6 dager

Ta kontakt

Ta kontakt

Oslo

Eksempeltur

Dette er et eksempel på en reise som settes opp fra Reisecompaniet. Akkurat nå har vi ikke en konkret dato for denne reisen, men send oss gjerne en forespørsel!

Klikk her for program pil

Opplev verdenskjent opera, vakker natur og nydelig mat & drikke

Vi har gleden av å invitere deg med på tur til herlige Nord-Italia! Dette er en helt unik tur der du får med deg den verdenskjente operaen Aida i historiske Verona, i tillegg til mange opplevelser ved den naturskjønne Gardasjøen. Vi har basen vår i Desenzano som ligger vakkert til helt sør ved Gardasjøen, og herfra er det kort vei til frodig og variert landskap med vinmarker i syd og mektige fjell i nord.

Vi reiser på sightseeing både i buss og båt, stopper innom mange av de sjarmerende små stedene rundt Gardasjøen, og får selvfølgelig med oss vinsmaking på tradisjonsrike vingårder. I Verona, Romeo og Julies by, drømmer vi oss tilbake i tid mens vi blir kjent i de trange brosteinsbelagte gatene. Høydepunktet er selvsagt operaen under åpen himmel! Italiakjenner Randi Baadstø er reiseleder på turen og vil sørge for at du får en uforglemmelig reise i dette vakre landet.

Bli med på en reise som pirrer alle sanser!

PROGRAM

Dag 1, Oslo-Milano-Desenzano

Vi møtes på Gardermoen og reiser med Norwegian til Milano. Videre venter bussturen til vakre Desenzano, og her sjekker inn på Hotel Oliveto**** Lungolago C. Battisti, 25015 Desenzano del Garda www.hoteloliveto.it. Hotellet ligger en liten gåtur utenfor selve sentrum i Desenzano, og kan by på både innen- og utendørs basseng, restaurant, bar, wellness senter og hyggelig solterrasse. Etter innsjekk har vi litt tid på egenhånd før vi spiser middag på en hyggelig restaurant i Desenzano med vakker utsikt over Gardasjøen.

Dag 2, Sightseeing Gardasjøen

Vi starter sightseeingen etter frokost og kan gjøre oss klare for en herlig dag langs med Gardasjøen. Vi skal bli kjent med både Salò, Limone, Malcesine, Garda og Bardolino. Underveis får vi se landskapet endre seg fra vinranker, gårder og enger i sør, til de bratte fjellene i nord. Vi korter ned kjøreturen og tar motorbåt fra Limone til Malcesine slik at vi kan få bedre utsikt mot fjellene i nord, og vind i håret. I Malcesine venter lunsj. På kvelden spiser vi deilig middag på hyggelig restaurant i Desenzano.

Dag 3, Besøk på vingård

Vi spiser frokost på hotellet og har formiddagen til egen disposisjon. Kl. 12.00 reiser vi til vingården De Zinis som ligger i Calvagese della Riviera, noen få kilometer fra hotellet. Her blir vi vist rundt og får både lære om vinene og selvsagt smake på de. Vi avslutter besøket med deilig lunsj tilberedt på vingården. Ettermiddagen har vi til egen disposisjon.

Dag 4, Sightseeing & opera i Verona

Vi spiser frokost på hotellet og har tid på egenhånd frem til kl.15.00. Nå er det på tide å bli kjent med Verona, og ikke minst med vakker opera i Arena! I Veronas historiske gater får vi se bl.a. ”Casa di Guilietta” – Julies hus og den verdenskjente balkongen, frukttorget og selvfølgelig det fantastiske amfiteatret Arena som besøkes av tusener hvert år. Etter ny kunnskap om byen og dens historie har vi litt tid på egenhånd før vi møtes til felles middag på Restaurant Borsari. Dette er en lekker restaurant beliggende i Viktoria Palasset med noen av de eldste bygg i Verona som nærmeste nabo. Etter middag er det klart for å rigge seg til i Arena og nyte Aida-operaen under den varme kveldshimmelen sammen med 20.000 andre mennesker. Med vakker musikk i ørene kjøres vi tilbake igjen til Desenzano og hotellet vårt på kvelden.

Dag 5, Vinsmaking i Valpolicella

Vi sover ut etter en sen kveld på opera i går, og møtes etter lunsjtider. Da venter en deilig båttur over til den fargerike perlen Sirmione. Sirmione ligger på en halvøy helt sør i Gardasjøen og byr på sjarmerende små gater, et vakkert slott og romerske utgravninger ved Grotte di Catullo. Vi har med oss guide som forteller historien om Sirmione før vi rusler rundt på egenhånd, nyter en av de berømte isene, og gjør klar for å reise videre i 18-tiden. Nå venter tradisjonsrik mat og vin på vingården Cascina Capuzza som ligger i Gardasjøens sørlige vinområde, Lugana. Fornøyde og med påfyll av både tørt og vått bringes vi tilbake til hotellet i buss på kvelden.

Dag 6, Hjemreise

I dag spiser vi frokost og reiser i buss tilbake til Milano. Fly hjem igjen til Gardermoen.

God Tur!

PRISER

Pris per person i dobbeltrom: Ta kontakt

Dette er inkludert

 • Fly t/r Oslo – Milano (direkte)
 • Alle flyskatter
 • Transfer t/r Milano – Desenzano
 • Norsk, kunnskapsrik reiseleder
 • Lokale guider
 • All overnatting i delt dobbeltrom
 • Operabilletter med nummererte og gode plasser
 • All transport og utflukter i følge program
 • Måltider i følge program

Dette er ikke inkludert

 • Tips
 • Reiseforsikring
 • Drikke til måltider

Hotell

 • italia-hotel-oliveto

  Italia, Hotel Oliveto***

  Italia, Hotel Oliveto***
  Beliggenhet
  Hotel Oliveto ligger i Desenzano del Garda, i nærheten av Villa Romana, Maria Magdalenas katedral og Porto Maratona. Ikke langt unna ligger også Podesta-huset og M

  Les mer

Land

 • italia

  Italia

  Italia er virkelig landet for feinschmeckere. Landet byr på alt fra alpetopper til naturskjønne Toscana, kanalenes Venezia, vakre Adriaterhavskysten og antikkens Roma. Italia er velkjent for sin kunst og kultur.

  Les mer

Kart

Send en forespørsel

Forespørsel

 • Se vår personvernpolicy
 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.