5 dager

22/03/2018 - 26/03/2018

Fra NOK 8.490,-

Oslo Gardermoen

Klikk her for program pil

Bli med oss til Planica og opplev skiflyging i Monsterbakken!

Opplev skiflyging i verdensberømte Planica, bakken alle snakker om. Stegane Sportreiser har sikret direktefly/charterfly til Ljubljana, og tilbyr norsk reiseleder, hotell, frokost og middag, billetter og transport i én pakkepris. Turen arrangeres av Stegane Sportsreiser.

PROGRAM

Dag 1

Avgang Oslo Gardermoen og ankomst Ljubljana. Transport i egen buss til hotellet. Innsjekk på Hotel Alpina i sentrum. Tid på egen hånd til å utforske trivelige Kranjska Gora. For de mer ambisiøse kan vi anbefale å prøve ut løypenettet rett ved hotellet enten med alpinski eller langrennsski. Om kvelden samles vi til middag på hotellet.

Dag 2

I dag er første konkurransedag i Planica World Cup 2018! Er det duket for nye rekorder og verdens lengste skihopp så langt? Det går shuttlebus fra Kranjska Gora til hoppbakken ca 5 km unna, bussen er inkludert i billettene til konkurransen og kan kjøpes sammen med reisen.
Middag på hotellet.

Dag 3

I dag er det lagkonkurranse i skiflyvning og siden det er siste lagkonkurranse i verdenscupen skal også medaljene for sesongen deles ut. Etter rennet arrangeres det folkefest på arenaen – og du er selvsagt invitert! Middag på hotellet.

Dag 4

Den store dagen er kommet – rennet det alltid snakkes om i ettertid. Gamle rekorder står for fall og det suser i forsamlingen når hopperne svever mot nye rekorder. Kanskje er dette dagen for den magiske grensen på 250 meter akkurat i dag? Også i dag er det middag på hotellet, antagelig med en aldri så liten hoppfaglig prat. Kanskje man også kan feire noen norske medaljer i helgens renn eller i verdenscupen?

Dag 5

Dagen starter tidlig med avreise fra hotellet til flyplassen. Fly direkte til Gardermoen.

PRISER

Pris per person i delt dobbeltrom: fra NOK 8.450,-

Dette er inkludert i prisen:

 • Charterfly Oslo-Ljubljana-Oslo
 • Busstransport Ljubljana- Kranjska Gora-Ljubljana
 • Transport hotell-stadion-hotell
 • Overnatting i dobbeltrom 22. – 26. mars på Hotel Alpina, inkludert frokost og middag
 • Norsk reiseleder hele turen

  Dette er ikke inkludert i prisen

 • Enkeltromstillegg: kr 2.000,-
 • Oppgradering til Hotel Lek (med middag): Fra kr. 1.300,- pr. person i dobbeltrom
 • Valgfri billett til arrangementet kommer i tillegg.

Pris/priser er gitt utfra foreløpige opplysninger om billett- og hotellpriser.
Det kan bli endringer, spesielt om dagens kurs for Euro endres vesentlig. Det samme gjelder ved endringer av flyskatter.

Hotell

 • hotell-alpina-planica

  Hotell Alpina, Planica

  Hotel Alpina ligger rett ved skibakkene i Kranjska Gora og har rom med satellitt-TV. Wi-Fi er gratis tilgjengelig i fellesområdene. I varmt vær kan du ta lange og fotturer i de naturskjønne fjellene.

  Les mer

Land

 • slovenia

  Slovenia

  Slovenia, offisielt Republikken Slovenia er et land i det sørlige Sentral-Europa. Slovenia er hovedsakelig et fjelland i krysningspunktet for mange europeiske kultur- og handelsruter. Landet var en del av Jugoslavia 1918-1991.

  Les mer

Kart