympiastadion i Berlin, er det som en av verdens aller mest anerkjente artister og låtskrivere. Vi får oppleve en sjelden konsertopplevelse på en av Europas mest attraktive og legendariske konsertarenaer. Vår pakke gir deg i tillegg flybilletter og overnatting i tre netter meget sentralt i Berlin, samt en skikkelig Rock n’ Roll sightseeing du sent vil glemme!

Rock on!

PROGRAM

Dag 1 – Fredag 17. juni

Avreise fra Gardermoen kl 07.40 med SAS.
Kl 09.15 ankomst Berlin. Vi blir møtt på flyplassen og kjører med buss til Hotel Amano, beliggende meget sentralt ved det pulserende underholdningsområdet Hackescher Markt. Her er kort vei til flere attraksjoner og til de nærliggende restaurantene og kafèene som byen er kjent for.

Hotel Amano, Berlin : Reisecompaniet

På kvelden er det mulig å melde seg på en spektakulær restaurantopplevelse, når vi inviterer til Rockemiddag på «White Trash Dinner Restaurant». Her serveres fire-retters middag inkludert drikkevarer. Pakken er ikke inkludert i prisen (NOK 950,- pr. person), må forhåndsbestilles.

Dag 2 – Lørdag 18. juni

Frokost på hotellet.

David Bowie og Iggy Pop i Berlin : Konsert Bruce Springsteen : ReisecompanietKl 12.00 Vi blir med på en uforglemmelig Rock n’Roll sightseeing i herlige Berlin. Denne turen bringer oss med buss og til forts i noen av rockens mest kjente strøk. Her følger vi i fotsporene til David Bowie, Iggy Pop og U2 med et glass i hånden. Vi har med oss en dyktig guide som forteller inngående historier om de ulike gatene, hotellene og barene. Avslutningsvis nyter vi lunsj på «Das Meisterstück», som er en moderne og meget populær restaurant. Her får vi servert tradisjonell tysk tapas.

På ettermiddagen er vi tilbake til hotellet og kvelden er helt fri til egne eventyr! Vi har mange forslag til gode restauranter i området rundt hotellet.

Dag 3 – Søndag 19. juni

Frokost på hotellet. Formiddagen er til fri disposisjon i Berlin før vi skal på konsert.

Opplev Bruce Springsteen i Berlin : ReisecompanietKl 17.00 Bussen står klar ved hotellet, og vi transporteres til Olympiastadion.

Kl 19.00 The Boss entrer scenen. Vi er klare for en av årets største konsertbegivenheter når Bruce Springsteen rocker Berlin!

Kl 23.00 Etter konserten møtes vi på avtalt sted og kjører tilbake til hotellet.

 

Dag 4 – Mandag 20. juni

Etter en sen frokost på hotellet får man dagen helt til fri disposisjon. Vi anbefaler blant annet å besøke DDR-museet og det intime og spesielle Dali-museet for å få ekstra kulturpåfyll. Berlin har uendelig med spennende opplevelser. Bussen står klar kl. 17 for å ta oss til flyplassen, og reisen videre hjem til Norge. Flyavgang fra Berlin kl. 20.05, og ankomst Gardermoen kl 21.45.

PRISER

Pris pr. person i dobbeltrom: fra NOK 9.950,-

Enkeltromstillegg: 1.890,-

Dette er inkludert i prisen:

 • Flybilletter Oslo-Berlin tur/retur
 • Alle flyskatter
 • Transport, flyplass/hotell tur/retur
 • Overnatting 3 netter på Hotel Amano
 • Daglig frokostbuffet
 • Transport hotell/olympiastadion tur/retur
 • Ståplassbilletter til Bruce Springsteen-konserten 19. juni
 • Halvdags Rock n’ Roll sightseeing i Berlin inkl. lunsj
 • Norsk reiseleder hele veien

Dette er ikke inkludert i prisen:

 • Valgfri middag med drikkevarer på «White Trash Dinner» 18. juni
 • Drikke til måltider

 

FLYINFORMASJON

Fredag 17. juni 2016

Avreise fra Gardermoen kl. 07.40 med Norwegian, og ankomst Berlin kl. 09.15.

Mandag 20. juni 2016

Flyavgang fra Berlin kl. 20.05 med Norwegian, og ankomst Gardermoen kl. 21.45.


Hotell

 • hotel-amano-berlin

  Hotel Amano, Berlin

  Hotel Amano ligger en 5-minutters spasertur fra underholdningsområdet Hackescher Markt i Berlin sentrum, og tilbyr et gårdsrom med hage, en takterrasse, parkeringshus og gratis Wi-Fi. Rommene og leili

  Les mer

Kart

Send en forespørsel

Forespørsel

 • Se vår personvernpolicy
 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.