5 dager

18/08/2019 - 22/08/2019

fra NOK 9.990,-

Oslo

Klikk her for program pil

Opplev vakreste Tallinn med Andrea Bocelli-konsert

Denne gang skal vi få se Andrea Bocelli i Tallinn. Her forenes en av verdens vakreste havnebyer med verdens høyest elskede tenor. Tallinn, hovedstaden i Estland, har et godt bevart middelaldermiljø og er en by som har fått plass på UNESCOs verdensarvliste.

Dere får med dere mye hjem av opplevelser på disse dagene. Bare konsertopplevelsen i seg selv er verdt turen. Stjernetenoren trenger knapt noen nærmere presentasjon. Han har sunget på verdens største arenaer, solgt millioner av album og vunnet prestisjetunge priser. Arrangøren lover en spektakulær konsert. Det vil bli en rekke perler innen klassisk musikk så vel som de mest populære sangene til Bocelli.
Arenaen for Tallinns sang-festival er unik i Europa. På scenen er det plass til hele 15.000 aktører, og arenaen kan ta opp til 300.000 tilskuere i friluft. Hvert 5. år arrangeres den store korfestivalen i Tallinn, som trekker til seg store mengder kor- og musikkinteresserte til byen. Arenaen er også scene for store verdensstjerner som besøker Estland. Madonna, Michael Jackson, Rolling Stones, Metallica og Andrea Bocelli er bare noen av stjernene som har stått på utendørsscenen i Tallinn.

Strikkeglade vil også kunne glede seg over besøk på garnfabrikken hvor Kauni garnet blir laget – som er kjent og kjært for mange strikkere. Byvandring og ølsmaking hører selvsagt med.

Det blir strikkeinspirasjon i vakre omgivelser sammen med likesinnende, og når vi legger til lekkert hotell med gangavstand til gamlebyen og utsøkt mat og drikke – ja da ligger alt til rette for en fantastisk hyggelig tur hvor du får mye for pengene. Turen passer også godt for deg som reiser alene, da vi har holdt enkeltromstillegget til et minimum, og vi har nok av rom å tilby.
Vi samarbeider med Familien. Som abonnent sparer du kr. 500,- på denne turen.

Velkommen!

 

Program

Dag 1 – Søndag 18. august

Avreise fra Gardermoen kl 08.55 med Norwegian.

Kl 11.25 Ankomst Tallinn.
Vi blir møtt på flyplassen av en lokal skandinavisktalende guide og kjører med buss til hotellet Park Inn by Radisson. Bagasjen settes i hotellets oppbevaringsrom og vi blir servert en lett lunsj på hotellet.

Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel, Tallinn ****

Hotel Park Inn Tallinn : Reisecompaniet

Det moderne og elegante Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn ligger 400 meter fra Tallinns sentrale Toompea slott og parken, og har velutstyrte rom med gulv-til-tak-vinduer. Hotellet tilbyr egen spa-avdeling, innendørsbasseng, og gratis WiFi.
Rommene har TV og eget bad. Du får tilgang til spa, badstue og treningsutstyr hele dagen. Avhengig av ledig plass kan du delta i gruppetimer hver dag. Adresse: Toompuiestee 27, Tallinn sentrum, 10149 Tallinn, Estland.

Etter lunsj blir det en byvandring i gamlebyen. Vi gjør oss kjent og reiselederen vil vise oss de viktigste severdighetene. Senere på ettermiddagen, etter byvandringen, sjekker vi inn på hotellet, hvor de som ønsker kan slappe av frem til velkomstmiddagen på kvelden.

Dag 2 – Mandag 19. august

Frokost på hotellet. I dag skal vi være med på en tre-timers utflukt i Tallinn med en lokal guide som kan fortelle oss mye om historien til denne vakre byen. På turen besøker vi blant annet Nevskij-katedralen. Lunsj på lokal restaurant underveis.
Vi drar tilbake til hotellet etter sightseeingturen, og ettermiddagen er ledig til egne forlystelser.
Kl 20.00 Vi går fra hotellet til en lokal restaurant, for nydelig tre-retters middag!

Dag 3 – Tirsdag 20. august

Frokost på hotellet.
Vi har hele formiddagen til fri disposisjon før vi møtes på hotellet kl. 12.00. Vi vandrer i retning konsertarenaen, og nyter lunsj underveis på en lokal restaurant.
Etter lunsj går vi samlet til konsertarenaen hvor vi har plasser på konserten med selveste Andrea Bocelli. Konserten starter ca. kl. 16:00, og stemningen er upåklagelig i den store utendørs arenaen. Det vil bli servert mat og drikke inne på konsertområdet. Vi vandrer tilbake til hotellet etter konserten.

Dag 4 – Onsdag 21. august

Frokost på hotellet.
Denne dagen legger vi opp til en dagsutflukt for de strikkeglade som inkluderer besøk i lokale garnbutikker og på garnfabrikken Aade Lõng. I tillegg drar vi innom ølbryggeriet Saku.
Kl 10.00 Avreise til garnfabrikken Aade Lõng, som produserer garn til det skandinavisk-estiske merket Kauni, som er velkjent for mange. Underveis får vi sett den østre delen av Tallinn med Sangfestbanen og drabantbyen Lasnamae.
ca.kl 10.45-11.45 På Aarde Lõng får vi en omvisning i fabrikken og et godt innblikk i hvordan produksjonen av Kauni foregår.
ca kl 11.45-12.25 Nå går turen videre mot småbyen Saku, kjent for Saku ølbryggeri som produserer øl for Nord Estland. Etter en omvisning på bryggeriet blir vi servert en deilig lunsj med smaksprøver på noen av de lokale øl og sider sorter som blir laget på dette bryggeriet, som har vunnet mange internasjonale priser for ølet sitt.
14.00-14.30 Turen går videre tilbake til Tallinn, og vi skal besøke to store håndverksbutikker, Karnaluks, den største håndverksbutikken i byen hvor man kan finne alt mulig fra strikkepinner til utstillingsdukker.
ca 16.30 er vi tilbake til hotellet og kvelden er helt fri til egne eventyr!
Vi har mange forslag til gode restauranter i området rundt hotellet.

Dag 5 – Torsdag 22. august

Etter tidlig frokost kommer bussen for å ta oss til flyplassen, og reisen videre hjem til Norge, med flyavgang fra Tallinn kl 10.45, og ankomst Gardermoen kl 11.15.

PRISER

Pris per person i delt dobbeltrom: NOK 9.990,-
Rabatt for medlemmer av Strikketur-gruppen på Facebook og abonnenter av Familien: kr. 500,- pr. person.

Enkeltromstillegg: NOK 1.100,-

Dette er inkludert i prisen:

 • Flyreisen t/r Oslo – Tallinn med Norwegian
 • 4 overnattinger i delt dobbeltrom på Park Inn by Radisson 4*, inkl. frokost
 • 4 lunsjer
 • 2 middager
 • Byvandring i Tallinn
 • 3 timers utflukt med guide i Tallinn
 • Utflukt til garnfabrikken Aade Lõng, håndverksbutikker og ølbryggeriet Saku
 • Billetter til konserten med Andrea Bocelli
 • Reiseleder fra Reisecompaniet

Dette er ikke inkludert i prisen:

 • Tillegg for tilslutning fra andre flyplasser i Norge
 • Enkeltromstillegg NOK 1.100,-
 • Måltider som ikke er nevnt i programmet og drikkevarer
 • Reiseforsikring
 • Tips

VIKTIG:

Vi tar forbehold om endringer i pris og program. Programmet på våre nettsider www.reisecompaniet.no vil bli løpende oppdatert ved vesentlige endringer. Minimum antall deltakere: 20.

FLYINFORMASJON

Flyreisen med Norwegian:

18. august 2019:
DY 1060 Oslo – Tallinn  08:55 – 11:25

22. august 2019:
DY 1061 Tallinn – Oslo  10:45 – 11:15Reiseleder

 • bjorn-fredrik-bratsberg

  Bjørn Fredrik Bratsberg

  Bjørn Fredrik har vært i bransjen siden 1996. Har erfaring fra forretningsreiser og bred erfaring med feriereiser i tillegg til å ha drevet egne reisebyråer. Har reiseerfaring fra Asia, Europa, Det indiske hav, Karibien, Afrika og USA og har vært reiseleder for små og store ferie- og firmagrupper. Trives best på reise i varmere strøk, med kulturopplevelser, eksotisk mat og kald drikke. Favorittreisemål er Italia, Thailand og Sør-Afrika. I tillegg har han reiseledererfaring fra Spania, Italia, Polen, Thailand og Mauritius. Bjørn Fredrik var på Bocelli-turen i 2016, 2017 og 2019, og har god erfaring med reise i Toscana, Piemonte og øvrige Italia.

Hotell

 • park-inn-by-radisson-meriton-conference-spa-hotel-tallinn

  Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel, Tallinn

  Det moderne og elegante Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn ligger 400 meter fra Tallinns sentrale Toompea slott og parken, og har velutstyrte rom med gulv-til-tak-vinduer.

  Les mer

Kart